• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelikten Önce Oksapar Igne Kullanan Var mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnsnarsist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
99
15
88
Çorum
Merhaba ben 19 Haziranda kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Doktorum gebeligimin ikiz gebelik oldugunu soyledi. Bebeklerde kromozom olarak bir bozukluk yok bende 2 kan degerimde heterozigot cikti. Ve gebelik oncesi oksapar ifne 0.6 ve ecopirine basladik. Bir gun igne yapiyorum bir gun hap aliyorum.
Aranizda gebelik oncesi kan sulandirici igne tedavisine baslayan var mi acaba ?

Evet pıhtı atmaması için çoğumuz kullandık ben hapını hala kullanıyorum iğneyi kestik

Gebelikten once mi basladiniz ignelere ve ne kadar surede gebeljk olustu acaba. Benim ilk ayim basarisiz oldu
Tüp bebek planlıydı benim ki. O ay başladık direk. Genelde hapla başlatıyorlar diye biliyorum gebelik oluşunca iğne de ekleniyor senin erken vermiş sanki gebelik oluşacağından emin gibi. Düzenli kullan işe yaricaktır elbet

Tüp bebek planlıydı benim ki. O ay başladık direk. Genelde hapla başlatıyorlar diye biliyorum gebelik oluşunca iğne de ekleniyor senin erken vermiş sanki gebelik oluşacağından emin gibi. Düzenli kullan işe yaricaktır elbet
Evet dogru doktorum cok emin ben asla emin degilim 2 yil sonra olmustu gebelik ve dusukle sonuclaninca psikolijik olarak cokuntuye ugradim

Evet dogru doktorum cok emin ben asla emin degilim 2 yil sonra olmustu gebelik ve dusukle sonuclaninca psikolijik olarak cokuntuye ugradim
En azından problemi öğrenmişsin artık bi sorun olmaz en azından için rahat olsun

Merhaba ben 19 Haziranda kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Doktorum gebeligimin ikiz gebelik oldugunu soyledi. Bebeklerde kromozom olarak bir bozukluk yok bende 2 kan degerimde heterozigot cikti. Ve gebelik oncesi oksapar ifne 0.6 ve ecopirine basladik. Bir gun igne yapiyorum bir gun hap aliyorum.
Aranizda gebelik oncesi kan sulandirici igne tedavisine baslayan var mi acaba ?
Gebelik öncesi iğne hiç duymamıştım, benim de kayiplarim var simdi sadece aspirin kullaniyorum gebelik olunca igne dediler bana, sizin hangi genleriniz heterozigot?

Benım planlı gebelik ti ama yinede kalp duydugumuz zaman basladı doktor 6.haftada oskapar 6 lık inşallah etki eder.

Pıhtılaşma testini devlette mi yaptırdınız? Benim de nisanda bebeklerimin kalbi durdu.. zaten tüp bebekti, arkasından yapışıklık sorunuyla uğraştım. Tekrar gebelik de olmadı. Doktor ısrarla iğne vermedi.. test yapmadan vermem diyor hastanelerde de şu an çoğu şey yapılmıyormuş 🤦‍♀️

Pıhtılaşma testini devlette mi yaptırdınız? Benim de nisanda bebeklerimin kalbi durdu.. zaten tüp bebekti, arkasından yapışıklık sorunuyla uğraştım. Tekrar gebelik de olmadı. Doktor ısrarla iğne vermedi.. test yapmadan vermem diyor hastanelerde de şu an çoğu şey yapılmıyormuş 🤦‍♀️
Deta Gen diye ozel bir merkezde yaptirdim Kayseride.

Yapisiklik sorunu nasl oldu nerdn anladiniz onu ?

Yok 7. Haftada kalp sesi duyulmadi 8. Haftaya kadar bekledik ama haftasina gorede kucuk kalmis o yuzden kurtaj yapti.
Benzer şeyler yaşamışız...Ben de çok araştırdım. Gebelij öncesi aspirin yeterli dediler bana, onu bile gereksiz gören çok fazla doktor var.. Hayırlısı olsun hakkımızda :dua: Gebelik olursa yazar mısınız buraya da? Moral olsun

Benzer şeyler yaşamışız...Ben de çok araştırdım. Gebelij öncesi aspirin yeterli dediler bana, onu bile gereksiz gören çok fazla doktor var.. Hayırlısı olsun hakkımızda :dua: Gebelik olursa yazar mısınız buraya da? Moral olsun
Cok umutsuzum ama yazarim tabi hepimiz birbirimize umut olalim insallah 😍

Yapisiklik sorunu nasl oldu nerdn anladiniz onu ?
Doktorum küretajdan 35 40 gün sonra gel sulu ultrason çekeceğiz demişti. Beklenen adet günü bu zaten, adet olamadım 1 damla oldu. Sulu ultrason ile tespit ediliyor, sonra da rahim filmi çekildi. Adet olmamak yani belirti

Back