Biraz yoğunluğum var kuzum, spora başladım, kan ve folik asit ilacı kullanıyorum 2. Ayım bitti 3 e girdim, ev yemek kız temizlik toparlama okul derken hepsi canıma okuyor inan. Ama şikayetçi değilim. Bakalım denemeler devam sıkmadanEstagfurullah cnm, sen nasılsın, neler yapıyosunyine arayı cok uzatıyorsun bak
Az kaldı neyse okulların bitmesine, bıraz rahatlarsınBiraz yoğunluğum var kuzum, spora başladım, kan ve folik asit ilacı kullanıyorum 2. Ayım bitti 3 e girdim, ev yemek kız temizlik toparlama okul derken hepsi canıma okuyor inan. Ama şikayetçi değilim. Bakalım denemeler devam sıkmadançok üstüne düşmüyorum öyle free takılıyoruz bacım, bugün yarın adet olmayı bekliyorum. Sen neyaptın kuzum, nasılsın, bir tatil planı var mı
Geriden gelir, bı bakmıssın one gecerKızlar doktordan geldimtakvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Hiç takılmıyorum gerçekten önceki sağlıksızmış diyorum çünkü diğeri böyle ilerlemedi hiç daha bir tuhaftı sanki ama şimdi çok şükürGeriden gelir, bı bakmıssın one gecersaglıkla devam etsin hep boyle
Kontroller hep cumartesıden cumartesiye mı olcak cnmHiç takılmıyorum gerçekten önceki sağlıksızmış diyorum çünkü diğeri böyle ilerlemedi hiç daha bir tuhaftı sanki ama şimdi çok şükür
Yok şimdi 24 haziran artık biraz açtıKontroller hep cumartesıden cumartesiye mı olcak cnm
Sağlıkla gelsin hayırlısıyla canım benim hiç sorun değil önden gwriden gelmesi şükür bugününeKızlar doktordan geldimtakvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
YaaYok şimdi 24 haziran artık biraz açtı
Kuzum çok şükür gözün aydın.Kızlar doktordan geldimtakvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Maşallah cnm rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar doktordan geldimtakvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Çok şükür canım hep böyle devam etsin, benimkiler 1 haftaya yakın öndenn giderdi gelişimleri ama kaybettim, hiç önemli değil yeter ki sağlıkla ilerlesinKızlar doktordan geldimtakvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Tebrik ederimKızlar selam Aralık sonu gelişim olmaması ve kalp durması sonucu 9 haftalıkken kürtaj oldum şubattan beri deniyoruz ama pek de denk getiremedik az ilişki oldu eşimde biraz sorun vardı falan..
neyse bu ay gynoseed jel aldım ve tahmini bir şekilde jelle gelen 3 ovulasyon testini kullandım 12. Gün pik 13-14 silikti. Biz de 12. Ve 13. Günü jelle birlikte değerlendirdik
Testlere göre şuan hamileyim kan sonucunun da çıkmasını bekliyorum
Ya inşallah inşallah bu mutluluğu tekrar tadıp sonuna kadar güzel gitmesini ve sağlıklı bir şekilde kavuşmayı rabbim nasip eder hepimize. Zaten o mavili o kadar Nemrut ki olmazsa asla göstermiyorTebrik ederim
Masallah 4 farklı test ile denemıssınızşu mavili olanı hergun goruyorum burda, ben de aldım, ınsallah bana da Poztıf gosterır totem yaptım valla
Yaaa bunu duyduğuma cok sevındım, kuruma cizgılerı insanın umutlarıyla oynuyor, ınsallah beni de sevindirir maviş testYa inşallah inşallah bu mutluluğu tekrar tadıp sonuna kadar güzel gitmesini ve sağlıklı bir şekilde kavuşmayı rabbim nasip eder hepimize. Zaten o mavili o kadar Nemrut ki olmazsa asla göstermiyoronda görünce ben de bi inandım şimdi kanı bekliyorum düzenli de artarsa inşallah rahat ederim. Sen de sağlıkla kavuş inşallah tekrarı nasip olsun
Ha bu arada ilk ilişkiye göre 9. Gün 2. İlişkiye göre 10. Gün çıktı pembe kapaklı prodoctor ilk onu yaptım hemen ve çok silik belirdi. 2. Predictor ertesi gün yaptım o da hemen belirdiTebrik ederimyumurtalamanın kacıncı gunu yaptınız bu testleri
Masallah 4 farklı test ile denemıssınızşu mavili olanı hergun goruyorum burda, ben de aldım, ınsallah bana da pozitif gosterır totem yaptım valla
Beni en çok umutlandıran hemen çıkması oldu 30. Saniyede falan öyle diyeyim. Yoksa geçen aylarda kuruma çizgileri bende de havada uçuştu yaniYaaa bunu duyduğuma cok sevındım, kuruma cizgılerı insanın umutlarıyla oynuyor, ınsallah beni de sevindirir maviş testbu arada yumurtlamadan kac gun sonra yaptınız bu testleri?
Silik testin oldugu gunden 9 gun sonra mı test yapmıs oldunuz ilkHa bu arada ilk ilişkiye göre 9. Gün 2. İlişkiye göre 10. Gün çıktı pembe kapaklı prodoctor ilk onu yaptım hemen ve çok silik belirdi. 2. Predictor ertesi gün yaptım o da hemen belirdi
Mavıste de mı cıktı kuruma cızgısı?Beni en çok umutlandıran hemen çıkması oldu 30. Saniyede falan öyle diyeyim. Yoksa geçen aylarda kuruma çizgileri bende de havada uçuştu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?