aynen hatta ben bi kan verip kontrol ettiriyim . korona da olunca eşimle sürekli vitamin kullandık kafamıza göreİnşallah sorun olmaz canım. Sen yine de doktoruna sor kullandığın vitaminleri.
Evet yumurtlama gününde aşırı kasık ağrısı sancı akıntı çektim 1 hafta sürdü sonrası adetime 3. 4 gün kala sabahları aç karna bulantı hissediyordum ağzımda değişik bir tat son siskinlik gaz kabızlık falan ama ben adete bir kaç gün kala çok kasık ağrısı bacak ağrısı sivilcelenme yaşardım işte bunlar olmadığı için tamam dedim bu sefer oldu 5 aydır uğraşıyordum ama bu ay adet bittikten sonra 1 hafta sabah akşam soğan suyu da ictim29 ocak canım1 hafta var, senın belirtilerin var mıydı
Hayatimin en zor günüydüNe zordu o gün dimi.. Benim ateş 38 küsür. Titriyorum battaniye altında. Kat kat giyinmişim. Hemşire geldi kizdi. Soydu beni. Camları açtı. Dondum feci.. öyle düştü ateş...
Vardır bi hayır bunda da cnmYumurtalar daha 10 mm geçmedi transfer için geç kaldık pko olduğu için doğal siklusta transfer olacağım hiç ilaçlı denemedik doktorun bir bildiği vardır diyorum
Amin kuzumHayatimin en zor günüydüRabbim bidaha yasatmasin..
Neden soğan suyunu mu içtiniz aydinlatirmisinizValla bana burdaki bi arkadas tavsiye etti csnım kanaman cok az demistim. Hemen kalkip yaptim ama cok az ictim yarım çay bardaği falan. Sonra ertesi günde aklıma gelince bi yarım cay bardağı daha içebildim. O bile yetti. Başkada içmedim kuzum. Yani duzenli yapmadım aklima gelince iki kere içtim o kadar.
Canım küryajdan sonra ilk adetim cok az geliyordu lekelenme seklinde sogan suyu ictim söktü normale dövdüNeden soğan suyunu mu içtiniz aydinlatirmisiniz
Amin ins ben 4 defa düşük yaptım 3 defa kürtaj enbuyugu 12 haftalık falandı çok zor o kıyafetleri gir saat başı vajinaya ilaç koyuyorlar rahmi yumusatiyorlsr sonrası sancı kana olunca 15 dk için decan çekişiHayatimin en zor günüydüRabbim bidaha yasatmasin..
Bendede hastanedeki doktor dedi soğan suyu iç rahminde kalan parvslar dokular gider temiz olur diye fayda ettiCanım küryajdan sonra ilk adetim cok az geliyordu lekelenme seklinde sogan suyu ictim söktü normale dövdü
Cok faydalı birsey ama işte tadı cok kötu csnim. Onada katlaniyorsun mecburenBendede hastanedeki doktor dedi soğan suyu iç rahminde kalan parvslar dokular gider temiz olur diye fayda etti
Aynen ılık için bir iki yudumda kokuyu almadan mecbur yapıyoruz herşeyi sağlıkli gebelik olsun dieCok faydalı birsey ama işte tadı cok kötu csnim. Onada katlaniyorsun mecburen
Gebelik testi bile yapsan çıkabilir incecik canim. Ama en güzeli pzt yap en erkenŞeytan dürtüyor ya ovulasyon testi yapasım var koyu çıktığı söyleniyor ya gebelik varsa.bat çarşamba günü...
Bekle diyorum kendime ama yavaştan başladı meraklarim
Zor canim. Ama senin sağlığın kendini toplaman için en sağlıklısı normal doğum.. Inşallah bi çırpıda biter kuzum. Bizleri haberdar etDüşük zor bir iş anladığım kadarıyla kızlar benim haftamda 23,güçlü durmaya çalışacağım.. İnşallah hemen biter bu süreç amiiin..
Canım Allah yardımcın olsun,bir an önce atlat inşallahDüşük zor bir iş anladığım kadarıyla kızlar benim haftamda 23,güçlü durmaya çalışacağım.. İnşallah hemen biter bu süreç amiiin..
Hayırr sakın, daha cok erkenŞeytan dürtüyor ya ovulasyon testi yapasım var koyu çıktığı söyleniyor ya gebelik varsa.bat çarşamba günü...
Bekle diyorum kendime ama yavaştan başladı meraklarim
Benim kızım 4 buçuk aylikti hareketlerini de hissediyordum psikolojik olarak çok zor oldu hala canim cok yanıyorAmin ins ben 4 defa düşük yaptım 3 defa kürtaj enbuyugu 12 haftalık falandı çok zor o kıyafetleri gir saat başı vajinaya ilaç koyuyorlar rahmi yumusatiyorlsr sonrası sancı kana olunca 15 dk için decan çekişiherşey bito
Sen ne zaman yapcan tatlımHayırr sakın, daha cok erkenpazartesiye kadar bekle en azından
Adetim gecikince yapıyım dıyorum, bu ay da öyle deneyimSen ne zaman yapcan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?