• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zamanla iyi olacaksın inşallah canım çok zor Allahım güç kuvvet versin 😞
İnşallah canım, Allah razı olsun, şimdi sen beni boşver çift çizgine odaklan inşallah sağlıkla devam eder 🤲💞
Bandaj yaptılar mı kuzum, benım de 1 hafta bandaja ragmen 😔 dostıneks yazdı sonra, o rahatlattı
Bandaj yapmadı, direkt dosineks verdi, şimdi daha bana iki kutu yazmış, sen ne kadar kullandım canım

İnşallah canım, Allah razı olsun, şimdi sen beni boşver çift çizgine odaklan inşallah sağlıkla devam eder 🤲💞

Bandaj yapmadı, direkt dosineks verdi, şimdi daha bana iki kutu yazmış, sen ne kadar kullandım canım
Bana ilk yazmadı, 1 hafta hergun bandaj 4 saatte bır 20 dk dinlendir dedıler, ama hiç faydası olmadı, dostinex i 4 kere ıctım sadece pazartesi persembe yarım seklinde, yarım dıye sureklı vurguladı.. 2 haftada 4 kere ıctım.. Zaten ilacı ıcınce hemen yumusamaya basladı, yoksa sağım yapılacaktı

Bende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Hiç kanaman vs olmuş muydu canım öncesinde

Merhaba kızlar nasılsınız? Sizlere bi sorum olacak yengem gebelik tedavisi için tahlil vermişti prolaktin yüksek çıkmış 49 gibi bi rakamdı nasıl yüksek mi süt hormonu diye biliyorum.Var mı bunun için kullandığınız birşeyler.Ilaç tedavisine başlandı bu arada.@sutlaacc yanlış okumuyorum değil mi canım güzel bi müjde görüyorum.Hadi hayırlısı çok bekledin mucizeni sende Allah gönlüne göre versin güzel sonuçlar çıksın inş.

Merhaba kızlar nasılsınız? Sizlere bi sorum olacak yengem gebelik tedavisi için tahlil vermişti prolaktin yüksek çıkmış 49 gibi bi rakamdı nasıl yüksek mi süt hormonu diye biliyorum.Var mı bunun için kullandığınız birşeyler.Ilaç tedavisine başlandı bu arada.@sutlaacc yanlış okumuyorum değil mi canım güzel bi müjde görüyorum.Hadi hayırlısı çok bekledin mucizeni sende Allah gönlüne göre versin güzel sonuçlar çıksın inş.
Çok sağol kuzum inşallah 🥰🤲🏻

Prolaktin evet yüksek 25 üstü yüksek sayılıyor çok değişken bir hormonmuş ama gün içinde bile artıp azalabiliyor. İlacı var yüksek olduğunda doktor verebilir

Ha-ri Ha-ri iradene tükremm hariiiiiiiiiii test yap 😍😍😍😍
Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰

Eklentiler

• IMG_20220515_062437.webp
    IMG_20220515_062437.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba kızlar.Uzun süredir hiç yazmıyorum ama sizi hep takipteyim okuyorum sürekli mesajları 🤍 Benim doğumum belli oldu 23 Mayıs’ta sezeryan tarihi belirlendi hayırlısıyla sağlığıyla gelir inşallah bebeğim 🙏🏻🤍 İnşallah isteyen herkese de bir an önce nasip olur🙏🏻🙏🏻💙
Rabbim ikinizin de sağlıkla eve dönmesini nasip etsin inşallah 🥰🥰

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Ayyyyyy heyecandan uyuyamayan bir ben😀 ve neler gördümmm😍😍😍😍😍 Allahımmmm çok sevindim kuzum 🤗💃🏻💃🏻 Sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🤗

Back
X