kistin var mıydı cnm?Kızlar günaydın ben adet olmuşum tam anlayamamıştım dün sancım başladım bide renk kırmızıya dönmeye başladı ama aklıma bişey takıldı bilen varsa tahmini olan yazarsa sevinirim affınıza sığınarak kanın içinde beyaz renkte sanki yağın derisi gibi sert görünen şeyler var anlaymadım ne olabilir sizce
Normalde yoktu canım Düşükten sonra kontrole gittiğimde doktor sol tarafta 1.3 cm kistik yapı dedi bende şaşırdım kistim yoktu diye hamilelikten olan bişey dedi anlamadımkistin var mıydı cnm?
o düşüyordur o zaman,adetle atılır derler hepNormalde yoktu canım Düşükten sonra kontrole gittiğimde doktor sol tarafta 1.3 cm kistik yapı dedi bende şaşırdım kistim yoktu diye hamilelikten olan bişey dedi anlamadım
İnşallah o dur ozmno düşüyordur o zaman,adetle atılır derler hep
İçerde parça kalmış olabilir o yüzden tamamen düşmeyelim benım bugün 34. Günüm pazartesi regl oldum kaç haftalık düşük yapmıştın ??Kızlar merhaba. Bugün sonunda kan pıhtılaşma testi için doktora gittim. Ay resmen yapmamak için direniyor hocalar
Neyse ikna ettim hem kan pıhtılaşmasına hem de eşim ve benden karyotip analizine bakılacak. Pzt bunlar için kan vercem..
Gebelik testlerim pozitif çıkıyordu hala. 32 gün oldu düşük olali. Hcg baktirdim 184 cıkmış. . ultrasonda bi leke gördü içerde ama emin olamadı doktor adeti ol öyle gel bakalım tekrar dedi.. galiba içerde bi pıhtı filan varsa O hcg mi hala yüksek tutuyor.
Off bitmiyordu çilemiz
5 +4 kuzum. Valla her hafta doktora gittim hepsi düşer zamanla rahim iyi dedi gönderdi.. Bugün başka testler için gittim gitmişken genel kontrolde oldum. Bende öyle düşünüyorum içerde bi pıhtı var ki düşmedi bi türlü..İçerde parça kalmış olabilir o yüzden tamamen düşmeyelim benım bugün 34. Günüm pazartesi regl oldum kaç haftalık düşük yapmıştın ??
Bende 4 aralıkta 12 haftalik.kürtaj oldum kalbi durdu inşallah birdaha nasip olur isteyen herkesinCanım benim koştum geldim. Topiğin hayırlı olsun, hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip olsun inşAllahBen de 6 Kasım’da düşük yaptım, yeniden bebek planlıyoruz Allah’ım inşAllah hayırlısını nasip etsin hepimize
İyiyiz canımm çok şükür sürekli uyku ve kusma yasıyorum buna şükürHamileler nabiyor bu arada
Geçmiş olsun canım☺.Soğan suyu yapsan bu arada bi de doktora tekrar gitmedenKızlar merhaba. Bugün sonunda kan pıhtılaşma testi için doktora gittim. Ay resmen yapmamak için direniyor hocalar
Neyse ikna ettim hem kan pıhtılaşmasına hem de eşim ve benden karyotip analizine bakılacak. Pzt bunlar için kan vercem..
Gebelik testlerim pozitif çıkıyordu hala. 32 gün oldu düşük olali. Hcg baktirdim 184 cıkmış. . ultrasonda bi leke gördü içerde ama emin olamadı doktor adeti ol öyle gel bakalım tekrar dedi.. galiba içerde bi pıhtı filan varsa O hcg mi hala yüksek tutuyor.
Off bitmiyordu çilemiz
Ben lohusalıkta bu benzeri bişey yaşadım.Kanamalardan sonra böyle beyaz deri parçaları gibi bişeyler görüyodum.Ne olduğunu bende anlayamamıştım rahmin temizlendiğini düşünmüştüm.Seninde öyle olabilir mi acaba canım.Kızlar günaydın ben adet olmuşum tam anlayamamıştım dün sancım başladım bide renk kırmızıya dönmeye başladı ama aklıma bişey takıldı bilen varsa tahmini olan yazarsa sevinirim affınıza sığınarak kanın içinde beyaz renkte sanki yağın derisi gibi sert görünen şeyler var anlaymadım ne olabilir sizce
Saol kuzum. Evet bende soğan yapayım diyorum en azından.sabahları. komple bi temizlenseGeçmiş olsun canım☺.Soğan suyu yapsan bu arada bi de doktora tekrar gitmeden
Bende cok ise yaradı canım hatta cok yogun yaşıyorum suan ilk adeti. Sogan kuru yap işe yarar sende insallhSaol kuzum. Evet bende soğan yapayım diyorum en azından.sabahları. komple bi temizlense
Ahh o kusma hamileyken ne güzeldirİyiyiz canımm çok şükür sürekli uyku ve kusma yasıyorum buna şükür
Bende hic yaşamadım güzel miAhh o kusma hamileyken ne güzeldir
Yarin baslayım diyorum inş ise yarar kuzum. Sen sabah ve akşam mi yapiyorsunBende cok ise yaradı canım hatta cok yogun yaşıyorum suan ilk adeti. Sogan kuru yap işe yarar sende insallh
Valla bana burdaki bi arkadas tavsiye etti csnım kanaman cok az demistim. Hemen kalkip yaptim ama cok az ictim yarım çay bardaği falan. Sonra ertesi günde aklıma gelince bi yarım cay bardağı daha içebildim. O bile yetti. Başkada içmedim kuzum. Yani duzenli yapmadım aklima gelince iki kere içtim o kadar.Yarin baslayım diyorum inş ise yarar kuzum. Sen sabah ve akşam mi yapiyorsun
Ayy hiç sikayetim yok çıkarsın bebiş acısını o bi doğsun poposuna poposuna vurup seni çok bekledim diyicemAhh o kusma hamileyken ne güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?