- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
Benim de kürtajdan sonraki ilk adetim yoğun olmuştu kan ilacı falan kullandıysan belki onun etkisi olabilirBende kürtajdan 32 gün sonra dün ilk adetim oldu..normalden çok geliyor ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kürtajdan sonraki ilk adetim yoğun olmuştu kan ilacı falan kullandıysan belki onun etkisi olabilirBende kürtajdan 32 gün sonra dün ilk adetim oldu..normalden çok geliyor ama.
Yok bende kötüye yorumlamıyorum..çok şükür doktor baktı dedi temizlenmiş..kalanAma ben kotuye yorumlamıyorum, sonucta rahmımız farklı olayla karsılastı, vucudumuz yenı bır hormonla(betahcg) tanıstı.. Insallah saglıcakla kucagımıza alacagımız bı bebegimiz de olur, bunların hepsini unuturz
Dün daha yoğundur..dün resmen su gibi..ama işin enteresanı gece damla bile olmadı..sabah hatda moralim bozuldu..dedim acaba yapışıklıkmı var..neden devamı gelmedi..kalktığimda yine adetim devam etdi çok şükür.Yok ilaç bir tek folikasit..Benim de kürtajdan sonraki ilk adetim yoğun olmuştu kan ilacı falan kullandıysan belki onun etkisi olabilir
Keşke bundan olsa canım bunu düşürmek kolay stres yapma inşallah bu ay pozitifi görürüz. Ama şöyle bir şey var mr benimde normal olmasina rağmen sürekli yükseliyor yani ilacı bırakınca hemen 50 60 seviyesine çıkıyor bir ayda. Doktor en son mr da görünmeyen lezyon olabilir bunun için gebe kalana kadar yarim yarim kullanmya devam edelim dediBende pzartesi perşembe yarım olarak içiyorum 1 hafta bitti benim bu haftada içip haftaya testti tekrarla dedi doktor mr fln da çekildim ben mr normal çıktı sanırım stresten yükseldi böyle ocakta normaldi benimde kaç aydır sonuç alamamak bu yüzden mi diye düşünüyorum bende
İyiyiz çok şükür. Arada uykuya direniyor meme almıyor. Çoğunlukla mama içmek istemiyor. İttire ittire büyütüyorum cidden çok yıprandım yine de sağlığı yerinde şükür, Dediklerim dışında çok tatlı sıpa, içime sokasım geliyor tekrar Rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zamanda inşallah, hep aklımdasınızTeşekkür ederim kuzum bakalım sen napıyorsun bebiş nasıl? Nasıl gidiyor
Eklemek ıcın sabırsızlıkla bekledim alayım batı kuzucumCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
9 eylül canımEklemek ıcın sabırsızlıkla bekledim alayım batı kuzucum
ikiz miiiiii sağlıkla kucakla inşallah evlatlarını kuzumCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Amiinnn canımikiz miiiiii sağlıkla kucakla inşallah evlatlarını kuzum
Yaa çok ama cook sevindim cnm sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbım inşallah ikisine denasıl oldu anlatsana biraz kalp atışı keseler göründü muCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Sağol canım benim aminn Evet canım 5. Hafta iki kese gözüktü 6. Haftada kalp atışları göründü şükür şimdi 7 deyiz umarım herşey yolunda giderYaa çok ama cook sevindim cnm sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbım inşallah ikisine denasıl oldu anlatsana biraz kalp atışı keseler göründü mu
İşte geldi beklenen mesaj canım benim sağlıkla al kucağına inşallah çoook mutluyum senin adınaCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Çok sağol canım benim. Kader arkadaşlarım En kısa zamanda bekleyen herkese nasip olsunİşte geldi beklenen mesaj canım benim sağlıkla al kucağına inşallah çoook mutluyum senin adına
Yaa Canım nasıl sevindim anlatamam çok çok mutlu oldum senin adına, sağlıkla ikisini de kolaylıkla hayırla kucağına al canım benim, çok şükür Rabbim büyükCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Aynen canım Allah’a şükürYaa Canım nasıl sevindim anlatamam çok çok mutlu oldum senin adına, sağlıkla ikisini de kolaylıkla hayırla kucağına al canım benim, çok şükür Rabbim büyük
yaaaa nasıl güzel bir haber bu çok sevindim canım benim iki yavrunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah çooook rahat ve huzurlu bi hamilelik yaşaCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Yaaaaa şaka yapıyosuuun çok sevindiim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanlar eskilerden özellikle bilenler bilir 4 sağlıksız gebelik ardından bugün çok şükür ikizlere hamileyim Şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder ve sağlıkla kucağıma alırım Sohrab canım beni listeye ekler misin?
Amiinn canım benim çok teşekkür ederimyaaaa nasıl güzel bir haber bu çok sevindim canım benim iki yavrunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah çooook rahat ve huzurlu bi hamilelik yaşa
Aminn canımmm sağollYaaaaa şaka yapıyosuuun çok sevindiim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin