Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canım

Yaa bişey diyim mi, sıradan bebiş eklemeye basladım, galıba hepımız sırayla hamıle kalıcaz kuzum senın bebişi de cuma gunu eklicem eve gecınce
Ben kendimden çok seni hissettim, inşallah hissettiğim gibi olur sağlıkla teyze olmalara doyamıyoruz misler gibi.

Korkular bir kenarda dursun canım sevinç mutluluk ,heyecan ve olunlu düşünceler daha ağır bassın Bizlerede dua et

Ben kendimden çok seni hissettim, inşallah hissettiğim gibi olur sağlıkla teyze olmalara doyamıyoruz misler gibi.
Cnm benim sağlıkla artar değerin ins kese kalp atisi derken sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim insbizi de dualarında unutma

Ovulasyon testi yapan arkadaslar birsey merak ediyorum simdi hep diyorlarya yumurtlama 14. Gün oluyor diye. Gercekten de oylemi yoksa adetten hemen sonra mesela 4. Gun gibi goren oldu mu. Ya da beklenen adete yakin da oluyor mu. Yani yumurtlamayi gorup 3-4 gun sonra adet olan vs. Bu 14 gün sadece teori mi ? Oyleyse bu ugyalamalar dogruyu göstermiyor. Cunku hep 14. Gün gösteriyor.

Uygulamalara asla güven olmaz.
Yumurtlamayi etkileyen bi çok sey var stres, hastalıklar, kullanılan ilaclar, kilo vs.
Her ay aynı gunde olması için çok düzenli bi hayat ve sağlıklı olmak gerek.

Bende polikistik over var genelde 18-20. Günler yumurtlama oluyor mesela. Arkadaşım adetten 4 gün sonra yumurtlamisti.

Pik yaptığı günden tam 14 gün sonra da adet olunuyor.

Evet benımkı hep 14 gun sonra oluyor, Bı arkadasım iki kere yumurtlamıs o da ıkıncı yumurtlamaya gore oldu dedı adeti için..
Benımde bu ay ıkı kere pik oldu ovulasyon testim, ilkine göre olsaydım 21 inde olmus olmalıydı, 2.yumurtlamaya gore gelicek adetım

Anladim canım. O zaman gelecek ay ben bi ovulasyon testiyle takip edeyim bakayım kaçıncı gune denk geliyor. Bu ay gecti de artik.

Anladim canim degisiyir galiba. Bunu ogrenmek icin gelecek ay ovulasyon yapcam. Kafama takıldi bi sorayim dedim. Bu ay boyle bi deneyelim.

Anladim canım. O zaman gelecek ay ben bi ovulasyon testiyle takip edeyim bakayım kaçıncı gune denk geliyor. Bu ay gecti de artik.
Bi de her ay değişebiliyor. Benim düzenlidir adetim sma bazen yumurtlama 12. Gün olur bazen14 15.. değişiyor ovulasyon takip yararlı kuzum

Bu arada gittn mi doktora

Inşallah güzel olur sonucu
Merak ettiğin olursa yanıtlarız daha önceden testi yapmış olanlar olarak.

Anladim canim degisiyir galiba. Bunu ogrenmek icin gelecek ay ovulasyon yapcam. Kafama takıldi bi sorayim dedim. Bu ay boyle bi deneyelim.
Kuzum sen yumurtlama gununu mu kastettin yoksa yumurtlamadan sonra hep 14.gun mu olur mu mu dıye sordun..

Yaa Liloss tedavimi oluyorsun sende sevindim maşallah daim olsun inşallah sağlıkla al kucağına
Tedavi olmadım ama bekliyodum cok istiyodum Kürtajdan sonra, çok teşekkür ederim. Yarın kontrole gidicem. Inşallah hayirli haberlerle dönerim, her birimizin güzel haberini peşpeşe alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…