- 14 Ocak 2013
- 116
- 14
- 48
- Konu Sahibi prenses_0610
-
Bende ilk bebegimi düsürdüm doktor 6ay korun dedi biz bebis istedigimizden ara vermedik düsükten sonra hic adet olmadim hamile oldugumu ögrendim simdi birbucuk yasinda kücük bey..
walla bu soruyu bende merak ediyorum biz şimdi regl tarihini ne gün olarak takip etcek bende 22sinde düşürdüm 1.de kanamam artı 5.de bitti bugün yine lekelenmeye başladı anlamadım şaşırdım resmenMaşallah canım bişeyler sorucam ne kadarlık düşük yaptın canım bide kaç gün sürdü kanaman. Düşük yaptığın günümü son regli tarihi olarak almıştın 😞 hamileliğini ne zaman öğrenmiştin
Maşallah canım bişeyler sorucam ne kadarlık düşük yaptın canım bide kaç gün sürdü kanaman. Düşük yaptığın günümü son regli tarihi olarak almıştın 😞 hamileliğini ne zaman öğrenmiştin
Ilk gebeligi 5haftalikken ögrendim ikinci bebiside haberim yoktu dkt düsükten sonra adet düzensizligi olur demisti bende hic önemsemedim karnim cok agriyodu doktora gittim ultradonla bakti son adet tarihimi sordu sok olduk esimle kalp atislarini dinletti cok güzel bisey allah herkeze tattirsin ins
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amiiin canım inşallah bende ne zaman test yaptırayım diye gün sayıyorum hayırlısı
çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin sana çok zor bir durum.. Benim bebeğim 5 haftalık filandı sadece kesesi görünmüştü.. Ama gelişemediği için kendiliğinden düştü... Doktorum bana çok küçük olduğu için korunmama gerek olmadığını söyledi... Ama benim merak ettiğim acaba hemen hamile kalabilirmiyim tekrar.. Çünkü düşen bebeğimi 10 ay bekledim ben =( Bence sende önce mutlaka doktoruna bi sor...
merhaba canım bende ilk bebeğimi düşük yaptım doktor 3 ay korunmamı söyledi benim bebeğim 3. ayında kalbi durmuştu şimdi yaşasaydı 4. ayımıza gircektik ama olmadıdüşükden sonra yumurtalıklar temizlendiği için hamile kalmak kolay olur diyorlar. bende düşükden sonra tekrar hamile kalmak istemiştim ama olmadı malesef diğer gebeliğimden dolayı bhg değerim yüksek olduğu için hamile kalamadım. adet görmeyince test yaptım pozitif cıktı ama doktor diğer gebeliğin etkisi dedi ve dünde adet oldum eğer kürtaj olmadıysan ve kendini buna hazır hissedersen olur inş
malesef canım yıne kımyasal gebelık yasamısım ..ama hıc tutunamamıs bu sefer...suan gonal f ve cetrodite ıgne tedavısıne basladım ınsallah tekrr olur ve tutunur bu sefer ...cok zor gercektennn.........
Cnmbir hafta gecmesi yeterli bir hafta gecsin git ysptir normal testte alabilirsin düsük yaptiysan cok dikkat et ikinci gebelikte mesela benim hamileyken bi kac kez kanamam oldu dusuk önleyici igne fln yapildi .dktr rahim kendini toplayamadan gebelik oldugu icin demisti...
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar merhaba benimde 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu. kendiliğinden düşmesi için hap verdiler arkasından plasenta içinde kaldığı için kürtaj oldm. yarın doktora gideceğim kontrole. 10 gün oldu bebeğimi kaybedeli. aynı zamanda bir de riskli gebelik uzmanına gitmek istiyorum ankarada bildiğiniz iyi bir riskli gebelik uzmanı var mı? bir iki tane buldm ama onlar genelde hiç doğum yapamayanlara tüp bebek üzerinde fln yardım ediyolarmış.gidersem bakarlar mı bilemedim. bir bilginiz var mı acaba doktor konusunda
Cnm doktor konusunda bilgim yok ist deyim ben ama allahım sana sabır versin cnm çok çok geçmiş olsun demek istedim.doktorun herhangi bi sebep gösterdinmi cnm bebeğinle alakalı neden olmuş
benim testlerimin hepsi güzeldi, bebeğimin ikili taraması da çok güzeldi. üçlü tarama için gitmiştik. orda kalbinin durduğunu öğrendik. doktorum hiç bir negatif bir şey yoktu o yüzden her şey olabilir dedi. abim çocuk uzmanı. büyük ihtimal anomali vardı dedi ama bilemiyorum. genetiğe parça gönderdik. yarın kontrolum var bakalım kan testi falan yapılacak mı bilmiyorum. genetikten çıkması 2 ayı bulurmuş. sabır
Anladım cnm Allah sabır versin .bende Mart 11 de kürtaj oldum herşey normaldi bi sorun yoktu 12 haftamda ikili test için gittiğimde öğrendim 8 haftalıkken kalbi durmuş.bende önlem amaçlı trambofili testi yaptırdım hepsi normal sadece mthfr677 heterozigot çıktı kimi doktor aspirin iğne kimiside sadece folbiol yeterli diyor.bu arada evet sonuçlar uzun sürede çıkıyor.umarım bir sorun çıkmaz cnm
ben de 16. haftada gitmiştim 15 hafta 2 günlükken durmuş kalbi meleğimin. hemen hamile kalsam keşke kaldığı yerden devam etse diyorum. çok özlüyorum oğlumu. ama sonuçların çıkmasını bekleyeceğiz mecbur. benim doktorumda iğneye başlarız falan dedi ama önce tabi test yapacaklar herhalde. meraktayım. yarın ne diyecek bakalım.evimizde yas havası var. eşim de beni güldürmek için zorla mutluluk oyunu oynuyor. yüzümüz gülsün istiyorum. madem öyle bir şey var neden önceden yapmazlar ki testi acaba. neyse isyan etmiyorum. neden aramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?