• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne diyeceğimi bilemiyorum su an, bikac gun evvel konustuk daha 😔
Rabbım sana guc kuvvet versin, nasıl olacak şimdi, sancı mı verecekler sana?
Evet cinsiyet kesinleşecekti, kesinleşti ama kaybettim kızımı😔 normal doğum gibi olacak
Canım çok üzüldüm 😞 Allah sabır ,gönlünüze ferahlık versin HejaR12 HejaR12

HejaR12 HejaR12 Allah dayanma gücü versin, geri kalanlara ömür versin inşallah.
Allah razı olsun kızlar inşallah sağolun 🤲

hepinize merhabalarrr

aranızda hatırlayan var mı beni bilmiyorum ama inşallah hepiniz güzel ilerlemeler kaydetmişsinizdir :)

ben hala bi adım ileri çok fazla gitmiş sayılmam

5 aydır transfer için rahim hazırlama aşamasındayım ancak bir türlü rahim kalınlaşmıyor bu problemi yaşayan oldu mu aranızda :(

Kızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Daha bir kaç gün önce cinsiyeten konuşup bu haberi almak 😔 canım arkadaşım Rabbim sana da eşine de gönül ferahlığı versin dayanma gücü versin🤲🏻inşallah bugünkü sürecin de seni bedenen zorlamadan bir an önce sağlıkla geçer 🤲🏻 bize ne kadar ağır gelse de biliyoruz ki Rabbimin elbet bizim için uygun gördüğü bişey vardır. Bu imtihanı en iyi şekilde vermek nasip olsun Rabbimin katında 💜

hepinize merhabalarrr

aranızda hatırlayan var mı beni bilmiyorum ama inşallah hepiniz güzel ilerlemeler kaydetmişsinizdir :)

ben hala bi adım ileri çok fazla gitmiş sayılmam

5 aydır transfer için rahim hazırlama aşamasındayım ancak bir türlü rahim kalınlaşmıyor bu problemi yaşayan oldu mu aranızda :KK43:
Rahim inceliği ile uğraşan ben varım ✋🏻şuan en son kaç oluyor rahim kalınlığınız

Rahim inceliği ile uğraşan ben varım ✋🏻şuan en son kaç oluyor rahim kalınlığınız
3 ay estrofemle yüksek doz denedik en fazla 7,6 mm olup geri 6 ya 5 e düşüyor

geçen ayda aynı oldu 6 ya düştü climara forte bant kullandık yeniden 7.8 oldu ama adet döngüm geldiği için geri 7.5 ğa düştü

bu ay da bir folikul var femara kullandırıyo kalınlık 3.3 ü geçmedi hala bugün reglin 18. günü :/

3 ay estrofemle yüksek doz denedik en fazla 7,6 mm olup geri 6 ya 5 e düşüyor

geçen ayda aynı oldu 6 ya düştü climara forte bant kullandık yeniden 7.8 oldu ama adet döngüm geldiği için geri 7.5 ğa düştü

bu ay da bir folikul var femara kullandırıyo kalınlık 3.3 ü geçmedi hala bugün reglin 18. günü :/
Cok dusuk İlacsız, Neysekı esteofemle hazırlıyorlar rahımi ama yine de yeterli deil, doktorun ne dusunuyor,sebebı ile ilgili 😔

Cok dusuk İlacsız, Neysekı esteofemle hazırlıyorlar rahımi ama yine de yeterli deil, doktorun ne dusunuyor,sebebı ile ilgili 😔
Dr Kayıpların rahim kalınlaşma anasından olduğubnu düşünüyodu 4 aydır da böyle olunca kesin gözüyle bakıyor artık 😔
Yeterli Östrojen üretmiyor vücudun diyor😔

O zaman gebelık boyunca yuksek doz progesteron kullanıcaksın, ilk tüp tedavin mıydı?
Progesteron 4 gebeliğim de de kullandım ki Bi değişiklik olmadı 😔

İkinci aslında.. İlkinde yumurta boş çıktı iptal oldu

Şimdi bir embriyo muz oldu Allah a şükür ama tek şansımız😔

Progesteron 4 gebeliğim de de kullandım ki Bi değişiklik olmadı 😔

İkinci aslında.. İlkinde yumurta boş çıktı iptal oldu

Şimdi bir embriyo muz oldu Allah a şükür ama tek şansımız😔
Bagısıklık guçlendırıcı karısımları denedin mi, arısütü, polen propolıs, onların da yumurtaya ve rahime ıyı geldıği soylenıyor, deneyebilirsin hazırlık surecinde

Bagısıklık guçlendırıcı karısımları denedin mi, arısütü, polen propolıs, onların da yumurtaya ve rahime ıyı geldıği soylenıyor, deneyebilirsin hazırlık surecinde
Daha önceleri denemiştim şuan için yapmıyorum ama..
Nar suyu başladm onu da denemiştim daha önce çok etkili olduğu söylenemez

Back
X