Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum neler düşünüyorsun.. Annelik işte fıtratımızda var, senin o narin kalbine güzel evlatlar versin rabbim acılarını unutursun inşallah

Nasıl ikna ettin acaba canım kan pıhtılaşma testi için

Yumurta takibine geçebilirsin bence canım, bir de en önemlisi yapması zor söylemesi kolay ama kafanı rahatlatmak takmamak inan ki yoksa stresli bünye ile zor oluyor. Ve iyi beslenmek. Onu düşünmemek de çok zor biliyorum ama.. Benim denemediğin şey kalmadı yumurtlama testi, klomen, aşılama, en son tüp bebek, tüp e transfer olmadan rahatladım nasıl olsa olacak diye herhalde ki hamile kaldım 4 sene sonra, ve çok şükür 1 buçuk yaşında 1 kızım var. Şimdi sorun var gebelikte düşürecekler ama, çok şükür istediğime kavuştum.. ALLAH SANA DA BURDAKİ HERKESE DE NASİB ETSİN EN KISA ZAMANDA AMİİN

Kesinlikle kafanın rahat olması en önemli şey, katılıyorum. Yoksa o kiloyla o adet düzensizliği o kötü beslenme ile hamile kalamazdım diye düşünüyorum. Kafam inanılmaz rahattı.

Ama anneliği bi kez tadıp yarım kalınca sanırım daha da sabırsız oldum. Çünkü kendimden çok eminim bi evladı sonsuz sevgi ile çok iyi yetistirecegimden..

Bu kötü günlerimiz geride kalsın hiç üzülmeyelim bir daha.

Güzel kızını öp benim için.
Kocaman bi amin diyorum hepimiz için inşallah.

Canım benim.. O günleri o hissi hiç unutmadım emin ol.. O çok istemek ama olmaması, vitrinlerden bebek kıyafetleri bile bakamadım, bebek görünce kaçardım. Üzülürüm diye ağlarım biliyorum. Asla kıskanmadım ama hep benimde Bi evladım olsun istedim. İnşallah sende dileğinde kavuşursun kuzum. Öperim tabi teyzesi sevgi ve duayla..

Nasıl ikna ettin acaba canım kan pıhtılaşma testi için
Canim bi 16 haftalık kaybım var. Bebeğimde kalp anomalisi vardı. Ve 16. Hafta kontrole gittigimde doktorum farketmedi. Ben cinsiyet net belli olmadığı için ve eşimde bebeği görsün diye aynı gün özel e gittim. Ordaki doktor farketti. Kap atış hızı çok düşük diye.. yani doktorumun ihmali oldu bu konuda.. Bu yüzden ben teste ısrar edince, işte bi 16 haftalık kaybım var peşinden 6 haftalık düşük var, Psikolojjm bozuk filan deyince tamm dedi yapti..
Valla allah biliyor bu testler olmasa o hastaneye adım atmam da anılardan dolayi. Mecbur kaldım işte. .

Sizin 2 dusugunuz mu oldu

Kızlar testi tekrarladım hamileyim şükürler olsun ins hepinize de nasip olur bu güzel duygu

Eklentiler

• IMG-20210125-WA0001.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20210125-WA0001.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…