Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim iyiyim sen nasilsin? 😊 hic bir belirtim olmadan aynen devam 🤷‍♀️ senin nasil gidiyor?
Dün çok yorgunluk oldu belden aşağısı böyle ağrıdı hep kasık ağrım oluyordu bide onun dışında iyiyim. Acaba tam değerlendirdim mi emin değilim 🤔 ptesi 11.30 gibi iğne oldum salı 13 .00 civarı ve çarşamba gece 1 gibi oldu ilişki.

Çok teşekkür ederim canım, desteğin için çok sağol.Tüp bebek olunca daha bir zor oluyor.bazen diyorum keşke tutmasaydi bunları yaşanmazdım sonrada diyorum bir kere tuttu yine tutar.doktor da dedi büyük ihtimalle ikisininde genetiği bozuktu.Sonrasınds yaşamak daha Zor ama 3.transferimfe tuttu tamam oldu dedim sonra böyle oldu 😔Ve tüp bebekten başka bir şansının olmaması çok acı 🥺😢
Genetiğe gonderdın mı kuzum? Hiç oyle deme tüp bebekle de olsunda yeter ki olsun 🤲

Maalesef kürtaj oldum canım.Psikolojik olarak çok kötüyüm, ben kürtaj için beklerken kadınlar doğum yapıyordu, Yeni doğan bebek gördüm o kadar güzeldi ki.Çok ağladım kürtajdan sonra,😔
Canım çok geçmiş olsun inşallah toplarlarsın en kısa zamanda 🙏🏻 Allah güç versin sana😌

Maalesef kürtaj oldum canım.Psikolojik olarak çok kötüyüm, ben kürtaj için beklerken kadınlar doğum yapıyordu, Yeni doğan bebek gördüm o kadar güzeldi ki.Çok ağladım kürtajdan sonra,😔
Zor bi sürec malesef cnm acını yasa agla ama kendini cok yıpratma.. Bu süreçte bu acıyı yaşamayanlardan uzak dur benden naçizane tavsiye em yakının bile anlamıyor malesef.. Bunaldiginda buraya yaz insan rahatlıyor.. Biz yanindayiz her zaman😍umutsuz olma Rabbim büyük..

Çok geçmiş olsun canım kaç haftslikti ne oldu da bu hale geldi herşey genetik bir rahatsızlık mi var yoksa bundan öncede düşükler varmiydi 😟😟

Dün çok yorgunluk oldu belden aşağısı böyle ağrıdı hep kasık ağrım oluyordu bide onun dışında iyiyim. Acaba tam değerlendirdim mi emin değilim 🤔 ptesi 11.30 gibi iğne oldum salı 13 .00 civarı ve çarşamba gece 1 gibi oldu ilişki.
Gayet iyi değerlendirmişsin canım merak etme ☺️ güzel haberler ver bize inşallah

Çok geçmiş olsun canım kaç haftslikti ne oldu da bu hale geldi herşey genetik bir rahatsızlık mi var yoksa bundan öncede düşükler varmiydi 😟😟
İns bir daha yaşanmaz 🙏🙏 çok anlıyorum seni çok kötü bir ortam zaten insanın pdikolojisi bozuluyor bende çok şahit oldum gördüm Rabb'im bir daha yaşatmasın canım 🙏🙏😟

Insanlar igneden sonra baya saatli yapiyorlarmis iliskiyi. Benimde senin gibi ozellikle bir saat soylemedi doktorum,pazartesi aksam saat 19.30 gibi igne vurundum. Sali 21.00 civari , carsamba 22.00 civari oldu bizimde iliski. Ama bence tam degerlendirmisizdir diye dusunuyorum. Sadece hicbir agri akinti vs olmamasi beni dusunduruyor acikcasi. Cunku benim bir onceki hamileligimde adet gunumden cok once baslayan asiri gogus hassasiyeti ve yogun akintim vardi, hatta evde test yapmistim pozitif sonra hastaneye gidene kadar hep test hatali adet oldum sanmistim oyle su gibi bir akintim vardi. Kurtaj olana kadar da hep devam etmisti. O yuzden hic belirtimin olmamasi sanki olumsuzmus gibi hissettiriyor.😔

Benim ilk gebeliğim canım tüp bebek . Muhtemelen bebeğin genetiğinde sıkıntı vardı.Embriyolar en iyi kalite idi rahimde de sorun yoktu.Eşimle Bende kromozom sıkıntısı yok, genetik Bir rahatsızlık yok.Bebek 6.haftada kaldı kalbi durdu.

İnşallah canım. Kafana takıpta üzülme diye diyorum. Benim eşimde reflüde çıkmıştı. Ultrasonda gördü doktor. Özellikle reflü olduğunda geri kaçak oluyormuş ve spermler ölüyormuş. İnşallah düzelir canım. Üzme kendini. ❤️
Çok sağol kuzum inşallah 🙏🏻💙

Benim ilk gebeliğim canım tüp bebek . Muhtemelen bebeğin genetiğinde sıkıntı vardı.Embriyolar en iyi kalite idi rahimde de sorun yoktu.Eşimle Bende kromozom sıkıntısı yok, genetik Bir rahatsızlık yok.Bebek 6.haftada kaldı kalbi durdu.
Başın sağ olsun canım birde tüp bebek çok zor sizin içinde dediğine göre embriyolar en iyisidi acaba eşinizin spermleri kaliteli değil midi zaten spermlerin en kaliteli olani secip rahme yerleştiriyorlar o yüzden oda 6 haftaya kadar yaşadı eşiniz de urolojiye gitsin muane olsun ins yaşanmaz bir daha bu kötü durum 🙏🙏

Amelyattan sonra 2 hafta kadar falan deneyemezsınız heralde canım erkeklerde bizim gbi enfeksiyon riski falan olmuyor sonucta
İnşallah bakalım 6 ay bekleyemem heralde kalite artsın diye tam umutlanmıştım bu ay olur mu falan neyse hayırlısı canım çok sağol 🙏🏻💙

Insanlar igneden sonra baya saatli yapiyorlarmis iliskiyi. Benimde senin gibi ozellikle bir saat soylemedi doktorum,pazartesi aksam saat 19.30 gibi igne vurundum. Sali 21.00 civari , carsamba 22.00 civari oldu bizimde iliski. Ama bence tam degerlendirmisizdir diye dusunuyorum. Sadece hicbir agri akinti vs olmamasi beni dusunduruyor acikcasi. Cunku benim bir onceki hamileligimde adet gunumden cok once baslayan asiri gogus hassasiyeti ve yogun akintim vardi, hatta evde test yapmistim pozitif sonra hastaneye gidene kadar hep test hatali adet oldum sanmistim oyle su gibi bir akintim vardi. Kurtaj olana kadar da hep devam etmisti. O yuzden hic belirtimin olmamasi sanki olumsuzmus gibi hissettiriyor.😔
Ama daha erken değil mi bir hafta sonra falan belli olur gibi canım belirtiler sizinde bizimki gibi olmuş değerlendirme umarım tutmuştur ya 😌

Bencede genetıkte sorun oluyo başka sebepten düşmüyo bebekler 6 7 8. Haftalarda

Pıhtılaşma icin igne kullanıyor muydun cnm ve bagısıklık için ilac yada serum? Bunlar da etkili bebeğin kalbinin durmasinda

Kızlar ben delirmek üzereyim pozitiflik falan kalmadı yine. Eşime bir yıldır şu ürolojiye git diyordum erteleyip duruyordu. Tam gidecekti ki hamile olduğumu öğrendik. Sonra zaten biliyorsunuz düşükle sonuçlandı. Bu ay da olmayınca artık bu hafta git deyip ısrarlarımla gönderdim. Sperm sayısı iyi ama ileri hareketi (progresif motilite) ve morfolojisi düşük. Daha da kötüsü 2.dereceye yakın varikosel varmış. Ameliyat olması gerekiyormuş. Varikosel DNA bozukluğuna sebep olabildiği için düşüğün de sebebi olabilirmiş. 1buçuk yıldır pko ve çift rahim yüzünden diye deliriyorum. Tek başıma taşıdım bu yükün çoğunu. O kadar sinirliyim ki... Varikosel ameliyatı nasıl bir şey, ne sürede hiyileşiliyor, denemeleri ne kadar öteliyor bilen var mı? 😭
Tatlım ileri hareket düşük olabilir bak doğal yoldan gebe kalmışsın sonucta. Demekki cok da kotu degil durum. Morfoloji 0 olup gebe kalan birsuru insan var.. ayrıca sperm değişkendir 2 ay sonra test ver farklı sonuç çıkar..
Varikosel amaliyatı olmadan önce başka bir doktora daha gidin..farklu görüş alın. Hatta direkt sperm dna hasar testi yaptırın.. bakalım hasar kaç. Hasar yüksek çıksada ilaçla tedavisi var. Hemen ameliyata kalkışmayın..

Başın sağ olsun canım birde tüp bebek çok zor sizin içinde dediğine göre embriyolar en iyisidi acaba eşinizin spermleri kaliteli değil midi zaten spermlerin en kaliteli olani secip rahme yerleştiriyorlar o yüzden oda 6 haftaya kadar yaşadı eşiniz de urolojiye gitsin muane olsun ins yaşanmaz bir daha bu kötü durum 🙏🙏
Canım bizimde embrıyo cok iyidi cok buyuk ihtimal gebesın bıle dedıler cıkan yumurtada kalitelıydı spermdede bir problem yoktu ama 9. Haftada kalbi durdu bebegımın. Eşleşirken yanlış eşleşmede kromozom bozuklugu oluyomuş kaliteylede alakalı olmuyo bazen

Back