Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darısı tüm isteyenlerin başına inş ben de istiyorum 2ciyi oğlum olalı 11 sene oldu istiyorum ama olmuyor bu ay 2 ci kere kimyasal gebelik yaşadım insan hayal kirikligina uğruyor nasıl bisey bu ya bi çok kişide duydum bilgisi olan varsa yazabilirmi teşekkürler

Bence düşük yapanlar önlem amacli da olsa kullanmalı bebeği besliyor çünkü o igne hem insanın ici rahat olur

Oyle canim bende oyle oldugunu okudum dinledim bi cok yerde.

Rabbim ins tez zamanda snada verir 2. evlat hiç bilmiyorum kkmyassl gebelik yaşamadım canım sanırim bebek kesenin içinde olmuyor dışarda kalıp kese boş oluyor bebek düşük oluyor

Ayyy hayırlı olsun hamileliğinnn 4 düşüğün sebebını neye bagladılar canım? Adak adayıp kan akıtınca hamıle kalmaya bende inanıyorum sna aramış canım

Ayyy hayırlı olsun hamileliğinnn 4 düşüğün sebebını neye bagladılar canım? Adak adayıp kan akıtınca hamıle kalmaya bende inanıyorum sna aramış canım
4 düşüğün hiç nedeni yoktu tıpta kültür kromozom testi yaptık rahim filmi çektim patolojiler temizdi göbeğime aylarca iğne kullandım 6ine olmadı sanırım psikolojik men çok etkilendim korktum bir daha çocuğm olmayacak diye hep hamile kaldığım da o korkuyla yaşadım kabuslar gördüm çok kötüydü şükür adak adadım ama şöyledir eğer dileğin kabul olursa çocuk 7 yaşına kadar glene kadar ne kestisen hersene onu kesecen millete dağıtacak sin gücün yoksa hersene kesme nezaman kesiyorssn kes ama 7 tane olacak bizde çocuk doğdu 2 ay sonra ilk aşağı kestik ama adak aşarken de duamız kabul olsun diyede kesmiştim kurban oldugim Allah verdi kabul etti

Yaaaaaa ağlarım amaa çok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.

Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da.
Gayet güzel kuzum, en az %60 bakıyorlar, seninki tam 2 kat artmıs.. Senın doktor Bı acayıp yaa, daha beta bakmadan muayeneye cagırıyor, Baska doktorla mı devam etsen ya

Gayet güzel kuzum, en az %60 bakıyorlar, seninki tam 2 kat artmıs.. Senın doktor Bı acayıp yaa, daha beta bakmadan muayeneye cagırıyor, Baska doktorla mı devam etsen ya
Aynen öyle yapicam, eşimin de içine bi türlü sinmiyordu bazı sebeplerden. Beta olayı da tuzu biberi oldu. Içimde korku bıraktı. Instagramda danıştığım dr aşırı pozitif ve objektif o bile daha iyi geldi yani

Medipolde bi dr. var ilk bebeğimde araştırmıştım, eşime arkadaşı önermiş. ona randevu aldım bir sonraki salıya ❤

Içimi rahatlattınız ya canlarım allah razı olsun sizden.

Yaaaaaa ağlarım amaa çok duygulandım.. Inşallah minigim benimledir.

Beta 73 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim. Hala belirsiz konuşuyor doktor da.
2 katına yakın artmış cnm zaten en az %60 70 artış bekleniyor. Sen boşver önemli olan artis dua et içini ferah tut güzel annem

Rabbim ins tez zamanda snada verir 2. evlat hiç bilmiyorum kkmyassl gebelik yaşamadım canım sanırim bebek kesenin içinde olmuyor dışarda kalıp kese boş oluyor bebek düşük oluyor
Allah kimseye böle bisey yaşarmasın kötü gerçekten hayal kırıklığı oluyo uzuluyo insan

Yumurtaların ilk zamanlarda kucukmuydu?

Hangi ildeydin sen canim

Psikolojıde cok etkılıyor canım evet kafan rahat olucak ben bu gebelığımde hiç rahat olamadım şimdi hem tedbirliyim hem rahatım inşallah iyi seyler olur 7 kere kesıldgnı bılmıyodum kuzum aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…