Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estagfurullah cnm, sen nasılsın, neler yapıyosunyine arayı cok uzatıyorsun bak
Biraz yoğunluğum var kuzum, spora başladım, kan ve folik asit ilacı kullanıyorum 2. Ayım bitti 3 e girdim, ev yemek kız temizlik toparlama okul derken hepsi canıma okuyor inan. Ama şikayetçi değilim. Bakalım denemeler devam sıkmadan çok üstüne düşmüyorum öyle free takılıyoruz bacım, bugün yarın adet olmayı bekliyorum. Sen neyaptın kuzum, nasılsın, bir tatil planı var mı

Az kaldı neyse okulların bitmesine, bıraz rahatlarsın
Henuz bi planım yok, agustosta memlekete giderim diyordum o da kalacak sanırım, uzman oğretmenlik sınavına basvurdum, egitimler olacak eylule kadar

Kızlar doktordan geldim takvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Kuzum çok şükür gözün aydın.
1 hafta önde 1 hafta geride İnan hiçbiri önemli değil, yumurta ve spermin ne zaman birleştiğini bilmiyoruz sonuçta.

Ben ilk dönem her hafta gittim 12. Haftaya kadar :)

Sonra 2 haftaya bir şimdi de 3 haftaya bire düştü.
Duramaz kendini merakta kalmış hissedersen beklemez gidersin sende. Nasıl rahat edeceksen

Kızlar selam Aralık sonu gelişim olmaması ve kalp durması sonucu 9 haftalıkken kürtaj oldum şubattan beri deniyoruz ama pek de denk getiremedik az ilişki oldu eşimde biraz sorun vardı falan..
neyse bu ay gynoseed jel aldım ve tahmini bir şekilde jelle gelen 3 ovulasyon testini kullandım 12. Gün pik 13-14 silikti. Biz de 12. Ve 13. Günü jelle birlikte değerlendirdik
Testlere göre şuan hamileyim kan sonucunun da çıkmasını bekliyorum

Eklentiler

• 61D5D1E8-4738-4C49-AE2A-47432D047C3D.jpeg
    155,3 KB · Görüntüleme: 52
  • BD76869F-76F1-4604-966F-F4DCBD1D98A3.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 49
  • D158EA63-387F-4D02-86BA-0F2A5D22FF4F.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 53
  • D7DC59C4-B6AD-4029-9067-0019A29CEFB3.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar doktordan geldim takvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Çok şükür canım hep böyle devam etsin, benimkiler 1 haftaya yakın öndenn giderdi gelişimleri ama kaybettim, hiç önemli değil yeter ki sağlıkla ilerlesin
Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun, mide bulantın falan var mı

Tebrik ederim yumurtalamanın kacıncı gunu yaptınız bu testleri

Masallah 4 farklı test ile denemıssınızşu mavili olanı hergun goruyorum burda, ben de aldım, ınsallah bana da pozitif gosterır totem yaptım valla

Tebrik ederim

Masallah 4 farklı test ile denemıssınızşu mavili olanı hergun goruyorum burda, ben de aldım, ınsallah bana da Poztıf gosterır totem yaptım valla
Ya inşallah inşallah bu mutluluğu tekrar tadıp sonuna kadar güzel gitmesini ve sağlıklı bir şekilde kavuşmayı rabbim nasip eder hepimize. Zaten o mavili o kadar Nemrut ki olmazsa asla göstermiyor onda görünce ben de bi inandım şimdi kanı bekliyorum düzenli de artarsa inşallah rahat ederim. Sen de sağlıkla kavuş inşallah tekrarı nasip olsun

Yaaa bunu duyduğuma cok sevındım, kuruma cizgılerı insanın umutlarıyla oynuyor, ınsallah beni de sevindirir maviş test bu arada yumurtlamadan kac gun sonra yaptınız bu testleri?

Ha bu arada ilk ilişkiye göre 9. Gün 2. İlişkiye göre 10. Gün çıktı pembe kapaklı prodoctor ilk onu yaptım hemen ve çok silik belirdi. 2. Predictor ertesi gün yaptım o da hemen belirdi

Yaaa bunu duyduğuma cok sevındım, kuruma cizgılerı insanın umutlarıyla oynuyor, ınsallah beni de sevindirir maviş test bu arada yumurtlamadan kac gun sonra yaptınız bu testleri?
Beni en çok umutlandıran hemen çıkması oldu 30. Saniyede falan öyle diyeyim. Yoksa geçen aylarda kuruma çizgileri bende de havada uçuştu yani

Ha bu arada ilk ilişkiye göre 9. Gün 2. İlişkiye göre 10. Gün çıktı pembe kapaklı prodoctor ilk onu yaptım hemen ve çok silik belirdi. 2. Predictor ertesi gün yaptım o da hemen belirdi
Silik testin oldugu gunden 9 gun sonra mı test yapmıs oldunuz ilk
Beni en çok umutlandıran hemen çıkması oldu 30. Saniyede falan öyle diyeyim. Yoksa geçen aylarda kuruma çizgileri bende de havada uçuştu yani
Mavıste de mı cıktı kuruma cızgısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…