Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK43: niye aldilar hepsini.. üzmüs olmuyorum sorularimla dimi 😐 eger oyleyse cevaplamayin: (
Yo estafurullah ben hamile kaldım ikiz bebeğe dış gebelik oldu ondan sağ tatafı aldılar sol taraftan girdiler ameliyat için o sırada solada zarar vermişler şişmiş sol tüpte. Son gittiğimde yapışmış onuda almamız gerek ama ameliyat riskli alırsak sol tüplerle sol gumurtalığıda kaybederiz dedi. Yaş 38 pcos hastasıyım tsh 43 düşmüyor aşagı. O yüzdende şuan tıbbi olarak imkansız görünüyor malesef üzülmüyorum asla rabbimden geliyor gelen napalım bizede evlat ile sınanma kısmı düştü 😔

Yo estafurullah ben hamile kaldım ikiz bebeğe dış gebelik oldu ondan sağ tatafı aldılar sol taraftan girdiler ameliyat için o sırada solada zarar vermişler şişmiş sol tüpte. Son gittiğimde yapışmış onuda almamız gerek ama ameliyat riskli alırsak sol tüplerle sol gumurtalığıda kaybederiz dedi. Yaş 38 pcos hastasıyım tsh 43 düşmüyor aşagı. O yüzdende şuan tıbbi olarak imkansız görünüyor malesef üzülmüyorum asla rabbimden geliyor gelen napalım bizede evlat ile sınanma kısmı düştü 😔
tsh ı bilmiyorum ama operasyon kisminda yanlişlik varsa neden sikayet etmediniz.. buyuk bi sknti yaratmis size..
Rabbim gonul ferahligi versin şu guzel 3 aylarda insallah.. kuvvet afiyet versin.

Kızlar merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun.
Bende 6 haftalık düşük yaptım ve 13 şubatta kanamam kesildifakat bugün tekrar kanama gibi az birşey oldu yoğunlaşır mı bilmiyorum ama bu adet mi sayılıyor ı bilginiz var mı?

Merhaba arkadaşlar , bende 30 ocakta düşük yaptım 6 haftalıkken düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü adet gibiydi. 5 gün sürdü kanamam. 2 gün öncede ovulasyon testinde yumurtladığımı gördüm. Doktor çalışmalara devam dediği için yumurtlama günlerini değerlendirdik. Benim anlamadığım düşük yaptığım zaman adet mi gördüm ki yumurtlama gerçekleşti? Bu arada klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım.
Merhaba aynı gün düşük yapmışız benimde kanama sizinki kadar sürdü fakat benimki 3 4 haftalikti ama ben kürtaj oldum ve daha regl olmadım acaba hamile miyim zaten betam 16 ydi öğrendigimde düşük yaptığım gün hemen 7ye düştü ama ilk hamileligimdeki belirtileri yaşıyorum

Rabbim sabır versin inşallah dualarimdasiniz bende pko yum ve 2 defa tüp Bebek yaptım olmadı çok korkuyorum

X