Düşük sonrası hamile kalmak...

Bende ilk bebegimi düsürdüm doktor 6ay korun dedi biz bebis istedigimizden ara vermedik düsükten sonra hic adet olmadim hamile oldugumu ögrendim simdi birbucuk yasinda kücük bey..

Maşallah canım bişeyler sorucam ne kadarlık düşük yaptın canım bide kaç gün sürdü kanaman. Düşük yaptığın günümü son regli tarihi olarak almıştın 😞 hamileliğini ne zaman öğrenmiştin

walla bu soruyu bende merak ediyorum biz şimdi regl tarihini ne gün olarak takip etcek bende 22sinde düşürdüm 1.de kanamam artı 5.de bitti bugün yine lekelenmeye başladı anlamadım şaşırdım resmen

Yaklasik 9haftalikti cnm .10gün kadar yogun kanamam oldu adet gibi degildi ..düsük yaptigim tarihten sayildi cnm

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11nisan düşük yaptım ben 4haftalıktı sence ne zaman kan tahlili vereyim. Yani sen ne zaman kan tahlili yaptırdın canım

Ilk gebeligi 5haftalikken ögrendim ikinci bebiside haberim yoktu dkt düsükten sonra adet düzensizligi olur demisti bende hic önemsemedim karnim cok agriyodu doktora gittim ultradonla bakti son adet tarihimi sordu sok olduk esimle kalp atislarini dinletti cok güzel bisey allah herkeze tattirsin ins

Amiiin canım inşallah bende ne zaman test yaptırayım diye gün sayıyorum hayırlısı

Amiiin canım inşallah bende ne zaman test yaptırayım diye gün sayıyorum hayırlısı

Cnmbir hafta gecmesi yeterli bir hafta gecsin git ysptir normal testte alabilirsin düsük yaptiysan cok dikkat et ikinci gebelikte mesela benim hamileyken bi kac kez kanamam oldu dusuk önleyici igne fln yapildi .dktr rahim kendini toplayamadan gebelik oldugu icin demisti...

merhaba canım bende ilk bebeğimi düşük yaptım doktor 3 ay korunmamı söyledi benim bebeğim 3. ayında kalbi durmuştu şimdi yaşasaydı 4. ayımıza gircektik ama olmadı düşükden sonra yumurtalıklar temizlendiği için hamile kalmak kolay olur diyorlar. bende düşükden sonra tekrar hamile kalmak istemiştim ama olmadı malesef diğer gebeliğimden dolayı bhg değerim yüksek olduğu için hamile kalamadım. adet görmeyince test yaptım pozitif cıktı ama doktor diğer gebeliğin etkisi dedi ve dünde adet oldum eğer kürtaj olmadıysan ve kendini buna hazır hissedersen olur inş

malesef canım yıne kımyasal gebelık yasamısım ..ama hıc tutunamamıs bu sefer...suan gonal f ve cetrodite ıgne tedavısıne basladım ınsallah tekrr olur ve tutunur bu sefer ...cok zor gercektennn.........

Geçmiş olsun canım...

Kızlar ben de 2 aralıkta kürtaj oldum... Ne hamileliğimi anladım ne kürtajı öyle herşey bi anda oluverdi bitti.. Hiç beklemiyorduk Rabbim nasip etmiş ama can vermemiş... Elbette çok zor günler... Sarılıp sarılıp ağlardık eşimle... Şimdi bile gözlerim dolu dolu oldu Zaman kesinlikle o acınızı unutturmuyor ama hafifletiyor buna inanın... Ben hiç kalp atışı oluşmadığı için kaybettim 6 mm lik kuzumu... Dünyada nasibi yokmuş... 2 ay korundum Rabbim şükürler olsun tekrar nasip etti... Hala daha o minik yavrumun ultrason kağıtlarını saklıyorum... Rabbim bu kardeşine dünyada nasip verirse kucağıma alırsam kardeşini göstereceğim ona... Kendinizi metanetli tutun bol bol duacı olun.. Hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah tekrar minikleriniz... Kendinizi yeni bebeğiniz için hap iyiye hazırlayın ilaçlarınızı kullanın iyi beslenin ve duacı olun elbet Rabbim nasip edecektir... Rabbim kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın inşallah...
Kusura bakmayın öyle görünce yazmak geldi içimden...
Öpüyorum sizleri

malesef canım yıne kımyasal gebelık yasamısım ..ama hıc tutunamamıs bu sefer...suan gonal f ve cetrodite ıgne tedavısıne basladım ınsallah tekrr olur ve tutunur bu sefer ...cok zor gercektennn.........

Canım benimde 11nisandı düşük tarihim. 24nisandan sonra oldu. Senin kimyasal olduğu nasıl çıktı. Ben dün idrar testi yaptım çıkmadı. Sence kanı yaptırayımmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım düşüğün olduğu tarihimi baz almalıyım yoksa ilişki tarihinimi. 11nisan düşüğün olduğu gün. İlişkinin üzerinden 20gün geçti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

11nisandan sayilio cnm bnm öyle sayilmisti bende16subatta düsük oldu o günden sayildi..

arkadaşlar merhaba benimde 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu. kendiliğinden düşmesi için hap verdiler arkasından plasenta içinde kaldığı için kürtaj oldm. yarın doktora gideceğim kontrole. 10 gün oldu bebeğimi kaybedeli. aynı zamanda bir de riskli gebelik uzmanına gitmek istiyorum ankarada bildiğiniz iyi bir riskli gebelik uzmanı var mı? bir iki tane buldm ama onlar genelde hiç doğum yapamayanlara tüp bebek üzerinde fln yardım ediyolarmış.gidersem bakarlar mı bilemedim. bir bilginiz var mı acaba doktor konusunda

Cnm doktor konusunda bilgim yok ist deyim ben ama allahım sana sabır versin cnm çok çok geçmiş olsun demek istedim.doktorun herhangi bi sebep gösterdinmi cnm bebeğinle alakalı neden olmuş

Cnm doktor konusunda bilgim yok ist deyim ben ama allahım sana sabır versin cnm çok çok geçmiş olsun demek istedim.doktorun herhangi bi sebep gösterdinmi cnm bebeğinle alakalı neden olmuş

benim testlerimin hepsi güzeldi, bebeğimin ikili taraması da çok güzeldi. üçlü tarama için gitmiştik. orda kalbinin durduğunu öğrendik. doktorum hiç bir negatif bir şey yoktu o yüzden her şey olabilir dedi. abim çocuk uzmanı. büyük ihtimal anomali vardı dedi ama bilemiyorum. genetiğe parça gönderdik. yarın kontrolum var bakalım kan testi falan yapılacak mı bilmiyorum. genetikten çıkması 2 ayı bulurmuş. sabır

Anladım cnm Allah sabır versin .bende Mart 11 de kürtaj oldum herşey normaldi bi sorun yoktu 12 haftamda ikili test için gittiğimde öğrendim 8 haftalıkken kalbi durmuş.bende önlem amaçlı trambofili testi yaptırdım hepsi normal sadece mthfr677 heterozigot çıktı kimi doktor aspirin iğne kimiside sadece folbiol yeterli diyor.bu arada evet sonuçlar uzun sürede çıkıyor.umarım bir sorun çıkmaz cnm

ben de 16. haftada gitmiştim 15 hafta 2 günlükken durmuş kalbi meleğimin. hemen hamile kalsam keşke kaldığı yerden devam etse diyorum. çok özlüyorum oğlumu. ama sonuçların çıkmasını bekleyeceğiz mecbur. benim doktorumda iğneye başlarız falan dedi ama önce tabi test yapacaklar herhalde. meraktayım. yarın ne diyecek bakalım.evimizde yas havası var. eşim de beni güldürmek için zorla mutluluk oyunu oynuyor. yüzümüz gülsün istiyorum. madem öyle bir şey var neden önceden yapmazlar ki testi acaba. neyse isyan etmiyorum. neden aramıyorum.

Aynı soruları bende kendi kendime soruyorum neden daha önce yapmıyorlar bu testi diye ilâki başımıza gelmesini bekliyorlar açıkcası daha önceden bilmiyordum ben böyle bir sorunu bilseydim kendim önlem almaya çalışırımdım ama bi yerde Allah'ın dediği oluyor tabi.bu arada aynı bizde de bi yas havası vardı.bana da eşim çok destekçi oldu kendi üzüntüsünü bile yaşayamadı bana belli etmemek için onlar için daha da zor.biz en azından dışa vuruyoruz onlar bizi mutlu etmek için içlerine atıyorlar.zamanla geçiyor tabi acısı hafifliyor ama unutmuyorsun maalesef.benim iki ay oldu hala hesap yapıyorum devam etseydi 21+5 olacaktı bugün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…