• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama akıntısı gibi başladı test yaptım gerçekten de yumurtlama olmuştu. Sonra vajinada yanma ile birlkte sümüksü ama aralarda beyaz beyaz ayıptır söylemesi peynir gibi geliyordu. Hemen doktora gittim fitil verdi 3 tane kullandım ama geçmedi sonra antibiyotik kullandım geçti. Sonraki ay yanma yine başladı evde fitil vardı kullandım ama tam olarak geçtiğini söyleyemem. İlişki olunca da sancı ve baskı oluyordu önceki olduğunda o yüzden şimdi ilişkiden de korkuyorum. Zaten kürtaj sonrası pek olmadı. Anlayacağın kürtajdan beri bi türlü kendime gelemedim.
Bende yanma vs yoktu canım sadece akinti. Bakalim adetten sonra ne durumda olacak. Evet bi eski duzeni kaybetyimi daha dönmsk zor oluyor canim. Rabbim yardımcımız olsun valla

Bat'a 7 gün var benim de. Hep geç yumurtluyorum ama bu ay bi kaç gün daha geç oldu gibi hissediyorum. ovulasyon testi yapmadım tuttum kendimi.

Yumurtlayalı 1 hafta olmamıştır daha ama inanılmaz karın kasık ağrısı var göğüslerim aynı hamileligimdeki gibi hassas. Bu ay kendimi dinlemeyeceğim söz verdim ama bakalım 🤭

Kızlar bebiş tutundugunda sizinde kasıgınza 3 4 kere kramp girmiş miydi? Ben ordan anladım tuttugunu

Bat'a 7 gün var benim de. Hep geç yumurtluyorum ama bu ay bi kaç gün daha geç oldu gibi hissediyorum. ovulasyon testi yapmadım tuttum kendimi.

Yumurtlayalı 1 hafta olmamıştır daha ama inanılmaz karın kasık ağrısı var göğüslerim aynı hamileligimdeki gibi hassas. Bu ay kendimi dinlemeyeceğim söz verdim ama bakalım 🤭
Biz yakın zamanda yumurtladık senınle 🥰

Bakın ben boşuna demiyoruuuum yarın ben memlekete gideceğim, buralara çok nadir gireceğim dönünce çoğunuz çift çizgi görmüş olacaksınız😍artık kaç sayfa birikmiş olur tek tek okurum bakalım🙈
Ins hepimiz kavusucaz mucizelerimize 😘

Günaydın kızlar, belirtisi olmayan sadece ben varım galiba😁 Listeden siler misin beni Sohrab Sohrab canım, bir süre girmeyeceğim, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz hepiniz

Günaydın kızlar, belirtisi olmayan sadece ben varım galiba😁 Listeden siler misin beni Sohrab Sohrab canım, bir süre girmeyeceğim, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz hepiniz
Günaydın canm, silerim ama arada ugra buraya da 🙏🏻❤️ne zMan kendını hazır hissedersen burdayız bız.. Umutsuzluk yok.. Kendıne ıyı bak

Back