Yaa kuzum basınız saolsun,mekanı cennet olsun dedecıgınınBu ara pek giremedim canım dedem vefat etti İstanbula gittik geldik. Gelince hava değişiminden sanırım hafif kırgınlık oldu korktum hatta korona kaptım sandım ama şükür iyiyim bişey çıkmadı. Bu ay yumurtlama olmadı perşembe doktora gittim kist var dedi korunuyorum dememe rağmen tahlil istedi cuma günü yokum pazartesi gel dedi. Sanırım hem macun hem yağlar fazla geldi yumurta fazla büyüdü kistleşti. Çünkü doktor ca125 e de bakılmasını istemiş kistler epey büyük anlaşılanPazartesi söktürücü verir gönderir. Adet olunca hormonlara baktırıp ona göre çalışmalara başlamak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah. Sen adet olmuşsun okudum canım hayırlısı olsun. Bu ay ne yapacaksın
Allah rahmet eylesin canımBu ara pek giremedim canım dedem vefat etti İstanbula gittik geldik. Gelince hava değişiminden sanırım hafif kırgınlık oldu korktum hatta korona kaptım sandım ama şükür iyiyim bişey çıkmadı. Bu ay yumurtlama olmadı perşembe doktora gittim kist var dedi korunuyorum dememe rağmen tahlil istedi cuma günü yokum pazartesi gel dedi. Sanırım hem macun hem yağlar fazla geldi yumurta fazla büyüdü kistleşti. Çünkü doktor ca125 e de bakılmasını istemiş kistler epey büyük anlaşılanPazartesi söktürücü verir gönderir. Adet olunca hormonlara baktırıp ona göre çalışmalara başlamak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah. Sen adet olmuşsun okudum canım hayırlısı olsun. Bu ay ne yapacaksın
Canım senin iğne klomen gibi yumurta geliştirme amaçlı mı oluyor?Yaa kuzum basınız saolsun,mekanı cennet olsun dedecıgınınherşey üst üste gelmiş, kist adetle atılıyormus, senin de oyle olur ınsallah, bitkisel tkavıyelerı dıkkatlı kullanmak gerek gercekten, kaş yapalım derken göz cıkıyor bazen..
Evet canım adet oldum, dun gittim doktora, iğneye basladım dun aksam bakalıminsallah yüzüm güler asılama sonrası da
Allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsunBu ara pek giremedim canım dedem vefat etti İstanbula gittik geldik. Gelince hava değişiminden sanırım hafif kırgınlık oldu korktum hatta korona kaptım sandım ama şükür iyiyim bişey çıkmadı. Bu ay yumurtlama olmadı perşembe doktora gittim kist var dedi korunuyorum dememe rağmen tahlil istedi cuma günü yokum pazartesi gel dedi. Sanırım hem macun hem yağlar fazla geldi yumurta fazla büyüdü kistleşti. Çünkü doktor ca125 e de bakılmasını istemiş kistler epey büyük anlaşılanPazartesi söktürücü verir gönderir. Adet olunca hormonlara baktırıp ona göre çalışmalara başlamak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah. Sen adet olmuşsun okudum canım hayırlısı olsun. Bu ay ne yapacaksın
Evet cnm yumurta buyutuyor, gonalfCanım senin iğne klomen gibi yumurta geliştirme amaçlı mı oluyor?
Anladım canım güzel sonuçlar alacaksın inşallahEvet cnm yumurta buyutuyor, gonalf
İnsallahh kuzumm, Allahım utandırmasın ınsallahAnladım canım güzel sonuçlar alacaksın inşallah
The Crown nasıl gidiyor bu arada gerçi annenin yanına gidip geldin ama izleyebildin miİnsallahh kuzumm, Allahım utandırmasın ınsallah
1 haftadır hıc izleyemedim canm, bugun tekrar baslıcam 3.sezon 3.bolumde kalmıstımThe Crown nasıl gidiyor bu arada gerçi annenin yanına gidip geldin ama izleyebildin mi
Evet devam çok güzel1 haftadır hıc izleyemedim canm, bugun tekrar baslıcam 3.sezon 3.bolumde kalmıstım
Sen naptın outlander devam mı
Evet hala farklı hissediyorum canım, Hormonlardan galiba, kafam da karışık aslında. Ağlayacağım, fırsat buldukça kaçıyorum yanlarından. Tekrar Bi bebek isteme düşüncesi de şuan beni çok korkutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Zihnen bedenen buna hazır olmak istiyorum. Sizce ne kadar zaman alır bu düşüncelerimDaha cok yeni cnm bol bol dua et kafani biseylerle meşgul etmeye calis.. Agla aglamak istediğinde.. Ben ilk günlerde kendimi cok sıktım eşim annem üzülmesin diye sonra bi kac kez ust üste cok kotu panik atak geçirdim sonra anladım ki ağlamak gerekiyorsa aglicaksin.. Bide hormonlar da kendine gelemedi daha zamanla herşey daha güzel olucak buna inan
Güzel haberlerle inşallah canımEvet cnm yumurta buyutuyor, gonalf
Fransa bölümlerinde biraz sıkılmıştım ben, ama diğer bölümlerin hepsı güzelEvet devam çok güzel2 bitmek üzere benimde
Aminnn kuzumGüzel haberlerle inşallah canım
Ne kadar zaman geçti üzerinden canım?Aminnn kuzumbugunlerı yasar mıyım dıyordum, yenıden cok ama cok heyecanlıyım bak
2 bucuk ay, 14 KasımdaydıNe kadar zaman geçti üzerinden canım?
Zamanla tekrar bi bebek fikri sana daha iyi gelicek cnm ama daha zamana ihtiyacın var.. Benim melek kizim da 4 buçuk aylikti senin bebeğin de büyüktü yanlış hatirlamiyosam.. Benim adetim düzene girince düşüncelerim değişmeye başlamıştı cnm gecen ay düzene girdi eylülde kaybettim kizimi. Kişiye bağlı ama adet düzene girince bişeyler degisiyor ama hiç bi zaman unutulmuyor hep için aciyo canın yanıyoEvet hala farklı hissediyorum canım, Hormonlardan galiba, kafam da karışık aslında. Ağlayacağım, fırsat buldukça kaçıyorum yanlarından. Tekrar Bi bebek isteme düşüncesi de şuan beni çok korkutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Zihnen bedenen buna hazır olmak istiyorum. Sizce ne kadar zaman alır bu düşüncelerim
Evet oraları yeni geçtim biraz sıkıcıydı ama olsunFransa bölümlerinde biraz sıkılmıştım ben, ama diğer bölümlerin hepsı güzel
Toparlayacaksın canım daha çok yeniEvet hala farklı hissediyorum canım, Hormonlardan galiba, kafam da karışık aslında. Ağlayacağım, fırsat buldukça kaçıyorum yanlarından. Tekrar Bi bebek isteme düşüncesi de şuan beni çok korkutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Zihnen bedenen buna hazır olmak istiyorum. Sizce ne kadar zaman alır bu düşüncelerim
Evet söylemiştin doğru ya canım, kafam dağınık kusuruma bakma. Benim 3 ay öncesinden düzenli ve yüksek folik asit kullanmam gerekiyorda ondan soruyorum yanlış anlama arkadaşım. Bende daha zamanım var diyorum..2 bucuk ay, 14 Kasımdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?