Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle cnm malesef 2.ayimdi olmadı yine demek rahim hazır değil henüz.. Rabbim nasip etmemis.. Dua edip tevekkül etmekten baska caremiz yok..
Amin canım adetin bitsin sende soğan kürüne başla ins faydasını gorursun Rabb'im tez vakitte verir ins bebiş

Tüp bebek merkezınde tanıstgm arkadasın eşınde varıkosel vardı amelyat olmuştu 6 ay düzelmesını beklemişler amelyattan sonra spermler 6 ay sonra olusuyomuş daha iyi

Olabılır normal bir durum diyor, hıc onemsemıyor, hatta Bı kere sey demıstı, yahu kuyrugu dogru olan girer bu sefer demıstı, cok gulmustuk

İnsallahh canım, benım oncekı de asılama ıdı
Bu aşılama nasıl oluyor arkadaşım da bu ay sonuna adet olmasa o tedaviyi uygulayacak 1.5 senedir çocuk sablhibi olamıyor kocası hiç tedavi olmuyor herşeyi o yapio zor

Olabılır normal bir durum diyor, hıc onemsemıyor, hatta Bı kere sey demıstı, yahu kuyrugu dogru olan girer bu sefer demıstı, cok gulmustuk
Ne guzel banada cok tedbirli yaklaşıyo tutması iyi bişey ama düşük beni kuşkulandırıyo diip duruyo canımı sıkıyo bakalım bugun randevum var

Amin canım adetin bitsin sende soğan kürüne başla ins faydasını gorursun Rabb'im tez vakitte verir ins bebiş
Öyle Yapıcam cnm bakalım vesile olur ins tekrar benim melek kizim da soğan kürü uyguladığım ay gelmişti..

Çok sağol canım doktor bide düşük o yüzden olabilir diyince iyice yıkıldım zaten kalbi durunca dna'da bir problem olabilir demişlerdi. Hemen ameliyat olacak çok pişman beni dinlemediği için her zamanki gibi üzülüyor ama çok geç Allaha havale ediyorum artık ne diyim inşallah ameliyat faydalı olur

Aah bu erkekler, kendilerine toz kondurmazlar hıcbırzaman ama sakin ol cnm tedavısı var neysekı, ya olmasaydı.. Sabır etmeye devam
Çok teşekkür ederim kuzum Allahtan bir kere gebelik oldu nasıl olsa onda problem yoktur dememişim de ısrar etmişim. Hiç öğrenemicektik yoksa...

Tüp bebek merkezınde tanıstgm arkadasın eşınde varıkosel vardı amelyat olmuştu 6 ay düzelmesını beklemişler amelyattan sonra spermler 6 ay sonra olusuyomuş daha iyi
Ya evet doktor 6 ay sonra spermler maksimum kaliteye ulaşır ama ondan önce de olabilir bu haliyle de gebelik oluşmuş sonuçta ameliyattan sonra gittikçe artacak kalite demiş. Hayırlısı bakalım ne kadar süre deneyemicez onu merak ediyorum biraz da doktor söyler heralde...

Ne durumda sin canım ins kötü birşey yoktur bulantı normal kaç haftalık flgebelik belki yerleşme kanamasıdir

Üzülme canım. Benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu. 2017 nin şubatında. Bir yıl sonra gebe kaldım düştü sonra bi de bu yıl gebe kaldım oda düştü. Varikosel ameliyatından sonra yüzde elli düzelme olabiliyprmuş. Benim eşimde kasık ağrısı vardı ileri hareket falanda düşüktü. Ameliyattan sonra çok minik bir miktar düzelme pldu ama ağrı halen var mesela. İllaki ondandır diye düşünme. Bende eşimin durumundan dolayı olmuyor diye düşündüm sonra hsg çektirdik aşılama yapmak için ağustos ayında tüpler tıkalıymış meğer hsgden sonra gebe kaldım. Yani hsg den sonra hiç adet görmedim düşün hemen gebe kaldım. Demekki sadece ondan kaynaklı değilmiş diye düşündüm.

Benim eşimde hiç ağrı falan olmadı doktor muayenede de muhtemelen bir şey yoktur demiş ama ultrasonda çıkmış. Kesin ondandır demiyorum ama 1 yıl ovulasyon testi yapıp da olmaması onunla alakalıdır diye düşünüyorum. Tüpler tıkalı olsa hiç olmazdı gibi geliyor. Yine de bilemiyorum tabi canım. O kadar ameliyat olacak inşallah sebebi budur da tedaviyle geçer bir an önce bebeğimize kavuşuruz ve isteyen herkes de kavuşsun inşallah

İnşallah canım. Kafana takıpta üzülme diye diyorum. Benim eşimde reflüde çıkmıştı. Ultrasonda gördü doktor. Özellikle reflü olduğunda geri kaçak oluyormuş ve spermler ölüyormuş. İnşallah düzelir canım. Üzme kendini.

Kürtaj oldum kızlar İki tane kese olduğu için ilaçla düşmezmiş.Adet agrısı gibi ağrılarım var ve kanamam var doktor normal dedi .İçerde zar mı ne kalmış anestezi etkisiyle tamda anlamadım işlemden sonra ilaç yaptı vajinadan bide sanırım ondan da kanamam var

Ne durumda sin canım ins kötü birşey yoktur bulantı normal kaç haftalık flgebelik belki yerleşme kanamasıdir
Maalesef kürtaj oldum canım.Psikolojik olarak çok kötüyüm, ben kürtaj için beklerken kadınlar doğum yapıyordu, Yeni doğan bebek gördüm o kadar güzeldi ki.Çok ağladım kürtajdan sonra,

Maalesef kürtaj oldum canım.Psikolojik olarak çok kötüyüm, ben kürtaj için beklerken kadınlar doğum yapıyordu, Yeni doğan bebek gördüm o kadar güzeldi ki.Çok ağladım kürtajdan sonra,
Ah o ortam, içim parça parça olmuştu. Seni çok iyi anlıyorum. rabbim sabır ve güç versin. Kotu şeylerin karşılığını iyi şekilde alalım. karışık duyguları bir arada yaşamak öyle kolay degil. Ama hep birlikte atlatman için elimizden geleni yaparız.

Sen yeter ki içine atıp kendini yorma. Duygularını yaşamak için kendine izin ver, tutma kendini. Biz yanındayız

Çok teşekkür ederim canım, desteğin için çok sağol.Tüp bebek olunca daha bir zor oluyor.bazen diyorum keşke tutmasaydi bunları yaşanmazdım sonrada diyorum bir kere tuttu yine tutar.doktor da dedi büyük ihtimalle ikisininde genetiği bozuktu.Sonrasınds yaşamak daha Zor ama 3.transferimfe tuttu tamam oldu dedim sonra böyle oldu Ve tüp bebekten başka bir şansının olmaması çok acı

Amelyattan sonra 2 hafta kadar falan deneyemezsınız heralde canım erkeklerde bizim gbi enfeksiyon riski falan olmuyor sonucta

Bende bebek falan gormek istemıyorum kaçıyorum artık o ortamlardan psikolojımı bozmamak için cok üzüldüm yazdıklarına... hayat boyle bişey işte herkesın yuzu gulmuyo bazı insanlar cok emekler verıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…