Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım negatif çıktı canım 😁 ama dün hasta oldum sabah diye Ped taktım 3 5 damla çok açık kahve geldi, şimdi oda gitti 😑 yaw ben beni sinir ediyorum ya, bakalım nolacak canım
Benım de bugun yarın gelecek, dun pembe leke geldı, adet oldum sandım ped taktım, sonrası yok o leke ile kaldı, test de negatıf, bıze bıseyler oluyor bu ay degısık degısık😂ınsallah sen gebesındır kuzum 🙏🏻

Benım de bugun yarın gelecek, dun pembe leke geldı, adet oldum sandım ped taktım, sonrası yok o leke ile kaldı, test de negatıf, bıze bıseyler oluyor bu ay degısık degısık😂ınsallah sen gebesındır kuzum 🙏🏻
Aaa kuzum pembe aslında daha iyi hamileliği daha yakın 🥰 hadi aynı anda olsun inşallah kuzum, ben değilsem bile sen hamişsindir inşallah amin ❤️😇 yaz kuzu buraya

Yaptım negatif çıktı canım 😁 ama dün hasta oldum sabah diye Ped taktım 3 5 damla çok açık kahve geldi, şimdi oda gitti 😑 yaw ben beni sinir ediyorum ya, bakalım nolacak canım
Belki yumurtacık yeni konmuştur yuvaya😁 Rabbim gönlündekini hayırlı etsin inşallah, en yakın zamanda güzel haberini alalım🙏

Dostinex işe yaradımı benim de prolaktinim 60 çıktı ocakta normaldi bu yükseklik hamile kalmayı etkiler mi bana 2 hafta kullanın ilacı sonra bidaha baktırın dedi doktor bu kadar kısa sürede düşer mi?
Salı günü adetin 3. Günü olacak tahlil vereceğim bakalım ne çıkacak. Bu ay yeni bir doktorla başlıyoruz bakalım neler olacak. Herşeyi bana bırak dediğimi yap güzel olacak inşallah dedi. Bu arada gebelik testi pozitif çıkana kadar dostinex kullanmaya devam edeceksin dedi. Haftada bir olacak şekilde pazartesi yarım Perşembe yarım kullanıyorum.

Kuzum yaptım test negatif, senin msjını sonradan gördüm, Bi nazlanma var bünyeme kahve leke geldi çok az ama devam etmedi şuan hiçbirşey yok devam etmezse Bi test veririm kan, ederse zaten önümüzdeki aylara bakarız 😁 bakalım kuzum Rabbim büyük🥰
Nasıl peki hala yok mu gelen giden ne durumda şimdi 🙈

Salı günü adetin 3. Günü olacak tahlil vereceğim bakalım ne çıkacak. Bu ay yeni bir doktorla başlıyoruz bakalım neler olacak. Herşeyi bana bırak dediğimi yap güzel olacak inşallah dedi. Bu arada gebelik testi pozitif çıkana kadar dostinex kullanmaya devam edeceksin dedi. Haftada bir olacak şekilde pazartesi yarım Perşembe yarım kullanıyorum.
Dostinex ne ilacı kuzum. Doktorun dediğimi yap demiş neler yap diyor sana kopya çekelim 🤣

Kızlar kürtaj sonrası ilk reglimi oldum. 4 gün lekelenme 2 gün kanama oldu ve bitti. Normal regl sayabilirim bunu değil mi. Böyle kısa yaşayan oldu mu 🙏🏻

Kızlar kürtaj sonrası ilk reglimi oldum. 4 gün lekelenme 2 gün kanama oldu ve bitti. Normal regl sayabilirim bunu değil mi. Böyle kısa yaşayan oldu mu 🙏🏻
Evet kuzum regl sayılıyor. Kürtajdan sonra adette düzensizlikler olabiliyor endişelenme

Bende pzartesi perşembe yarım olarak içiyorum 1 hafta bitti benim bu haftada içip haftaya testti tekrarla dedi doktor mr fln da çekildim ben mr normal çıktı sanırım stresten yükseldi böyle 😔 ocakta normaldi benimde kaç aydır sonuç alamamak bu yüzden mi diye düşünüyorum bende

Bende kürtajdan 32 gün sonra dün ilk adetim oldu..normalden çok geliyor ama.

Merhaba kızlar bişey sorcam kürtajın üzerinden 42 gün geçmesine rağmen idrar yaptıktan sonra afedersin ip gibi açık kahverengi pıhtı geliyo sizdede oluyor mu bu durum neden böyle anlamıyorum

Ama ben kotuye yorumlamıyorum, sonucta rahmımız farklı olayla karsılastı, vucudumuz yenı bır hormonla(betahcg) tanıstı.. Insallah saglıcakla kucagımıza alacagımız bı bebegimiz de olur, bunların hepsini unuturz🤲🏻❣️

X