Sorma kolayda almıyorlar öyle prensip edinmisler kendilerince..uzun süre bekleyp de olmayınca ınsan herseyı takıyor kafasına walla,test yaptırmak ıcın ayrı savas verıyoruz resmen
acaba sen ıkısını bırlıkte aldırdıgın ıcın mı oyle dusundun? farklı zamanlarda yaptıran vardır belkı ben gıbıYaa ne enteresan birlikte alıyorlar halbuki :))
Hastanelerde değişikhakkaten
Sen pgt yaptır öyleyse inşallahCanım benım 5aa embrıyom dan düşük yaptım 1. kalitelıydı embrıyom o yeterli degıl kalitelı olması tutunmayı kolaylaştrıyo bence sonra bebek oluşmaya başlayınca kromozom bozukluğundan oluşmasında sıkıntı başlıyo ve kalbi duruyo. Tüp bebektede pgt yapıyolar saglıklı olanı koyuyolar o zaman %70 lere cıkıyomuş bebegi kucaga almak
Tabi orası oyle ama yapmayıpta evde acaba onda mı problem var demem en azından.. bu kadar zor degıl hamıle kalmak herkes hamıle kalıyoNasip olmadı mı ne yapsan olmuyor ama yaptım dersin hiç olmazsa
Yok verilir farklı zamanlarda da tabiki ama genelde düşük yaptım diyince birlikte yaparlar bütün arkadaşlarım öyle yapıldı sizin ahstane zoraki yapmamış ertelemis. Neyse ki yaptırmışsin olsun farketmezacaba sen ıkısını bırlıkte aldırdıgın ıcın mı oyle dusundun? farklı zamanlarda yaptıran vardır belkı ben gıbı
işte şunu merak edıyorum,kalıtelı embrıyo var dıyorlar bunu kromozom analızıne bakarak mı soyluyorlar , bölünme sayısına ve hızına bakarak mı ?Canım benım 5aa embrıyom dan düşük yaptım 1. kalitelıydı embrıyom o yeterli degıl kalitelı olması tutunmayı kolaylaştrıyo bence sonra bebek oluşmaya başlayınca kromozom bozukluğundan oluşmasında sıkıntı başlıyo ve kalbi duruyo. Tüp bebektede pgt yapıyolar saglıklı olanı koyuyolar o zaman %70 lere cıkıyomuş bebegi kucaga almak
aynen yaa sankı ezberden konusuyor gıbıler 2dusukten sonra dıyeSorma kolayda almıyorlar öyle prensip edinmisler kendilerince..
Bana bile şaşırdılar nasıl yaptırdın testleri diyeaynen yaa sankı ezberden konusuyor gıbıler 2dusukten sonra dıye
walla taksıt taksıt soyluyor benım doktor.. gonulsuz yaptırıyor yaa ..habukı parasnı verecek olan benım...ıkı dusuk olsa devlete gıder bedava yaptırırımYok verilir farklı zamanlarda da tabiki ama genelde düşük yaptım diyince birlikte yaparlar bütün arkadaşlarım öyle yapıldı sizin ahstane zoraki yapmamış ertelemis. Neyse ki yaptırmışsin olsun farketmez
Sen bide özelde oyleymissinwalla taksıt taksıt soyluyor benım doktor.. gonulsuz yaptırıyor yaa ..habukı parasnı verecek olan benım...ıkı dusuk olsa devlete gıder bedava yaptırırım
kandırdım 2dusk yaptım dıye deseydın :))Bana bile şaşırdılar nasıl yaptırdın testleri diyededim size kalsak
aynenSen bide özelde oyleymissin
Benimkide farklı zamanlarda alindi canim. Pihtilasma icin 1 ay once verdik, kromozom analizini geçen pazartesi. Ikisi farkli test zatsn ayri kan aliyorlar. Esten de aliyorlar kromozom icin. Yani farkli zamanlarda alinabiliyoracaba sen ıkısını bırlıkte aldırdıgın ıcın mı oyle dusundun? farklı zamanlarda yaptıran vardır belkı ben gıbı
Kromozom analızıne bakmıyolar canım ilk 3 gun bölunme sayısına hücreler eşit mi fragmantasyonu( dna hasarı) ne kadar diye bakıyolar 5. Gunde büyüklüğüne göre 3 4 5, iç yapısının oluşmadına gorede aa, ab, bb gbi sınıflandırma yapıyolar.. kromozom yapısına pgt ile bakıyolar embrıyodan parca alıyolar 2 3 haftada sonuc gelıyomuş tüm kromozomlarını incelıyorlar embrıyonun hastalıklı cıkanları transfer etmıyolar saglıklıları edıyolar. Tabi bu pgt yaptırırsanişte şunu merak edıyorum,kalıtelı embrıyo var dıyorlar bunu kromozom analızıne bakarak mı soyluyorlar , bölünme sayısına ve hızına bakarak mı ?
He tamam tatlımŞimdi deil canm, aşılamadan sonra kullanmıştım iğne
evet benımkı de oyle oldu ,hatta ben doktrun yanına gorusmeye tek gırdım,esın burda mı dedı sandım kı odaya cagırcak ...arabada beklıyor dıyınce hemen ıkınızde kanverın dedı ,oyle verdık artıkBenimkide farklı zamanlarda alindi canim. Pihtilasma icin 1 ay once verdik, kromozom analizini geçen pazartesi. Ikisi farkli test zatsn ayri kan aliyorlar. Esten de aliyorlar kromozom icin. Yani farkli zamanlarda alinabiliyor
Yok ben 3ncu bebegmde dedi bunu bana bide herhalde bı 10 tane düşürmemi bekliyordu xkandırdım 2dusk yaptım dıye deseydın :))
pgt yaptırmak daha mantıklı o zaman ..daha garantiKromozom analızıne bakmıyolar canım ilk 3 gun bölunme sayısına hücreler eşit mi fragmantasyonu( dna hasarı) ne kadar diye bakıyolar 5. Gunde büyüklüğüne göre 3 4 5, iç yapısının oluşmadına gorede aa, ab, bb gbi sınıflandırma yapıyolar.. kromozom yapısına pgt ile bakıyolar embrıyodan parca alıyolar 2 3 haftada sonuc gelıyomuş tüm kromozomlarını incelıyorlar embrıyonun hastalıklı cıkanları transfer etmıyolar saglıklıları edıyolar. Tabi bu pgt yaptırırsan
Aynen oyle canimevet benımkı de oyle oldu ,hatta ben doktrun yanına gorusmeye tek gırdım,esın burda mı dedı sandım kı odaya cagırcak ...arabada beklıyor dıyınce hemen ıkınızde kanverın dedı ,oyle verdık artık
ben de şaşırdımona ,gecen hafta genetıkdoktor ıle gorustuk ,once dıyorkı butunhucreler aynı kabul edıp kan hucresıne bakıyoruz ,sonra dıyor kı ,dıyelım ılk gebelık saglıklı oldu ,ıkıncı gebelık mutasyına ugramıs gene denk gelebılır ...Yok ben 3ncu bebegmde dedi bunu bana bide herhalde bı 10 tane düşürmemi bekliyordu x
Allah korusun. Ben devlette genetik bölümle görüştüm aslında bu testler kısmı söylermiş yani her gebelik oncekinden farklı ilerlermiş yani septomlari yakalamak zormus mesela diyorki bebek öldükten sora beslenip beslenemedigini nasıl anlayabiliriz ki diyor haftasına uyumlu gidiyor herhangi birşey gozukmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?