Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizdede sorun yok ama hoca fazla yumurta fazla embrıyo fazla şans gozuyle bakıyo belkide benım gttgm yer direk tüp bebek merkezi ondandır aşılama hiç yapılmıyo. 1 kere mi gonalf 450 vuruldun her gun mu?

Kızlar ben delirmek üzereyim pozitiflik falan kalmadı yine. Eşime bir yıldır şu ürolojiye git diyordum erteleyip duruyordu. Tam gidecekti ki hamile olduğumu öğrendik. Sonra zaten biliyorsunuz düşükle sonuçlandı. Bu ay da olmayınca artık bu hafta git deyip ısrarlarımla gönderdim. Sperm sayısı iyi ama ileri hareketi (progresif motilite) ve morfolojisi düşük. Daha da kötüsü 2.dereceye yakın varikosel varmış. Ameliyat olması gerekiyormuş. Varikosel DNA bozukluğuna sebep olabildiği için düşüğün de sebebi olabilirmiş. 1buçuk yıldır pko ve çift rahim yüzünden diye deliriyorum. Tek başıma taşıdım bu yükün çoğunu. O kadar sinirliyim ki... Varikosel ameliyatı nasıl bir şey, ne sürede iyileşiliyor, denemeleri ne kadar öteliyor bilen var mı?

Bizdede sorun yok ama hoca fazla yumurta fazla embrıyo fazla şans gozuyle bakıyo belkide benım gttgm yer direk tüp bebek merkezi ondandır aşılama hiç yapılmıyo. 1 kere mi gonalf 450 vuruldun her gun mu?
Benım doktor da tüp bebek doktoru kuzum, her doktorun tarzı farklı ıste.. Tüp bebek rapor ııcn asılama sartı da var bız kuralına göre ilerleyelim dedı hem de.. Gonalf 450, gunde 75 mc vuruldum 6 gun yanı

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun ya bu erkek milleti kendini hep sağlıklı görüyor kadında sorun buluyor sen 1.5 yıl boyunca nelere katlandın meğer sorun kocandaymis çok üzüldüm umarım ameliyat olur iyileşir evlat sahibi olursunuz

Cnm benim sağlıkla artar değerin ins kese kalp atisi derken sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim insbizi de dualarında unutma
Kız senin ki ne oldu yaptın mı bu mesaja göre negatif mi

Maşallah Alllah bağışlasın hoşgeldin aramıza

Ya çok üzüldüm ya kısmet değilmiş ins gelecek aya olur sen zaten yeni düşük yspmistin normal sen soğan suyu iç adet Bitince ins olur gelecekle aya
Aminn canm, asılama olcam Allah ızın verırse

Aah bu erkekler, kendilerine toz kondurmazlar hıcbırzaman ama sakin ol cnm tedavısı var neysekı, ya olmasaydı.. Sabır etmeye devam

Hemşire olan kuzenim söyledi bu ağrılar normal sahada uzun sürebilir hemende geçebilir rahminin kendini toparlanmasını bagliymis
Ağrılar ara kanamalar cok normal cnm benim 4.adette anca duzene girdi hem psikolojik olarak da anca toparladim..

Benım doktor da tüp bebek doktoru kuzum, her doktorun tarzı farklı ıste.. Tüp bebek rapor ııcn asılama sartı da var bız kuralına göre ilerleyelim dedı hem de.. Gonalf 450, gunde 75 mc vuruldum 6 gun yanı
Hımmm rapor içinde tabı olabılır ben hiç bılmıyorum aşılamayı.. bizim ki cok şüpheci canımıda sıkıyo ara sıra ama yapcak bişey yok herseyımı bılıyo. Senın doktorunuda cok duydum iyi bir doktor. Düşük hakkında ne yorum yapıyo tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…