Teşekkürler balımSohrab tebrik ediyorum yeni yaşını. Umarım allahım hep gonlundekini hayırlı, hayırlısını da nasip eder. Kalbinden geçenin önüne geldiği bir sene olsun. Mutlu yaşlar diliyorum. Günün kutlu olsun.
Teşekkür ederim çiçeğimmSohrab doğum günün kutlu olsun, yeni yaşının ilk ayında hediyen seninle olsun inşallah, dualarımdasın
Valla çok iyi düşünmüşsün şimdi orada olanlar net fikirler verir inşallah senin için en iyi doktora denk gelirsin de şu süreci güzelce atlatırsın artıkKızlar benim durumu az çok biliyorsunuz iyice araştıracak ilgilenecek doktor var mı bildiğiniz Ankarada ben belki yazın gidebilirim yakın bize sonuçta.Sohrab den vardın Ankarada başka bilemedim kimler var
Pazartesi sağlık ocağında kan verdim 16 çıkmıştı yine dün kendi doktoruma gittim 5,8 e düşmüş Allahım inşallah bitiyorValla çok iyi düşünmüşsün şimdi orada olanlar net fikirler verir inşallah senin için en iyi doktora denk gelirsin de şu süreci güzelce atlatırsın artık
Bence bu kez bitiyor yaa yine dış gebelikmiş demekkiPazartesi sağlık ocağında kan verdim 16 çıkmıştı yine dün kendi doktoruma gittim 5,8 e düşmüş Allahım inşallah bitiyor
Galiba canım dışın da sağlıksızı bence çünkü milletin dış da olsa 3 binleri buluyor değeri. Neyse bir süre dinlenmem lazımBence bu kez bitiyor yaa yine dış gebelikmiş demekki
Canım kendı doktorumu tavsıye edebilirim, bu tarz arastırmaları tüp bebek doktorları daha iyi yapıyor, yada perınatologlar.. Benım doktorum buseyi sebebini ogrenme den ve emin olmadan tedavıye baslamıyor, misal o ay fsh degerın 10 uzerı cıktı, yine baslamıyor.. Bı savaşa giriyosak hazırlıklı girmeliyiz der herzaman.. Hulusı bulent zeyneloglu benım doktor.. Baskentte gogsen önalan var, ve Gürgan klınıgı duyuyorum son zamanlarda..Kızlar benim durumu az çok biliyorsunuz iyice araştıracak ilgilenecek doktor var mı bildiğiniz Ankarada ben belki yazın gidebilirim yakın bize sonuçta.Sohrab den vardın Ankarada başka bilemedim kimler var
Merhaba, cok gecmıs olsunn, rabbim evladınıza saglıklı hayırlı bir ömür versin.Kızlar merhaba, neden bu kadar geç dahil oldum bu gruba bilmiyorum
2018 yılında bir düşük (kendiliğinden düştü) yaşadım, ardından genetik test ve pıhtılaşma öğrendim. İğne ve hap kullanmaya başladım, 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sağlıkla doğdu oğlum şükür. Doktorum gebelik öncesinde bu süreci tekrar edeceğimizi söyledi, geçtiğimiz ay plansız bir gebelik yaşadım, hemen kan cıvıtıcı ve progestanlara başladım ancak o da düşükle sonuçlandı. Bir ara dış gebelik riski oluştu, sürekli kan vermek zorunda kaldım ancak değerim birden düşünce doktor kendiliğinden düşüyor dedi. Üstüne kanamam da başladı ve tekrar test vermedim açıkçası, yoruldum kan vermekten çünkü. Kanamam dün bitti, doktorum ilk adette gel dedi. Adet sonrası yine ilaçlara başlayıp denemek istiyorum. Benim hikayem de böyle, hakkımızda hayırlısı olsun
Cok gecmıs olsun, muhakkak takıp edın, cok kucuk degerlerle de dıs gebelık yasayan arkadsımız var,Kızlar merhaba 5 haftalık gebelikte kese ertesi gün (3 Haziranda) görünmedi kanama ile düşük yaptım. Beta bir haftada 1453 ten 854e düştü. Ama bu Pazartesi verdiğim kanda 843 çıktı. Kanamam ara sıra hafif ağrılı bir şekilde 13 gündür devam ediyor ama Beta düşmüyor. Doktor haftaya tekrar düşmezse ilaç başlayacağız dedi. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Benim gibi düşük yaşayan var mı? Beta değeriniz ne zaman sıfırlandı?
Rabbım yenıden nasıp eder ınsallah kendılıgınden gene kalabılmıssınız,, ben de iki gebelik gecırdım, bırı asılama, bırı tüp bebek, benım de sonuclar husran.. Vaktimiz var demek ki daha.. Insallah vucudunuz toparlansın bi, yenıden gebelik olusur.. Bol bol tevekkül edıcez bu surecte..Teşekkür ederimİnşallah geçer çabucak 6 senedir ilk gebeliğimdi. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık hamile kaldığımı öğrendim ama sonuç hüsran dış gebelikte ağrı oluyor diyorlar ben de hiç olmadı.
Ahh dinlen bence de cidden öyle ihtiyacın oldu ki şu süreçteGaliba canım dışın da sağlıksızı bence çünkü milletin dış da olsa 3 binleri buluyor değeri. Neyse bir süre dinlenmem lazım
İnşallah bir kez daha sağlıklı bir şekilde kavuşmak nasip olur sizin için deKızlar merhaba, neden bu kadar geç dahil oldum bu gruba bilmiyorum
2018 yılında bir düşük (kendiliğinden düştü) yaşadım, ardından genetik test ve pıhtılaşma öğrendim. İğne ve hap kullanmaya başladım, 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sağlıkla doğdu oğlum şükür. Doktorum gebelik öncesinde bu süreci tekrar edeceğimizi söyledi, geçtiğimiz ay plansız bir gebelik yaşadım, hemen kan cıvıtıcı ve progestanlara başladım ancak o da düşükle sonuçlandı. Bir ara dış gebelik riski oluştu, sürekli kan vermek zorunda kaldım ancak değerim birden düşünce doktor kendiliğinden düşüyor dedi. Üstüne kanamam da başladı ve tekrar test vermedim açıkçası, yoruldum kan vermekten çünkü. Kanamam dün bitti, doktorum ilk adette gel dedi. Adet sonrası yine ilaçlara başlayıp denemek istiyorum. Benim hikayem de böyle, hakkımızda hayırlısı olsun
Siz düşünceye kadar takipte olun ben dış gebelik yaşamadım ama burada yaşayanlar oldu en sağlıklısı beta düşünceye kadar takip etmek benceKızlar merhaba 5 haftalık gebelikte kese ertesi gün (3 Haziranda) görünmedi kanama ile düşük yaptım. Beta bir haftada 1453 ten 854e düştü. Ama bu Pazartesi verdiğim kanda 843 çıktı. Kanamam ara sıra hafif ağrılı bir şekilde 13 gündür devam ediyor ama Beta düşmüyor. Doktor haftaya tekrar düşmezse ilaç başlayacağız dedi. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Benim gibi düşük yaşayan var mı? Beta değeriniz ne zaman sıfırlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?