Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki sağlıklı embriyo transfer edilipte tutmuyorsa ona nasıl cvp veriliyor?? Senın daha önceden tutmuş bidaha ki tutmayınca bağışıklık mı oluyor
Embrıyonun genetık yapısı iyi ise kadının vucuduyla alakalıdır dedı vajinal flora incelenmeli bagısıklıkla alakalı olabılır dedi. Bagısıklık testlerıde yapılcakmış transferden once ama bu testler sadece bılgı verıyo tam teshis yine yok. Bagısıklık dipsiz bir cukurmuş yanı.. bagısıklık saldırıyo tutturmuyo ya da düşük oluyo. Yumurta kalitesızlıgınden ya da sperm kalitesızlıgınden bahsedemem cunku hepsi iyidi dedi süphelendgı tek sey bagısıklık ve embrıyodaki genetık bozukluk.. tam emın olmak içinde pgt iyi olabılır dedı.

Kızlar dr furkan kayabaşoğlunun gebelık kaybı diye instagramda canlı yayını olmuş ben izledim acıklayıcı geldi isteyen izleyebılır diye yazmak istedım
Canım baktım ama silinmiş mi?

Reactions: H M
Sağol canım.Eşimde çok az sperm var zaten 1 yıl tedavi görrü embriyoların iyi kalite blast oldu hasar olduğunu düşünmüyorum ama Genetikleri bozuktu galiba

Çoook geçmiş olsun senı okadar ii anlıyorum ki senın haftan erken olduğu için direk kürtaja alabilir büyk ihtimal doğal ağrıların başlıycakmış onun için bekletiyordur
Bütün ümitlerim söndü.Dünden beri uyanıyorum hep içim boş, bir sıkıntıyla uyanıyorum.Bu 3.trsnsferimdi ilk defa tuttu dedim ama sonu boşluk oldu.Nasıl gececek bu acı hiç bilmiyorum .Çok zoruma gidiyor.Geride dondurulmuş da kalmadı

Sağol canım.Eşimde çok az sperm var zaten 1 yıl tedavi görrü embriyoların iyi kalite blast oldu hasar olduğunu düşünmüyorum ama Genetikleri bozuktu galiba
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum..bizde de her şey normal ama 2 tane kaybım var.. nasip bu işler gerçekten. güzel günler dilerim hepimiz için bi an önce gelir

Geçmiyor benim ki.. En son dün doktorda iken bebeğimi kaybettimig o süreç bi kez daha geldi aklıma ve ağladım doktorun yaninda engel olamadım kendime..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Off o kadar kafa karıştırıcı ki .Bir yerde de nasip işte .Benim embriyo hep geriden geldi zaten neredeyse bir hafta geriden geliyor tramsfere göreBir sorun olduğu belliydi ama o kalp atışını duyunca umutlanmıştım ister istemez.Belki Yeni tedavimde embryom çok olursa bir kaçını gönderebilirim pgt ye

Geçmiyor benim ki.. En son dün doktorda iken bebeğimi kaybettimig o süreç bi kez daha geldi aklıma ve ağladım doktorun yaninda engel olamadım kendime..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım.Allah sabır versin bize, inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz

Benım haftasındaydı ama kalbi yavas atıyodu kuzum yanı tuttuysa hamıle kaldıysan bi daha olur canım hiç canını sıkma inşallah o zaman en kısa zamanda olur Genel olarak dusuk yapanlar saglıklı bebeklerını kucaklarına almışlar

İnşallah canımı Haziran temmuz gibi sil baştan başlayacağız.Histereskopimdr yaptırayım diyorum içimde kalmasın.Eğer güzel embriyolarım olursa Pgt ye göndereyim bakayım bu sefer nasıl olacak.Maddi olarak da çok zorladı bizi normal yoldan hamile kalma olasılığım da yok

Bende düşük yaşamanın tekrar düşük yapma olasılığını artırdığını hep düşünmüşümdür.

Çok geçmiş olsun.Rabbim içini ferahlatsın en yakın zamanda mucizelerle karşılaştırsın İnşaAllah.❤ Hayat hepimize farklı imtihanlar yaşatıyor.Bunun karşılığı Allah' tan mükafat olacak İnşaAllah.

Hem maddi hem manevı sürec cok zor

İnşallah canım sağol.İnşakkah gececek şimdi çok yeni , artık dua ediyorum sağlıklı değilse hiç tutmasın Bebek diye , direk negatif aldığımda bu kadar kötü olmamıştım.

İnşallah canım sağol.İnşakkah gececek şimdi çok yeni , artık dua ediyorum sağlıklı değilse hiç tutmasın Bebek diye , direk negatif aldığımda bu kadar kötü olmamıştım.
Seni anlıyorum evlat acısı başka hiç bişeye benzemiyor canım.Zaman herşeyin ilacı.Dualarımdasınız herbiriniz.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…