Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne enteresan birlikte alıyorlar halbuki :))
Hastanelerde değişikhakkaten
acaba sen ıkısını bırlıkte aldırdıgın ıcın mı oyle dusundun? farklı zamanlarda yaptıran vardır belkı ben gıbı

Sen pgt yaptır öyleyse inşallah

Nasip olmadı mı ne yapsan olmuyor ama yaptım dersin hiç olmazsa
Tabi orası oyle ama yapmayıpta evde acaba onda mı problem var demem en azından.. bu kadar zor degıl hamıle kalmak herkes hamıle kalıyo ugrasıp elımızden gelenı yapalımda sonrası Allaha kalmış

acaba sen ıkısını bırlıkte aldırdıgın ıcın mı oyle dusundun? farklı zamanlarda yaptıran vardır belkı ben gıbı
Yok verilir farklı zamanlarda da tabiki ama genelde düşük yaptım diyince birlikte yaparlar bütün arkadaşlarım öyle yapıldı sizin ahstane zoraki yapmamış ertelemis. Neyse ki yaptırmışsin olsun farketmez

işte şunu merak edıyorum,kalıtelı embrıyo var dıyorlar bunu kromozom analızıne bakarak mı soyluyorlar , bölünme sayısına ve hızına bakarak mı ?

walla taksıt taksıt soyluyor benım doktor.. gonulsuz yaptırıyor yaa ..habukı parasnı verecek olan benım...ıkı dusuk olsa devlete gıder bedava yaptırırım

walla taksıt taksıt soyluyor benım doktor.. gonulsuz yaptırıyor yaa ..habukı parasnı verecek olan benım...ıkı dusuk olsa devlete gıder bedava yaptırırım
Sen bide özelde oyleymissin

Benimkide farklı zamanlarda alindi canim. Pihtilasma icin 1 ay once verdik, kromozom analizini geçen pazartesi. Ikisi farkli test zatsn ayri kan aliyorlar. Esten de aliyorlar kromozom icin. Yani farkli zamanlarda alinabiliyor

işte şunu merak edıyorum,kalıtelı embrıyo var dıyorlar bunu kromozom analızıne bakarak mı soyluyorlar , bölünme sayısına ve hızına bakarak mı ?
Kromozom analızıne bakmıyolar canım ilk 3 gun bölunme sayısına hücreler eşit mi fragmantasyonu( dna hasarı) ne kadar diye bakıyolar 5. Gunde büyüklüğüne göre 3 4 5, iç yapısının oluşmadına gorede aa, ab, bb gbi sınıflandırma yapıyolar.. kromozom yapısına pgt ile bakıyolar embrıyodan parca alıyolar 2 3 haftada sonuc gelıyomuş tüm kromozomlarını incelıyorlar embrıyonun hastalıklı cıkanları transfer etmıyolar saglıklıları edıyolar. Tabi bu pgt yaptırırsan

Benimkide farklı zamanlarda alindi canim. Pihtilasma icin 1 ay once verdik, kromozom analizini geçen pazartesi. Ikisi farkli test zatsn ayri kan aliyorlar. Esten de aliyorlar kromozom icin. Yani farkli zamanlarda alinabiliyor
evet benımkı de oyle oldu ,hatta ben doktrun yanına gorusmeye tek gırdım,esın burda mı dedı sandım kı odaya cagırcak ...arabada beklıyor dıyınce hemen ıkınızde kanverın dedı ,oyle verdık artık

kandırdım 2dusk yaptım dıye deseydın :))
Yok ben 3ncu bebegmde dedi bunu bana bide herhalde bı 10 tane düşürmemi bekliyordu x
Allah korusun. Ben devlette genetik bölümle görüştüm aslında bu testler kısmı söylermiş yani her gebelik oncekinden farklı ilerlermiş yani septomlari yakalamak zormus mesela diyorki bebek öldükten sora beslenip beslenemedigini nasıl anlayabiliriz ki diyor haftasına uyumlu gidiyor herhangi birşey gozukmuyor

pgt yaptırmak daha mantıklı o zaman ..daha garanti

ben de şaşırdımona ,gecen hafta genetıkdoktor ıle gorustuk ,once dıyorkı butunhucreler aynı kabul edıp kan hucresıne bakıyoruz ,sonra dıyor kı ,dıyelım ılk gebelık saglıklı oldu ,ıkıncı gebelık mutasyına ugramıs gene denk gelebılır ...

amaaann neyse dedım artık..ben saglıklı bebek ıstıyorum dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…