- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Sağol canım sen nasıl oldun?Hadi inşallahsağlıkla ilerlesin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sen nasıl oldun?Hadi inşallahsağlıkla ilerlesin
![]()
Canım nasılsın![]()
Vücud ağrım yok şükür, toparladım o açıdan, nasıl mucize birşey sütüm geliyorSağol canım sen nasıl oldun?
Zamanla iyi olacaksın inşallah canım çok zor Allahım güç kuvvet versinVücud ağrım yok şükür, toparladım o açıdan, nasıl mucize birşey sütüm geliyorpsikolojik olarakta zaman lazım
![]()
Bandaj yaptılar mı kuzum, benım de 1 hafta bandaja ragmenVücud ağrım yok şükür, toparladım o açıdan, nasıl mucize birşey sütüm geliyorpsikolojik olarakta zaman lazım
![]()
İnşallah canım, Allah razı olsun, şimdi sen beni boşver çift çizgine odaklan inşallah sağlıkla devam ederZamanla iyi olacaksın inşallah canım çok zor Allahım güç kuvvet versin![]()
Bandaj yapmadı, direkt dosineks verdi, şimdi daha bana iki kutu yazmış, sen ne kadar kullandım canımBandaj yaptılar mı kuzum, benım de 1 hafta bandaja ragmendostıneks yazdı sonra, o rahatlattı
Bana ilk yazmadı, 1 hafta hergun bandaj 4 saatte bır 20 dk dinlendir dedıler, ama hiç faydası olmadı, dostinex i 4 kere ıctım sadece pazartesi persembe yarım seklinde, yarım dıye sureklı vurguladı.. 2 haftada 4 kere ıctım.. Zaten ilacı ıcınce hemen yumusamaya basladı, yoksa sağım yapılacaktıİnşallah canım, Allah razı olsun, şimdi sen beni boşver çift çizgine odaklan inşallah sağlıkla devam eder
Bandaj yapmadı, direkt dosineks verdi, şimdi daha bana iki kutu yazmış, sen ne kadar kullandım canım
Canımmm çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahEki Görüntüle 3065004
Gecikmenin 3. Günü kızlar çok mu silik inşallah yine kimyasal değildir hep bi korku bi sevinememe![]()
Çok sevindim canıııım inşallah sağlıkla devam etsinEki Görüntüle 3065004
Gecikmenin 3. Günü kızlar çok mu silik inşallah yine kimyasal değildir hep bi korku bi sevinememe![]()
Hiç kanaman vs olmuş muydu canım öncesindeBende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Pazartesi vereceğim canım. İnşallah sağolCanımmm çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahkötü şeyleri çıkar aklından bu sefer güzel olsun her şey
kan verdin mi?
Amin kuzum inşallahÇok sevindim canıııım inşallah sağlıkla devam etsin![]()
Çok sağol kuzum inşallahMerhaba kızlar nasılsınız? Sizlere bi sorum olacak yengem gebelik tedavisi için tahlil vermişti prolaktin yüksek çıkmış 49 gibi bi rakamdı nasıl yüksek mi süt hormonu diye biliyorum.Var mı bunun için kullandığınız birşeyler.Ilaç tedavisine başlandı bu arada.@sutlaacc yanlış okumuyorum değil mi canım güzel bi müjde görüyorum.Hadi hayırlısı çok bekledin mucizeni sende Allah gönlüne göre versin güzel sonuçlar çıksın inş.
Ayyy gözlerim neler görüyorEki Görüntüle 3065004
Az önce yaptım
Rabbim ikinizin de sağlıkla eve dönmesini nasip etsin inşallahMerhaba kızlar.Uzun süredir hiç yazmıyorum ama sizi hep takipteyim okuyorum sürekli mesajlarıBenim doğumum belli oldu 23 Mayıs’ta sezeryan tarihi belirlendi hayırlısıyla sağlığıyla gelir inşallah bebeğim
İnşallah isteyen herkese de bir an önce nasip olur
![]()
Ayyyyyy heyecandan uyuyamayan bir benAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım
cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum
![]()
PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye
Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
![]()