Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa bildigim her sey yalan???? Acaba o araba spermler anca mi yuzuyor yumurtaya
Şöyle dusun, bıze cok kısa bir mesafe gıbı gelıyor ama spermin tüplerden gecıp yumurtalıga kosması 10 dk da olmuyor. Yumurtlamadan 2 gun once spermler hazır olda beklesin dıyor kadın yumurta yumurtalıktan atıldığı anda spermle karsılaşması sansı artırıyor.. O yuzden testlerde pik gorunce degerlendırıyorz.. Yumurta atılmamış oluyor daha

Pikten de 2 gun once diyor sanki. Ay zamani geri alma büyüsü ya bugun test pik, yumurtlama agrim da var. Napim simdi. Ay valla sinirden kocami darp edicem simdi hahahaha

Pikten de 2 gun once diyor sanki. Ay zamani geri alma büyüsü ya bugun test pik, yumurtlama agrim da var. Napim simdi. Ay valla sinirden kocami darp edicem simdi hahahaha
Hayır pikten deıl, ovulasyon(çatladıgı gun).. Yumurta pikten 1-2gun sonra yumurtalıktan atılıyor. Bugun ıste tam da zamanı.. Sen bugunu mutlaka degerlendır

Teşekkürler balım
Sen napıyosun, yine epeydir sesin solugun cıkmıyor
Evet eşim burdaydi kısıtlı zaman olunca dolu dolu geçirmeye çalışıyorsun inan telefinu eline almak aklıma gelmiyor insanın. Is güç koşturma. Ben mr da çalışıyordum cihaz arızalanınca tomografiye geçmek zorunda kaldım. O yüzden tehlikeli olur diye korunuyoruz

Aaaa gecıcı bi sure ama deıl mı?

Ben epeydir kullanmıyorum, ama eskiden ınnovıta vardı, en ıyısı oydu.. Hala var mı bılmıyorum.. Ama laboquıck cok meshur.. Innovıtaya gore daha uygun fıyatlıydı

Ben iki kere miratech kullandım iyiydi ama pahalıydı

Ben strip testleri daha cok seviyorum. Baby fast kullaniyorum.
Aslında ovulasyon testleri beni strese sokuyor, hani gününü de yakaladım kesin olması lazım gibi bir kafaya giriyorum, regl olunca asabım bozuluyor. Zor İşler cidden, kafanın rahat olması şart

Aslında ovulasyon testleri beni strese sokuyor, hani gününü de yakaladım kesin olması lazım gibi bir kafaya giriyorum, regl olunca asabım bozuluyor. Zor İşler cidden, kafanın rahat olması şart
O zaman mfk nın 3-2-3-2 takviminı uygula canımm, vucutta sperm hep olacak, yumurtayı kacırma sansın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…