- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Çok zıtlar o yüzden birbirini tamamlıyorlar kavgaya dönüşmüyorAyy kıyamam, karakterlerı nasıl, kavga eduyolar mı, eglencelı gecıyordur sızın hayat![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zıtlar o yüzden birbirini tamamlıyorlar kavgaya dönüşmüyorAyy kıyamam, karakterlerı nasıl, kavga eduyolar mı, eglencelı gecıyordur sızın hayat![]()
Çok şirinler yaaÇok zıtlar o yüzden birbirini tamamlıyorlar kavgaya dönüşmüyorkızım cadı biraz oğlumun elinden oyuncaklarını alıyor o da artık bıktı baktı geliyor elinden alacak atıp kaçıyor çok istediği birşeyse azcık savaş veriyor
kızım hareket seviyor koşsun tırmansın kaldırsın sürüklesin cici yap diyorum onu bile bi haşin yapıyor oraya buraya çarpıyor hayatına devam ediyor çok güçlü
oğlum da aşırı meraklı herşeyi incelemek istiyor sürekli birşeyleri gösteriyor ona gitmek istiyor istediği olunca çok tatlı güleç ama olmayınca bağırıyor delirtiyor
bazen çok zorluyorlar sabrımı oooy oy ikisi de çok hareketli ve inat böyle olacağına ortak özellikleri olmasaydı da olurdu
burçları oğlak yükselen boğa ay burcu koç bütün boynuzlu hayvanları toplamışlar diye dalga geçiyorum inat olmamaları imkansızdı zaten
bakalım seninki nasıl olacak
![]()
Amin canım benim hepimizinkilerin inşallahÇok şirinler yaabahtları ömürleri güzel olsun, Allah bagıslasın canım benım
![]()
Allahım maşallahMerhaba kızlar, bugun bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür6+3 pirinç tanem
![]()
Gecıyor gecıyor, 6 hafta oldu, bana hersey mucıze gıbı gelıyorAllahım maşallahminik kuzumuz büyüyor çok şükür
her aşamasında güzel haberler ile gel, her aşaması sağlıklı çok güzel olsun inşallah
henüz 6 hafta mı ya bu zaman neden geçmiyor
![]()
Ben cinsiyeti çok merak ediyorum tabiki sağlıklı olsun sende sağlıklı ol ama aşırı merak içindeyimGecıyor gecıyor, 6 hafta oldu, bana hersey mucıze gıbı gelıyor![]()
Tahmınını alayımBen cinsiyeti çok merak ediyorum tabiki sağlıklı olsun sende sağlıklı ol ama aşırı merak içindeyim![]()
Maşallah cnm sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin Rabbım.. Dikkat et kendine çok yorma kendini,az kaldı çok şükür okullar da kapanıcak bol bol dinlenirsinMerhaba kızlar, bugun bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür6+3 pirinç tanem
![]()
Erkek yani bilmiyorum senden ciddi erkek annesi havası alıyorum ya yalan yok ama bilirsin benim tahminler tutmazTahmınını alayım![]()
Aynen canım 1 ay kaldı, eylulde baslamam ben heyet raporu alırım, ınsallahh Rabbım o gunlerı gormeyı nasıp ederseMaşallah cnm sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin Rabbım.. Dikkat et kendine çok yorma kendini,az kaldı çok şükür okullar da kapanıcak bol bol dinlenirsin
Inaır mısın hıc kızın olacak dıyen cıkmadı, bugun kayınvalıde de erkek olcak hıssedıyorum dedıErkek yani bilmiyorum senden ciddi erkek annesi havası alıyorum ya yalan yok ama bilirsin benim tahminler tutmaz![]()
Ayy maşallah o minnak kuzuyaMerhaba kızlar, bugun bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür6+3 pirinç tanem
![]()
Bakalım tabloya maviş bir kalp gelecek miInaır mısın hıc kızın olacak dıyen cıkmadı, bugun kayınvalıde de erkek olcak hıssedıyorum dedı![]()
Amınn canım benımAyy maşallah o minnak kuzuyasağlıkla büyüsün
![]()
Alabildiğin kadar al cnm rapor.. Bu arada bende erkek hissediyorumAynen canım 1 ay kaldı, eylulde baslamam ben heyet raporu alırım, ınsallahh Rabbım o gunlerı gormeyı nasıp ederse![]()
YaaaAlabildiğin kadar al cnm rapor.. Bu arada bende erkek hissediyorum![]()