Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok geçmiş olsun mart anneler gurubındaydık yanlış hatırlamıyorsam Rabbim bian önce toparlanıp yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah 🌹 bende üç ay korunup aralık gibi deniycem yeniden dua edelim bol bol birbirimize Hayırlısı ve sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallah ❤️🙏
Çok sağol canım benim. Hatırlıyorum seni unutur muyum hiç ❤️ Maalesef aynı kaderi yaşadık inşallah birlikte mutlu haberimizi alırız yine. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻😌

İnşallah bebeğim ne zaman bırakıcaksın korunmayı gelişmelerden haberdar et beni etiketle
Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sorun yok derse korunmak istemiyorum. Bu kadar aşırı çocuk beklentimiz yoktu ama bir kez hamile kalınca çok istedik artık. Zaten pat diye hamile de kalınmıyor. O yüzden doktorum bi sakınca görmezse hiç korunmayacağız. Mutlaka haber veririm sen de söyle aynı şekilde haber ver canım
İlk düşüğünmü ? benim ilk kimyasal buda kalp durdu yaş 35 bakalım napcam
Benim ilkti maalesef çok zor bişeymiş Allah kimseye vermesin. 35 çok ileri bir yaş değil artık ona takılma hiç. Genetik test falan yaptırdın mı. Ben ilk olmasına rağmen yaptırmak istiyorum aklımda bir soru işareti olmasın diye

Merhaba kızlar dün yazmıştım bebeğimin kalbinin durmasından dolayı yarın kürtaj olacağım bugün folik asiti bıraktım ve kasıklarıma giren ağrı var, dayanılmayacak şekilde değil fakat sızlıyor sürekli bu durum normal mi folik asiti bıraktığım İçin olabilir
mi yoksa psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için mi bunları yaşıyorum :KK43: allahım bana güç sabır ver

Merhaba kızlar dün yazmıştım bebeğimin kalbinin durmasından dolayı yarın kürtaj olacağım bugün folik asiti bıraktım ve kasıklarıma giren ağrı var, dayanılmayacak şekilde değil fakat sızlıyor sürekli bu durum normal mi folik asiti bıraktığım İçin olabilir
mi yoksa psikolojik olarak sürekli düşündüğüm için mi bunları yaşıyorum :KK43: allahım bana güç sabır ver
Canim belki psikoljik olabilir. Benim bir kurtajim oldu simdi 20 haftalik hamileyim ama bir iki hafta oncesine kadar kanama ve lekelenmeler oldu hep. Ve her kirmizi kanamayi gordugumde sanki agrim var gibi hissediyordum. 🙄
Güzel gunleri de göreceksin inşallah 🙏

Psikolojik olabilir. Gerçek de olabilir. Nihayetinde kürtaj olmanızı gereken bir durum ve fiziksel yansımasıdır. :KK43: bende de olmuştu 😓

Yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sorun yok derse korunmak istemiyorum. Bu kadar aşırı çocuk beklentimiz yoktu ama bir kez hamile kalınca çok istedik artık. Zaten pat diye hamile de kalınmıyor. O yüzden doktorum bi sakınca görmezse hiç korunmayacağız. Mutlaka haber veririm sen de söyle aynı şekilde haber ver canım

Benim ilkti maalesef çok zor bişeymiş Allah kimseye vermesin. 35 çok ileri bir yaş değil artık ona takılma hiç. Genetik test falan yaptırdın mı. Ben ilk olmasına rağmen yaptırmak istiyorum aklımda bir soru işareti olmasın diye
Düşük materyeli genetiğe yolladım ama karı koca olarak genetik test yapmadım şimdi adet olmayı bekliyorum olunca hormon testlerime ve mutlaka pıhtılaşma testime bakıcam sanada öneririm pıhtılaşma testi yaptır kuzum

Herkese günaydın. 1 Ağustosta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kürtaj sonrası adet olmadım korunmasız tek ilişkimiz olmuştu ondan şüphelenerek sabah test yaptım silik çizgi belirdi. Betanın sıfırlanmama ihtimali var mı sizce? Test markası predictor. Kafam çok karıştı.
8E93A1C3-419B-4BC4-AE67-49672ECB7DA8.jpeg

Eklentiler

• 959E3777-9202-4EBF-8001-5DEDD7D575BB.jpeg
    959E3777-9202-4EBF-8001-5DEDD7D575BB.jpeg
    145,3 KB · Görüntüleme: 31
Düşük materyeli genetiğe yolladım ama karı koca olarak genetik test yapmadım şimdi adet olmayı bekliyorum olunca hormon testlerime ve mutlaka pıhtılaşma testime bakıcam sanada öneririm pıhtılaşma testi yaptır kuzum
Ben özel bir klinikte kürtaj olmak zorunda kaldım devlet hastanesi yoğunluktan dolayı çok bekletecekti beni. Bir gün bile beklemem mümkün değildi tabiki o psikolojiyle. Hastanede olmadığı için materyali de incelemeye almadılar benim. Pıhtılaşma testlerini de yine genetikçi yapıyor demişlerdi bana. Sen kadın doğumda mı yaptıracaksın

Herkese günaydın. 1 Ağustosta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kürtaj sonrası adet olmadım korunmasız tek ilişkimiz olmuştu ondan şüphelenerek sabah test yaptım silik çizgi belirdi. Betanın sıfırlanmama ihtimali var mı sizce? Test markası predictor. Kafam çok karıştı. Eki Görüntüle 3128598
Günaydın.Bence canım sıfırlanmaya bilir..zaten diyorlar ya normalde sıfırlanınca adet oluyorsun.Ama İn şa Allah gebesin canım..cunku sen 1 ay var kürtaj olunmuşsun.Bende 31 ağustosta
kürtaj oldum..adetimi bekliyorum ben

Günaydın.Bence canım sıfırlanmaya bilir..zaten diyorlar ya normalde sıfırlanınca adet oluyorsun.Ama İn şa Allah gebesin canım..cunku sen 1 ay var kürtaj olunmuşsun.Bende 31 ağustosta
kürtaj oldum..adetimi bekliyorum ben
Geçmiş olsun canım sana da en doğru zamanda tekrar nasip olur inşallah 🙏🏻 bu benim 2. Düşüğüm ilkinde adet olmam 2 ayı bulmuştu ama beta sıfırlanmıştı 20-25 günde. Bu gebeliğimin haftası daha ileriydi tabi farklı olabilir. Bakalım iş çıkışı kan vermeyi düşündüm. Sıfırlanmadıysa da takip edilir.

Geçmiş olsun canım sana da en doğru zamanda tekrar nasip olur inşallah 🙏🏻 bu benim 2. Düşüğüm ilkinde adet olmam 2 ayı bulmuştu ama beta sıfırlanmıştı 20-25 günde. Bu gebeliğimin haftası daha ileriydi tabi farklı olabilir. Bakalım iş çıkışı kan vermeyi düşündüm. Sıfırlanmadıysa da takip edilir.
İn şa Allah canım.Yazarsın..çok merak etdim bende..aynı durumdayız

Muayene değil de genetik doktoruyla kısa bir görüşme yapacaksınız bu testi neden yaptırmak istiyorsunuz, daha önce düşüğünüz var mı, ne zamandır bebek istiyorsunuz vs. gibi hikayenizi anlatıyorsunuz doktor da sizi kan verme için yönlendirecek
oo süper canım çok teşekkür ederim yanıtın için zaten kimyasal var dış gebelik var 2 negatif tüp bebek var yaparlar artık:)

Ben özel bir klinikte kürtaj olmak zorunda kaldım devlet hastanesi yoğunluktan dolayı çok bekletecekti beni. Bir gün bile beklemem mümkün değildi tabiki o psikolojiyle. Hastanede olmadığı için materyali de incelemeye almadılar benim. Pıhtılaşma testlerini de yine genetikçi yapıyor demişlerdi bana. Sen kadın doğumda mı yaptıracaksın
Kürtaj olurken doktorum materyeli alıp genetiğe gönderelimmi dedi bende tamam dedim aldık genetik çalışma yapan bir laboratuvara gönderdim şimdi adet olunca hazır kan aldırcam hormonlar için alınmışken yine aynı genetik laboratuvara göderip aynı kandan pıhtılaşmam varmı yokmu onu araştırmak istiyorum bu pıhtılaşma çok önemli bi test eğer böyle bir sorun varsa gebelik ile birlikte kan sulandırıcı almam lazımmış bebeğe kan gitmediği için de kalbi durabilir. Hormon ve pıhtılaşma testime bakayım sonra Qfolin diye yumurta kalitesini arttıran bi besin takviyesi var iki arkadaşım onu önerdi ona başlıycam birazda yenilen içilene önem vercem sonrası Allah'ın taktiri. Eğer tekrar bi olumsuzlukla karşılaşırsam bu defa eşimle beraber genetik testi veecez bide eşim spermiyogram baktırır bidaha deneriz. İnşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur. kendimede sizlerede bol bol dua ediyorum. Rabbim tez zamanda mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah 🌹

Herkese günaydın. 1 Ağustosta 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Kürtaj sonrası adet olmadım korunmasız tek ilişkimiz olmuştu ondan şüphelenerek sabah test yaptım silik çizgi belirdi. Betanın sıfırlanmama ihtimali var mı sizce? Test markası predictor. Kafam çok karıştı. Eki Görüntüle 3128598
Kürtaj sonrası henüz adet olmadıysanız muhtemelen betanız sıfırlanmamıştır ve bu şekilde bi pozitiflik veriyordur. Ancak adet sonrası sıfırlanır. Ben bu şekilde düşünüyorum 30/40 gün arasında adet olmak gerekirmiş bende kürtaj olalı 25 gün oldu

Kürtaj sonrası henüz adet olmadıysanız muhtemelen betanız sıfırlanmamıştır ve bu şekilde bi pozitiflik veriyordur. Ancak adet sonrası sıfırlanır. Ben bu şekilde düşünüyorum 30/40 gün arasında adet olmak gerekirmiş bende kürtaj olalı 25 gün oldu

Kızlar ozguss ozguss le benzer bir durum yaşıyorum kürtaj sonrası 35. Günüm bugün. 6 gün önce falan erken gebelik yaptım 2 gün sonrası da kaset ikisi de negatifti. Ama pazar günü tekrar erken gebelik yaptım ikinci çizgi vardı bugün de kaset testte çok silik bi çizgi çıktı. Eğer sıfırlanmamış olsaydı geçen haftaki testlerimde de pozitif çıkmaz mıydı?

Kızlar ozguss ozguss le benzer bir durum yaşıyorum kürtaj sonrası 35. Günüm bugün. 6 gün önce falan erken gebelik yaptım 2 gün sonrası da kaset ikisi de negatifti. Ama pazar günü tekrar erken gebelik yaptım ikinci çizgi vardı bugün de kaset testte çok silik bi çizgi çıktı. Eğer sıfırlanmamış olsaydı geçen haftaki testlerimde de pozitif çıkmaz mıydı?
Canım senin kaybın kaç haftalıktı ?

X