Embrıyonun genetık yapısı iyi ise kadının vucuduyla alakalıdır dedı vajinal flora incelenmeli bagısıklıkla alakalı olabılır dedi. Bagısıklık testlerıde yapılcakmış transferden once ama bu testler sadece bılgı verıyo tam teshis yine yok. Bagısıklık dipsiz bir cukurmuş yanı.. bagısıklık saldırıyo tutturmuyo ya da düşük oluyo. Yumurta kalitesızlıgınden ya da sperm kalitesızlıgınden bahsedemem cunku hepsi iyidi dedi süphelendgı tek sey bagısıklık ve embrıyodaki genetık bozukluk.. tam emın olmak içinde pgt iyi olabılır dedı.Peki sağlıklı embriyo transfer edilipte tutmuyorsa ona nasıl cvp veriliyor?? Senın daha önceden tutmuş bidaha ki tutmayınca bağışıklık mı oluyor
Sevindim kuzum. En azından o şık elenmiş olurBizim bakıldı sorun yoktu
Canım baktım ama silinmiş mi?Kızlar dr furkan kayabaşoğlunun gebelık kaybı diye instagramda canlı yayını olmuş ben izledim acıklayıcı geldi isteyen izleyebılır diye yazmak istedım
Sağol canım.Eşimde çok az sperm var zaten 1 yıl tedavi görrü embriyoların iyi kalite blast oldu hasar olduğunu düşünmüyorum ama Genetikleri bozuktu galibaCok geçmiş olsun canım..tüp bebekte olumsuz sonuç alınınca sperm DNA hasarı testi yapıyorlar. Bunu yaptırdınız mi acaba.. Benim takip ettiğim ürolog lar tüp bebekten once buns bakilsa belki daha başındasorun çözülür diyor..
Bütün ümitlerim söndü.Dünden beri uyanıyorum hep içim boş, bir sıkıntıyla uyanıyorum.Bu 3.trsnsferimdi ilk defa tuttu dedim ama sonu boşluk oldu.Nasıl gececek bu acı hiç bilmiyorum .Çok zoruma gidiyor.Geride dondurulmuş da kalmadıÇoook geçmiş olsun senı okadar ii anlıyorum kisenın haftan erken olduğu için direk kürtaja alabilir büyk ihtimal doğal ağrıların başlıycakmış onun için bekletiyordur
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum..bizde de her şey normal ama 2 tane kaybım var.. nasip bu işler gerçekten.Sağol canım.Eşimde çok az sperm var zaten 1 yıl tedavi görrü embriyoların iyi kalite blast oldu hasar olduğunu düşünmüyorum ama Genetikleri bozuktu galiba
Geçmiyor benim ki.. En son dün doktorda iken bebeğimi kaybettimig o süreç bi kez daha geldi aklıma ve ağladım doktorun yaninda engel olamadım kendime..Bütün ümitlerim söndü.Dünden beri uyanıyorum hep içim boş, bir sıkıntıyla uyanıyorum.Bu 3.trsnsferimdi ilk defa tuttu dedim ama sonu boşluk oldu.Nasıl gececek bu acı hiç bilmiyorum .Çok zoruma gidiyor.Geride dondurulmuş da kalmadı
Yok kuzum silinmemiş sayfasında video kısmına gelirsen görursun fotoları koydugu kısımda degılCanım baktım ama silinmiş mi?
Off o kadar kafa karıştırıcı ki .Bir yerde de nasip işte .Benim embriyo hep geriden geldi zaten neredeyse bir hafta geriden geliyor tramsfere göreBir sorun olduğu belliydi ama o kalp atışını duyunca umutlanmıştım ister istemez.Belki Yeni tedavimde embryom çok olursa bir kaçını gönderebilirim pgt yeCanım dun gıttığimde doktorum soyle bi acıklama yaptı canımıda sıkmadı degıl.. düşük cok karısık bi olaydır neden oldgnu bizde tam bılmeyız ama düşük yapılırsa düşük olasılıgı artar o yuzden pgt yapalım ki olayın embrıyodan mı bagısıklık sıstemınden mi oldgnu anlayalım eger pgt yaparsak embrıyonun saglıklı oldgnu bılırız embrıyodan dusuk olmıcagını bılırız bagısıklıga odaklanabılır dedı bana cok mantıklı geldiSaglıklı bir emb konuluyorsa ve hala dusuk varsa artık kadının vucudunda problem var sayıyolarmış tutmama ondan kaynaklıymış. Vajinal florada onemli dedı ondanda duauk yapanlar varmış cok cinsel yolla bulaşan bazı hastalıklardanda olabılıyomuş ama cok şükür enfeksıyon mantar o tarz hastalıklarım yok.. pıhtılaşmam var ama imkan bıle vermedı. Bagısıklık en korktgm konu tam bir tedavısıde yokmuş, saglıksız emb ise zaten pgt ile cözuluyor..
Amin canım.Allah sabır versin bize, inşallah bir an önce evlatlarımıza kavuşuruzGeçmiyor benim ki.. En son dün doktorda iken bebeğimi kaybettimig o süreç bi kez daha geldi aklıma ve ağladım doktorun yaninda engel olamadım kendime..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benım haftasındaydı ama kalbi yavas atıyodu kuzumOff o kadar kafa karıştırıcı ki .Bir yerde de nasip işte .Benim embriyo hep geriden geldi zaten neredeyse bir hafta geriden geliyor tramsfere göreBir sorun olduğu belliydi ama o kalp atışını duyunca umutlanmıştım ister istemez.Belki Yeni tedavimde embryom çok olursa bir kaçını gönderebilirim pgt ye
İnşallah canımı Haziran temmuz gibi sil baştan başlayacağız.Histereskopimdr yaptırayım diyorum içimde kalmasın.Eğer güzel embriyolarım olursa Pgt ye göndereyim bakayım bu sefer nasıl olacak.Maddi olarak da çok zorladı bizi normal yoldan hamile kalma olasılığım da yokBenım haftasındaydı ama kalbi yavas atıyodu kuzumyanı tuttuysa hamıle kaldıysan bi daha olur canım hiç canını sıkma inşallah o zaman en kısa zamanda olur Genel olarak dusuk yapanlar saglıklı bebeklerını kucaklarına almışlar
Bende düşük yaşamanın tekrar düşük yapma olasılığını artırdığını hep düşünmüşümdür.Canım dun gıttığimde doktorum soyle bi acıklama yaptı canımıda sıkmadı degıl.. düşük cok karısık bi olaydır neden oldgnu bizde tam bılmeyız ama düşük yapılırsa düşük olasılıgı artar o yuzden pgt yapalım ki olayın embrıyodan mı bagısıklık sıstemınden mi oldgnu anlayalım eger pgt yaparsak embrıyonun saglıklı oldgnu bılırız embrıyodan dusuk olmıcagını bılırız bagısıklıga odaklanabılır dedı bana cok mantıklı geldiSaglıklı bir emb konuluyorsa ve hala dusuk varsa artık kadının vucudunda problem var sayıyolarmış tutmama ondan kaynaklıymış. Vajinal florada onemli dedı ondanda duauk yapanlar varmış cok cinsel yolla bulaşan bazı hastalıklardanda olabılıyomuş ama cok şükür enfeksıyon mantar o tarz hastalıklarım yok.. pıhtılaşmam var ama imkan bıle vermedı. Bagısıklık en korktgm konu tam bir tedavısıde yokmuş, saglıksız emb ise zaten pgt ile cözuluyor..
Çok geçmiş olsun.Rabbim içini ferahlatsın en yakın zamanda mucizelerle karşılaştırsın İnşaAllah.İnşallah canımı Haziran temmuz gibi sil baştan başlayacağız.Histereskopimdr yaptırayım diyorum içimde kalmasın.Eğer güzel embriyolarım olursa Pgt ye göndereyim bakayım bu sefer nasıl olacak.Maddi olarak da çok zorladı bizi normal yoldan hamile kalma olasılığım da yok
Hem maddi hem manevı sürec cok zorİnşallah canımı Haziran temmuz gibi sil baştan başlayacağız.Histereskopimdr yaptırayım diyorum içimde kalmasın.Eğer güzel embriyolarım olursa Pgt ye göndereyim bakayım bu sefer nasıl olacak.Maddi olarak da çok zorladı bizi normal yoldan hamile kalma olasılığım da yok
Doktorumda oyle dedi malesefBende düşük yaşamanın tekrar düşük yapma olasılığını artırdığını hep düşünmüşümdür.
İnşallah canım sağol.İnşakkah gececek şimdi çok yeni , artık dua ediyorum sağlıklı değilse hiç tutmasın Bebek diye , direk negatif aldığımda bu kadar kötü olmamıştım.Çok geçmiş olsun.Rabbim içini ferahlatsın en yakın zamanda mucizelerle karşılaştırsın İnşaAllah.❤ Hayat hepimize farklı imtihanlar yaşatıyor.Bunun karşılığı Allah' tan mükafat olacak İnşaAllah.
Seni anlıyorum evlat acısı başka hiç bişeye benzemiyor canım.Zaman herşeyin ilacı.Dualarımdasınız herbiriniz.❤İnşallah canım sağol.İnşakkah gececek şimdi çok yeni , artık dua ediyorum sağlıklı değilse hiç tutmasın Bebek diye , direk negatif aldığımda bu kadar kötü olmamıştım.
He tamam canım sağolYok kuzum silinmemiş sayfasında video kısmına gelirsen görursun fotoları koydugu kısımda degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?