Çok saol canm benımçok geçmiş olsun canım
Aminn canım benım, İnsallahh iyi olur cok yaşlandı, Allahım elden ayaktan düşürmesin insallahGeçmiş olsun, allah şifa versin en kısa zamanda eskisinden daha iyi olsun
Çok geçmiş olsun.Şu an iyi olmasına sevindim.Onlar bizim en değerli varlıklarımız.Memlekete geldim bebegım annem rahatsızlandı dün apar topar yola cıktım, çok şükür iyi şimdi
Ah kuzum neler düşünüyorsun.. Annelik işte fıtratımızda var, senin o narin kalbine güzel evlatlar versin rabbim acılarını unutursun inşallahAma bende hamıleyken bunun soylenmesi taraftarı degılım daha klbi atarken ogrendım nasıl agladgmı 3 gun anlatamam en azından kalbi durduktan sonra oğrenıp aglasaydım kendımı üzseydım daha guzel olurdu bebişimde üzüldü boş yere
Aminn kuzum, gercekten öyleÇok geçmiş olsun.Şu an iyi olmasına sevindim.Onlar bizim en değerli varlıklarımız.❤
Nasıl ikna ettin acaba canım kan pıhtılaşma testi içinKızlar merhaba. Bugün sonunda kan pıhtılaşma testi için doktora gittim. Ay resmen yapmamak için direniyor hocalar
Neyse ikna ettim hem kan pıhtılaşmasına hem de eşim ve benden karyotip analizine bakılacak. Pzt bunlar için kan vercem..
Gebelik testlerim pozitif çıkıyordu hala. 32 gün oldu düşük olali. Hcg baktirdim 184 cıkmış. . ultrasonda bi leke gördü içerde ama emin olamadı doktor adeti ol öyle gel bakalım tekrar dedi.. galiba içerde bi pıhtı filan varsa O hcg mi hala yüksek tutuyor.
Off bitmiyordu çilemiz
Yumurta takibine geçebilirsin bence canım, bir de en önemlisi yapması zor söylemesi kolay ama kafanı rahatlatmak takmamak inan ki yoksa stresli bünye ile zor oluyor. Ve iyi beslenmek. Onu düşünmemek de çok zor biliyorum ama.. Benim denemediğin şey kalmadı yumurtlama testi, klomen, aşılama, en son tüp bebek, tüp e transfer olmadan rahatladım nasıl olsa olacak diye herhalde ki hamile kaldım 4 sene sonra, ve çok şükür 1 buçuk yaşında 1 kızım var. Şimdi sorun var gebelikte düşürecekler ama, çok şükür istediğime kavuştum.. ALLAH SANA DA BURDAKİ HERKESE DE NASİB ETSİN EN KISA ZAMANDA AMİİNCanlarım size bi konuda danışmak istiyorum.
Ağustos ortasında kürtaj olmuştum. Korunmayı bırakalı 4. Ayım bitiyor.
İlk ay yumurtlamayi kaçırmışım muayenede anladık.
2. Ay yumurtlama günümü çoook yanlış hesapladım. Çok da düzenli deneyemedik.
3. Ay ovulasyon testi denedim. yumurtlama ve çatlama gördüm, o günler denedik olmadi.
Bu ay saldım çayıra mevlam kayıra. Aşağı yukarı geçen aydan gorduklerimle yumurtlama dönemimi tahmin edip 2-3 günde bir degerlendirdik.
2 ay önce doktorumla konuştuğumda 3 ay sonra olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi. Belki ilaç da verir.
Sizce bu ay olmazsa şubatta yumurta takibine başlayayım mı yoksa bir ay daha deneyeyim mi. Pcos var ama ileri düzey değil hatta kilo verdikçe toparladım diyebilirim.
Kafam karıştı size danışmak istedim..
Geçmiş olsun canım..Memlekete geldim bebegım annem rahatsızlandı dün apar topar yola cıktım, çok şükür iyi şimdi
Kesinlikle kafanın rahat olması en önemli şey, katılıyorum. Yoksa o kiloyla o adet düzensizliği o kötü beslenme ile hamile kalamazdım diye düşünüyorum. Kafam inanılmaz rahattı.Yumurta takibine geçebilirsin bence canım, bir de en önemlisi yapması zor söylemesi kolay ama kafanı rahatlatmak takmamak inan ki yoksa stresli bünye ile zor oluyor. Ve iyi beslenmek. Onu düşünmemek de çok zor biliyorum ama.. Benim denemediğin şey kalmadı yumurtlama testi, klomen, aşılama, en son tüp bebek, tüp e transfer olmadan rahatladım nasıl olsa olacak diye herhalde ki hamile kaldım 4 sene sonra, ve çok şükür 1 buçuk yaşında 1 kızım var. Şimdi sorun var gebelikte düşürecekler ama, çok şükür istediğime kavuştum.. ALLAH SANA DA BURDAKİ HERKESE DE NASİB ETSİN EN KISA ZAMANDA AMİİN
Canım benim.. O günleri o hissi hiç unutmadım emin ol.. O çok istemek ama olmaması, vitrinlerden bebek kıyafetleri bile bakamadım, bebek görünce kaçardım. Üzülürüm diye ağlarım biliyorum. Asla kıskanmadım ama hep benimde Bi evladım olsun istedim. İnşallah sende dileğinde kavuşursun kuzum. Öperim tabi teyzesiKesinlikle kafanın rahat olması en önemli şey, katılıyorum. Yoksa o kiloyla o adet düzensizliği o kötü beslenme ile hamile kalamazdım diye düşünüyorum. Kafam inanılmaz rahattı.
Ama anneliği bi kez tadıp yarım kalınca sanırım daha da sabırsız oldum. Çünkü kendimden çok eminim bi evladı sonsuz sevgi ile çok iyi yetistirecegimden..
Bu kötü günlerimiz geride kalsın hiç üzülmeyelim bir daha.
Güzel kızını öp benim için.
Kocaman bi amin diyorum hepimiz için inşallah.❤
Geçmiş olsun cnmMemlekete geldim bebegım annem rahatsızlandı dün apar topar yola cıktım, çok şükür iyi şimdi
Saol kuzumGeçmiş olsun cnm
Canim bi 16 haftalık kaybım var. Bebeğimde kalp anomalisi vardı. Ve 16. Hafta kontrole gittigimde doktorum farketmedi. Ben cinsiyet net belli olmadığı için ve eşimde bebeği görsün diye aynı gün özel e gittim. Ordaki doktor farketti. Kap atış hızı çok düşük diye.. yani doktorumun ihmali oldu bu konuda.. Bu yüzden ben teste ısrar edince, işte bi 16 haftalık kaybım var peşinden 6 haftalık düşük var, Psikolojjm bozuk filan deyince tamm dedi yapti..Nasıl ikna ettin acaba canım kan pıhtılaşma testi için
Sizin 2 dusugunuz mu olduCanim bi 16 haftalık kaybım var. Bebeğimde kalp anomalisi vardı. Ve 16. Hafta kontrole gittigimde doktorum farketmedi. Ben cinsiyet net belli olmadığı için ve eşimde bebeği görsün diye aynı gün özel e gittim. Ordaki doktor farketti. Kap atış hızı çok düşük diye.. yani doktorumun ihmali oldu bu konuda.. Bu yüzden ben teste ısrar edince, işte bi 16 haftalık kaybım var peşinden 6 haftalık düşük var, Psikolojjm bozuk filan deyince tamm dedi yapti..
Valla allah biliyor bu testler olmasa o hastaneye adım atmam da anılardan dolayi. Mecbur kaldım işte. .
Gecmiş olsun kuzumMemlekete geldim bebegım annem rahatsızlandı dün apar topar yola cıktım, çok şükür iyi şimdi
Bizler en guclu anneyiz aslında kuzumAh kuzum neler düşünüyorsun.. Annelik işte fıtratımızda var, senin o narin kalbine güzel evlatlar versin rabbim acılarını unutursun inşallah
Cok teşekkür ederim cnmGecmiş olsun kuzum
Evet peş peşe 2. Ve eşimle akrabayiz. Öyle yaptılar testiSizin 2 dusugunuz mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?