Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sizi yerim ama ❤️ Allah razı olsun cnm benim, az derdimi dinlemedin, rabbim insallah saglıcakla kucagına almayı da nasıp etsın 🥰🥰🥰
Amiin canım benim 🙏🏻🙏🏻 Ne dert dinlemesi sohbet ettik ne güzel 😊 böyle zamanlarda Yanyana olmak gerekiyor. Morel o kadar önemliymişki yaşarken öğrendim. Ben inanıyorum bi kaç ay fark olacak minnoşlarımzın arasında. Heyecanla bekliyorum 😍

Amiin canım benim 🙏🏻🙏🏻 Ne dert dinlemesi sohbet ettik ne güzel 😊 böyle zamanlarda Yanyana olmak gerekiyor. Morel o kadar önemliymişki yaşarken öğrendim. Ben inanıyorum bi kaç ay fark olacak minnoşlarımzın arasında. Heyecanla bekliyorum 😍
Kesınlıkle, verdıgın cesaret, destek benım ıcın paha bıcılmez, Bı kere daha Allah razı olsun❤️🙏🏻

Kızlar ufak bir gece motivasyonu verip kaçayım. Ergenliğimden beri pcosyla mücadele ediyorum. Evlendikten sonra bir kaç ay bekledik olur diye. Maalesef sonuç alamadık. Sonra doktor doktor gezmeye başladık. Hepsinin ortak fikri tüp bebekti pcos daha etkili olduğu için. Son bir kez daha tedaviyi deneyim dedik. İğnelerden 15 gün sonra testte hala negatif görüp ağır bir regl ağrısıyla acile gittiğimde gebelik olduğunu öğrendik. İsteyince veriyor rabbim. En yakın zamanda mucizeleri yaşamanız dileğiyle 🙏🏻❤️

Öncelikle topik hayırlı olsun canım çok iyi yapmışsın dertleşiriz burada:) Ben de bugün trombofili paneli için kan verdim. Sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış. 12 ayrı faktör araştırılacak dedi kan alan hemşire. Seninki nasıl bir test canım? Bu arada devlet hastanesindeki doktorum teste gerek görmedi testi özelde yaptırdım Allahtan özel sağlık sigortam vardı ücretsiz yaptılar yoksa pahalıymış galiba:KK43:
Ben de su an Trombofiliyi arastiriyorum, fiyatlar yuksek gercekten, henuz lablarinve hastaneleri arayip sormadim ama okuduklarimdan bi cikarim yapabiliyorum. Sen İstanbulda misin canim? Acaba nerede yaptirdin? Ozel saglik sigortasiyla bedavaya olabiliyoraa cok sevinirim valla. Ama benim dusuk gecmisim yok, tup bebege baslamadan once hoca istedi bu testi.

Merhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım 🙏🏻
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım da var, insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻
@medusasli
@merve_1
@Merveun
@polis ama umutsuz vaka
Merhaba. Topiğin hayırlı olsun. Rabbim hepimize hamiş kalmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin❤

Merhaba arkadaş. Ben de ekimde transfer olmuştum. Düşük oldu. Ocak ayında dondurulmuşlarla yine deneyeceğiz İnşallah bu sefer hayırlı olsun hepimiz için🙏😍
İnsallah bu sefer sımsıkı tutunur, saglıklı gebelık gecırırsınız 🙏🏻 sebebi neymıs peki? Pıhtılasma mı var?

Merhaba. Topiğin hayırlı olsun. Rabbim hepimize hamiş kalmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin❤
Amin cnm 🙏🏻 bızım halımızden bız anlarız, dertleşiriz diye actım da pek kimse dusuk yapmamış sanırım ☺️ kimseler yok.. Sakin kaldı

Gebelik kayıpları ve kan pıhtılaşması diye konu da açtım ama pek cevap yazan olmadı. Birlikte mücadele edelim diye.

İnşallah canım. Evet malesef kan pıhtılaşmam var ve protein s düşük.
Ben de cok merak ediyorum acaba ne cıkıcak diye 1 hafta grcı testin üzerinden.. İyi tarafından bak, cozumu var en azından iğnelerle saglıklı gebelık gecırıryor herkes.. İnsallah sende grcıreceksın❤️

Gebelik kayıpları ve kan pıhtılaşması diye konu da açtım ama pek cevap yazan olmadı. Birlikte mücadele edelim diye.
Aslında tüp bebekte kan sulandırıcı ıgne kullandırıyolar diye biliyordum ben her ihtimale karsı.. Sana vermedı mı doktorun, kayıptan sonra mı ogrendın pıhtılasma oldugunu

Aslında tüp bebekte kan sulandırıcı ıgne kullandırıyolar diye biliyordum ben her ihtimale karsı.. Sana vermedı mı doktorun, kayıptan sonra mı ogrendın pıhtılasma oldugunu
Coraspin 2 ay önceden kullandım. Oksaparı transferden sonra hemen kullanmaya başladım. Doktor rahmin yorulmuş olabilir dedi. Temmüzde 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Kürtajdan 1adet sonra tüp bebek tedavisine başladım. Aslında hsgden sonra rahim şeklinde biraz bozukluk var. Bebek yerleşeceği yer baskılıymış ondan olabilir dedi dr.um. histeroskopiyi başka doktor yapmıştı. Tüp bebek doktorum biraz şüpheli baktı histeroskopi olayına yine kalbi durduğu için, tüp bebek yapalım dedi. İnşallah nasip olursa ocak ayı adetini bekliyorum. Dondurulmuş embriyolarım var.

Bu arada kan sulandırıcı ilaç kullanmasına rağmen düşük yapanlar kortizon ilacı ile bebeğini kucağına aldıklarını okumuştum eski konularda. Doktoruma sormadım ama kortizon ilacı hakkında.

Coraspin 2 ay önceden kullandım. Oksaparı transferden sonra hemen kullanmaya başladım. Doktor rahmin yorulmuş olabilir dedi. Temmüzde 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum kan sulandırıcı kullanmama rağmen. Kürtajdan 1adet sonra tüp bebek tedavisine başladım. Aslında hsgden sonra rahim şeklinde biraz bozukluk var. Bebek yerleşeceği yer baskılıymış ondan olabilir dedi dr.um. histeroskopiyi başka doktor yapmıştı. Tüp bebek doktorum biraz şüpheli baktı histeroskopi olayına yine kalbi durduğu için, tüp bebek yapalım dedi. İnşallah nasip olursa ocak ayı adetini bekliyorum. Dondurulmuş embriyolarım var.
Ah canm ya birsürü sey yasamıssın, hıstereskıpı dusukten sonra yapılmış anlasılan, Allahım Baska kayıp vermesin ınsallah, bak ne guzel embrıyo varmıs, rahmin toparlanınca transferini olursun insallah 🙏🏻1 ay kaldı ocaga da ❤️

Ah canm ya birsürü sey yasamıssın, hıstereskıpı dusukten sonra yapılmış anlasılan, Allahım Baska kayıp vermesin ınsallah, bak ne guzel embrıyo varmıs, rahmin toparlanınca transferini olursun insallah 🙏🏻1 ay kaldı ocaga da ❤️
İnşallah. Sorma cnm tüp bebeği saymazsak doğal yoldan 10 kaybım var :KK43:

X