- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
Ne diyeceğimi bilemiyorum su an, bikac gun evvel konustuk dahaKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız

Rabbım sana guc kuvvet versin, nasıl olacak şimdi, sancı mı verecekler sana?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyeceğimi bilemiyorum su an, bikac gun evvel konustuk dahaKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Evet cinsiyet kesinleşecekti, kesinleşti ama kaybettim kızımıNe diyeceğimi bilemiyorum su an, bikac gun evvel konustuk daha
Rabbım sana guc kuvvet versin, nasıl olacak şimdi, sancı mı verecekler sana?
Allah razı olsun kızlar inşallah sağolunHejaR12 Allah dayanma gücü versin, geri kalanlara ömür versin inşallah.
Canım benim çok üzüldüm Allah size sabır, kalanlara ömür versin inşallahKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Daha bir kaç gün önce cinsiyeten konuşup bu haberi almakKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
Rahim inceliği ile uğraşan ben varımhepinize merhabalarrr
aranızda hatırlayan var mı beni bilmiyorum ama inşallah hepiniz güzel ilerlemeler kaydetmişsinizdir :)
ben hala bi adım ileri çok fazla gitmiş sayılmam
5 aydır transfer için rahim hazırlama aşamasındayım ancak bir türlü rahim kalınlaşmıyor bu problemi yaşayan oldu mu aranızda![]()
Allah yardımcın olsun Allah kalanlara ömür versin,çok zor biracı hala oğlumu kaybedişim kalbimde yaradır sızlar durur hergünKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız
3 ay estrofemle yüksek doz denedik en fazla 7,6 mm olup geri 6 ya 5 e düşüyorRahim inceliği ile uğraşan ben varımşuan en son kaç oluyor rahim kalınlığınız
Cok dusuk İlacsız, Neysekı esteofemle hazırlıyorlar rahımi ama yine de yeterli deil, doktorun ne dusunuyor,sebebı ile ilgili3 ay estrofemle yüksek doz denedik en fazla 7,6 mm olup geri 6 ya 5 e düşüyor
geçen ayda aynı oldu 6 ya düştü climara forte bant kullandık yeniden 7.8 oldu ama adet döngüm geldiği için geri 7.5 ğa düştü
bu ay da bir folikul var femara kullandırıyo kalınlık 3.3 ü geçmedi hala bugün reglin 18. günü :/
Dr Kayıpların rahim kalınlaşma anasından olduğubnu düşünüyodu 4 aydır da böyle olunca kesin gözüyle bakıyor artıkCok dusuk İlacsız, Neysekı esteofemle hazırlıyorlar rahımi ama yine de yeterli deil, doktorun ne dusunuyor,sebebı ile ilgili![]()
O zaman gebelık boyunca yuksek doz progesteron kullanıcaksın, ilk tüp tedavin mıydı?Dr Kayıpların rahim kalınlaşma anasından olduğubnu düşünüyodu 4 aydır da böyle olunca kesin gözüyle bakıyor artık
Yeterli Östrojen üretmiyor vücudun diyor![]()
Progesteron 4 gebeliğim de de kullandım ki Bi değişiklik olmadıO zaman gebelık boyunca yuksek doz progesteron kullanıcaksın, ilk tüp tedavin mıydı?
Bagısıklık guçlendırıcı karısımları denedin mi, arısütü, polen propolıs, onların da yumurtaya ve rahime ıyı geldıği soylenıyor, deneyebilirsin hazırlık surecindeProgesteron 4 gebeliğim de de kullandım ki Bi değişiklik olmadı
İkinci aslında.. İlkinde yumurta boş çıktı iptal oldu
Şimdi bir embriyo muz oldu Allah a şükür ama tek şansımız![]()
Daha önceleri denemiştim şuan için yapmıyorum ama..Bagısıklık guçlendırıcı karısımları denedin mi, arısütü, polen propolıs, onların da yumurtaya ve rahime ıyı geldıği soylenıyor, deneyebilirsin hazırlık surecinde
Ama 1 2 ay deıl, duzenlı kullan, en az 5 6 ay kullandın mı, etki etmesi ancak olurDaha önceleri denemiştim şuan için yapmıyorum ama..
Nar suyu başladm onu da denemiştim daha önce çok etkili olduğu söylenemez
Denicem Bi süre dahaAma 1 2 ay deıl, duzenlı kullan, en az 5 6 ay kullandın mı, etki etmesi ancak olur
Başın sağolsun canım, Rabbim yanındaki evlatlarına güzel, sağlıklı ömürler nasip etsin. Ne desek boş biliyorumKızlar malesef kızımı kaybettim, dua edin bana, bugün ayrılacağız