Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kuzum basınız saolsun,mekanı cennet olsun dedecıgınınherşey üst üste gelmiş, kist adetle atılıyormus, senin de oyle olur ınsallah, bitkisel tkavıyelerı dıkkatlı kullanmak gerek gercekten, kaş yapalım derken göz cıkıyor bazen..
Evet canım adet oldum, dun gittim doktora, iğneye basladım dun aksam bakalım insallah yüzüm güler asılama sonrası da

Allah rahmet eylesin canım

Canım senin iğne klomen gibi yumurta geliştirme amaçlı mı oluyor?

Allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsun

Evet hala farklı hissediyorum canım, Hormonlardan galiba, kafam da karışık aslında. Ağlayacağım, fırsat buldukça kaçıyorum yanlarından. Tekrar Bi bebek isteme düşüncesi de şuan beni çok korkutuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Zihnen bedenen buna hazır olmak istiyorum. Sizce ne kadar zaman alır bu düşüncelerim

Zamanla tekrar bi bebek fikri sana daha iyi gelicek cnm ama daha zamana ihtiyacın var.. Benim melek kizim da 4 buçuk aylikti senin bebeğin de büyüktü yanlış hatirlamiyosam.. Benim adetim düzene girince düşüncelerim değişmeye başlamıştı cnm gecen ay düzene girdi eylülde kaybettim kizimi. Kişiye bağlı ama adet düzene girince bişeyler degisiyor ama hiç bi zaman unutulmuyor hep için aciyo canın yanıyo

Toparlayacaksın canım daha çok yeni ve sonra yeniden isteyeceksin

2 bucuk ay, 14 Kasımdaydı
Evet söylemiştin doğru ya canım, kafam dağınık kusuruma bakma. Benim 3 ay öncesinden düzenli ve yüksek folik asit kullanmam gerekiyorda ondan soruyorum yanlış anlama arkadaşım. Bende daha zamanım var diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…