Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende genetiğe bugün kanlarımı verdim. 1 aya çıkarmış sonuç. Hayırlısı zaten korunmadayim.
Ve tüm belirtileri var ama hala regl olmadım. O da olaydı iyice rahatlicaktim
Güzel sonuçlar alırsın InşaAllah canım.Üzerinden bi yük kalkmış gibi oldu.

Kızlar düşükten kaç hafta sonra adet oldunuz?
Ayy ben galiba şu an oluyorum. Son 3 4 gündür lekelenme vardı şimdi başladı gibi. 36. Gün oldum canim. Düşük yapmıştım evde 6 haftalik kürtaj ya da ilaç filan vermediler bana

Kızlar özel hastanede kürtaj fiyatları ne kadar bilgisi olan var mı? Üniversite Hastanesi'ne veya devlet Hastanesi'ne mi gitsek bilmiyorum çok kafam karışık çok para harcadık tüp bebeğe parada kalmadı elimizde

Canım ben haziranda düşük yaptığımda özelde muayene oluyordum 1200₺ civarıydı bende şehir hastanesine gittim acilden giriş yaptırdım orada oldum kürtaj

Canım ben haziranda düşük yaptığımda özelde muayene oluyordum 1200₺ civarıydı bende şehir hastanesine gittim acilden giriş yaptırdım orada oldum kürtaj
Anladım canım buranın devlet hastanesi çok kötü.Diyarbakirdayim hiç güvenemiyorum.Universite Hastanesi'ne gideyim olmadı keşke hiç gerek kalmasaydı bunlara

Güvenmiyorsan öyle yap canım keşke canım ne zaman olacaksın kürtaj nasılsın şuan
Canım cuma gideceğiz kalp atışının olacağını zannetmiyorum o gün yaparsa büyük ihtimalle kürtaj olurum.Su an iyiyim ağrım kanamam lekelenme felan Yok.Sadece midem akşamlari çok kötü oluyor

Canım cuma gideceğiz kalp atışının olacağını zannetmiyorum o gün yaparsa büyük ihtimalle kürtaj olurum.Su an iyiyim ağrım kanamam lekelenme felan Yok.Sadece midem akşamlari çok kötü oluyor
Anladım canım neden cumay kadar bekliyordun?

Anladım canım neden cumay kadar bekliyordun?
Canım kalp atışı bi ihtimal duyarız belki dedi tabi ama bence imkansız.İlk duyduğum kalp atışı bu keseden değilmiş .Bende iki kese tutmuştu tüp bebek olduğu için.Bu ikinci kese sonradan Bebek gelişti ama bebek 5 mm di kalp atışı görünmedi

He anladım canım hayırlısı olsun hakkında Bakalım ne diyecek cuma günü

Canim devlette ol istersen min 1000 ve üstüdür. Kendinizi skmayin bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…