• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben pzrts günü kürtaj oldum daha bugün akşam ilaçlarım geldi ama karın ağrım var ve kasiklarimada vuruyo ağrısı
İlaclarını iç bol dinlen, agrıların ilaçla geçmezse doktora git mutlaka, bence bir sıkıntı yoktur. Kürtajın etkisidir. Ateşin cıkarsa vs hemen doktora git. Arkadasım da düşük yaptı, o hiç kürtaj olmak istemedi olmadı kendiliğinden düştü onunki ve hiç sıkıntı yaşamadı

Yani anladın mucizenin geldiğini😍 ay ben hamile kaldığım ay ne yaşadım hic hatırlamıyorum sadece karin ağrım vardi kan verdim eve geldim wcye gittim adet oldum heralde diye 😆
Ben de hiç ihtimal vermemiştim o zaman. Koku ile başladı ama anlamamıştım. Pembe akıntı gelince tutunma mı bu diye merak edip testle öğrenmiştim. ♥️ sonra taşlar yerine oturmuştu ya.

Benim adet belirtim adet günü başlayan ağrıdır sadece.🌸 tamamen farkli, ilk bebegimdeki gibi oldum.

Rahimde dolgunluk hissi oldu ağrı ile beraber.
Bir kaç gündür bulantı, mide yanması, koku hassasiyeti, göğüs hassasiyeti, uyku, seffaf akıntı hepsi var.
Canım biseyler çekti bi de ilk defa, önceki gebeligimde böyle değildi.

Annem teyzem falan da rüyasında beni gördü bu da mistik belirti sayılır bence 🤭
Hayırlı olsun darısı başımıza 🧿🧿🧿🧿🧿

Ben de hiç ihtimal vermemiştim o zaman. Koku ile başladı ama anlamamıştım. Pembe akıntı gelince tutunma mı bu diye merak edip testle öğrenmiştim. ♥️ sonra taşlar yerine oturmuştu ya.
Su yerleşme kanamasi beni şüpheye düşürüyor ya bende kist olduğu icin mutlaka adet sokulmeden az az gelir bende sokulsun diye soğan kürü yaparım genelde. Artık test yapmadan yapmicam soğan kürü

Benim adet belirtim adet günü başlayan ağrıdır sadece.🌸 tamamen farkli, ilk bebegimdeki gibi oldum.

Rahimde dolgunluk hissi oldu ağrı ile beraber.
Bir kaç gündür bulantı, mide yanması, koku hassasiyeti, göğüs hassasiyeti, uyku, seffaf akıntı hepsi var.
Canım biseyler çekti bi de ilk defa, önceki gebeligimde böyle değildi.

Annem teyzem falan da rüyasında beni gördü bu da mistik belirti sayılır bence 🤭
Bence en önemlisi rüya sayılır.🤣 Şaka bi yana ben ne zaman hamilelik yaşarsam rüyamda görüyorum. Benimde belirtilerim seninle aynı, bi de ekstra bi bel ağrısı olurdu.

Kuzum şimdi prospektüsü okudum ve hatırladığım kadarıyla kullanıldığı ay sıkıntı bence.

Senin için dr.a sordum. Bu ay adet bitiminden sonra korunmayı bırakabilir dedi 🙏🌸
Ben yumurtlamadan bikaç gün önce mantar ilacı kullandım, eşim de kullandı 😔 hayırlısı olsun

Ben yumurtlamadan bikaç gün önce mantar ilacı kullandım, eşim de kullandı 😔 hayırlısı olsun
Endişe etmeyin kim bilir kaçta kaç ihtimal yüzünden öyle bi durumdan bahsediliyor.

Olacaksa pamuk gibi de olur sorunsuzca ❤

Evet cnm asılamada 3 ve 3ten fazla olursa ıptal oluyor.. 1 veya 2 olursa yapıyolar.. Oncesınde kagit ımzalıyoruz.. Düşük doz ile yumurtayı kontrollu buyutuyolar.. Benım doktor dogal yontem dıyor asılamay
Benım doktorumda aşılamada şans düşük diyo. Aslında doğal olması daha iyi degıl mi. Düşük doz ilaç ne verıyor kaç gun kullanıyosun?

Sağol canım.Zatem ağrım felan artarsa gideriz mecburen Normalde eşim akşama kadar çalışıyor ama kanama çok artarsa ve ağrım Çok olursa gideriz mecburen akşama kalırsa da acilen gideriz.Ama midem çok fena bulanıyor hiç böyle olmamıştım.
Ne yaptın canım düşük mü başlamış?

Benım doktorumda aşılamada şans düşük diyo. Aslında doğal olması daha iyi degıl mi. Düşük doz ilaç ne verıyor kaç gun kullanıyosun?
Tabi tup bebege gore sans dusuk, ama bizde Bı sorun gorunmedıği ıcın size %50sans veriyorum dedı, ve tuttu cok sukur, yıne tutar dıyor.. Gonalf 450 +ovitrelle adetın 10.günü asılama yapılmıştı, ardından da 5 tane gun asırı olacak sekılde progestan ıgne vuruldum

Günaydın kızlar 😍malesef 2.ayim da foss çıktı adet belirtim gelmis bi kac güne sökülürüm.. Nasip değilmiş..

Benim de ağrılarım devam etmişti. Sadece kürtaj olduğum gün ilaçların etkisiyle hissetmemiştim. Bi hafta kadar sürdü nerdeyse benzer ağrı ilaç kullanmama rağmen 😔
Hemşire olan kuzenim söyledi bu ağrılar normal sahada uzun sürebilir hemende geçebilir rahminin kendini toparlanmasını bagliymis

İlaclarını iç bol dinlen, agrıların ilaçla geçmezse doktora git mutlaka, bence bir sıkıntı yoktur. Kürtajın etkisidir. Ateşin cıkarsa vs hemen doktora git. Arkadasım da düşük yaptı, o hiç kürtaj olmak istemedi olmadı kendiliğinden düştü onunki ve hiç sıkıntı yaşamadı
Benimde hemşire kuzenim var bana rahminin kendini toparlanmasını bagli dedi ağrılarınin geçmesi eğer 10 günü aşarsa o zaman git bı görün dedi

Back