- 30 Ocak 2021
- 12
- 4
- 1
- 40
Darısı tüm isteyenlerin başına inş ben de istiyorum 2ciyi oğlum olalı 11 sene oldu istiyorum ama olmuyor bu ay 2 ci kere kimyasal gebelik yaşadım insan hayal kirikligina uğruyor nasıl bisey bu ya bi çok kişide duydum bilgisi olan varsa yazabilirmi teşekkürlerGecmisolsun csnim benim sorunum bende zamanında ilk çocuktan sonra 4 düşük yaptım 4.5 yıl uğraştık ikincisi için olmadı hep düşük tedavi olduk herşey temizdi eni sonunds çareyi türbeye girkle Buldm ben hamile kalıyorum ama düşük yspiyotdum şükür gittik adak adadik hayvan kestik dua ettik millete dağıttık eve geldik 2. Ayda hamile kaldım kazasız belasız dogurdum şüküryaşım ilerlemeden 3. Cuye hamileyim 5 haftalık ins güzel geçer diğer çocuklarımın arasında 5 yıl kadar zaman var oyuzden 2.si fazla büyümeden 3. Cuyu düşündük bunu eşim çok istedi çok zor olacsk benim için 2.cocugum ve hamilelik ins tutunur kalabalık ailede büyüdük istiyoruz çocuk rabbim ins hepinize BURDAKİ kadınlara nasip eder bende 5 yil çok çektim şükür kavuştum rabbim hepinizie nasip etsin evlat
Bence düşük yapanlar önlem amacli da olsa kullanmalı bebeği besliyor çünkü o igne hem insanın ici rahat olurEger faktor 2 ve 5 te sorun varsa evet pıhtılaşmadandır ama mthfr genlerındeyse etkılemıyomuş bu hemotoloji doktoru ve ünlü bi perınatolog vardı adı ibrahim bildirici onun soylemesını soyledım ben dedıklerı buydu. Zaten mthfr herkesde varmış o zaman herkes düşük yapardı dedıler bılemıyorum
Oyle canim bende oyle oldugunu okudum dinledim bi cok yerde.Aynen bende bu pıhtılaşma için bir sürü doktora gttım bendede faktor 5 ve 2 var heterozigotum sadece hamılelıkte düşük yaptıranlar ya da annenın bacagında pıhtı atmasına neden olan genler bunlarmış mthfr hamılelıkte herangı bir kotu sonuca sebep olmuyormuş. Doktorlarda bıktıgı için mthfr gorunce bıle kan sulandrıcıya başlatıyo cunku ınsanlar pıhtılaşmam var doktor ilaç vermedı ondan dustu dıyolar doktorda kurtulmak için verıyo. Bu genler bizde varsa anamızda babamızdada vardır onlarda neden düşük olmadı ananelerımız zamanında kan pıhtılaşması yokmuydu herkes doğuruyodu. İnsanlar gdo lu yedgm yıyeceklere, tarım ilaçlarına, hormonlu etlere ve süt ürünlerıne takılmıyo bunlardan üreme sistemımız bozuluyo bunlar kımsenın umrunda degıl fakat mthfr ye takılıyolar
Rabbim ins tez zamanda snada verir 2. evlatDarısı tüm isteyenlerin başına inş ben de istiyorum 2ciyi oğlum olalı 11 sene oldu istiyorum ama olmuyor bu ay 2 ci kere kimyasal gebelik yaşadım insan hayal kirikligina uğruyor nasıl bisey bu ya bi çok kişide duydum bilgisi olan varsa yazabilirmi teşekkürler
Yaaaaaa ağlarım amaa
Ayyy hayırlı olsun hamileliğinnnGecmisolsun csnim benim sorunum bende zamanında ilk çocuktan sonra 4 düşük yaptım 4.5 yıl uğraştık ikincisi için olmadı hep düşük tedavi olduk herşey temizdi eni sonunds çareyi türbeye girkle Buldm ben hamile kalıyorum ama düşük yspiyotdum şükür gittik adak adadik hayvan kestik dua ettik millete dağıttık eve geldik 2. Ayda hamile kaldım kazasız belasız dogurdum şüküryaşım ilerlemeden 3. Cuye hamileyim 5 haftalık ins güzel geçer diğer çocuklarımın arasında 5 yıl kadar zaman var oyuzden 2.si fazla büyümeden 3. Cuyu düşündük bunu eşim çok istedi çok zor olacsk benim için 2.cocugum ve hamilelik ins tutunur kalabalık ailede büyüdük istiyoruz çocuk rabbim ins hepinize BURDAKİ kadınlara nasip eder bende 5 yil çok çektim şükür kavuştum rabbim hepinizie nasip etsin evlat
Gayet normal kuzum. Doktorlar öyle konuşur. Sen moralini yüksek tutYaaaaaa ağlarım amaaçok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.
Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da.
4 düşüğün hiç nedeni yoktu tıpta kültür kromozom testi yaptık rahim filmi çektim patolojiler temizdi göbeğime aylarca iğne kullandım 6ine olmadı sanırım psikolojik men çok etkilendim korktum bir daha çocuğm olmayacak diye hep hamile kaldığım da o korkuyla yaşadım kabuslar gördüm çok kötüydü şükür adak adadım ama şöyledir eğer dileğin kabul olursa çocuk 7 yaşına kadar glene kadar ne kestisen hersene onu kesecen millete dağıtacak sin gücün yoksa hersene kesme nezaman kesiyorssn kes ama 7 tane olacak bizde çocuk doğdu 2 ay sonra ilk aşağı kestik ama adak aşarken de duamız kabul olsun diyede kesmiştim kurban oldugim Allah verdi kabul ettiAyyy hayırlı olsun hamileliğinnn4 düşüğün sebebını neye bagladılar canım? Adak adayıp kan akıtınca hamıle kalmaya bende inanıyorum sna aramış canım
Yine aynı sayılırız senınle benımkı de 26,benım tarıh one de cekılebılır, asılamaya baglıSohrab cnm bende batimi vereyim 25 şubat melek kizim yaşasaydı şubatta doğacaktı ugur getirsin ins şubatta kardeşinin geldiğini öğrenirim
Gayet güzel kuzum, en az %60 bakıyorlar, seninki tam 2 kat artmıs.. Senın doktor Bı acayıp yaa, daha beta bakmadan muayeneye cagırıyor, Baska doktorla mı devam etsen yaYaaaaaa ağlarım amaaçok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.
Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da.
Aynen öyle yapicam, eşimin de içine bi türlü sinmiyordu bazı sebeplerden. Beta olayı da tuzu biberi oldu. Içimde korku bıraktı. Instagramda danıştığım dr aşırı pozitif ve objektif o bile daha iyi geldi yaniGayet güzel kuzum, en az %60 bakıyorlar, seninki tam 2 kat artmıs.. Senın doktor Bı acayıp yaa, daha beta bakmadan muayeneye cagırıyor, Baska doktorla mı devam etsen ya
2 katına yakın artmış cnm zaten en az %60 70 artış bekleniyor. Sen boşver önemli olan artis dua et içini ferah tut güzel annemYaaaaaa ağlarım amaaçok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.
Allah kimseye böle bisey yaşarmasın kötü gerçekten hayal kırıklığı oluyo uzuluyo insanRabbim ins tez zamanda snada verir 2. evlathiç bilmiyorum kkmyassl gebelik yaşamadım canım sanırim bebek kesenin içinde olmuyor dışarda kalıp kese boş oluyor bebek düşük oluyor
Yumurtaların ilk zamanlarda kucukmuydu?Evet oyle canım ama herkesınde vucut yapısı farklı mesela ben 13 yumurta ile ohss oldum doktor az rastlanan bişey demişti normalde pkoslular oluyomuş ama vucudum ilaçlara tepkı verdı karnımda su toplama olmuş transferım yapmadılar rahım dınlendırdıler. Ne bılım insan bi cozum arıyo işte tabı ondan degıldır de
Hangi ildeydin sen canimAynen öyle yapicam, eşimin de içine bi türlü sinmiyordu bazı sebeplerden. Beta olayı da tuzu biberi oldu. Içimde korku bıraktı. Instagramda danıştığım dr aşırı pozitif ve objektif o bile daha iyi geldi yani
Medipolde bi dr. var ilk bebeğimde araştırmıştım, eşime arkadaşı önermiş. ona randevu aldım bir sonraki salıya ❤
Içimi rahatlattınız ya canlarımallah razı olsun sizden.
İstanbul'dayımHangi ildeydin sen canim
Büyük illerde de seçenek çok oluyor ama icine sineni bulmak zor.. Inş iyi birini bulursun kuzumİstanbul'dayım
Psikolojıde cok etkılıyor canım evet kafan rahat olucak ben bu gebelığımde hiç rahat olamadım şimdi hem tedbirliyim hem rahatım inşallah iyi seyler olur4 düşüğün hiç nedeni yoktu tıpta kültür kromozom testi yaptık rahim filmi çektim patolojiler temizdi göbeğime aylarca iğne kullandım 6ine olmadı sanırım psikolojik men çok etkilendim korktum bir daha çocuğm olmayacak diye hep hamile kaldığım da o korkuyla yaşadım kabuslar gördüm çok kötüydü şükür adak adadım ama şöyledir eğer dileğin kabul olursa çocuk 7 yaşına kadar glene kadar ne kestisen hersene onu kesecen millete dağıtacak sin gücün yoksa hersene kesme nezaman kesiyorssn kes ama 7 tane olacak bizde çocuk doğdu 2 ay sonra ilk aşağı kestik ama adak aşarken de duamız kabul olsun diyede kesmiştim kurban oldugim Allah verdi kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?