- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Canııım yeni gördüm
Hoşbuldum canım
O zamaaaaan sana doğum günü sürprizi mi geliyor yoksaaa 15’inde test yaparsın belkiiiiiHoşbuldum canım, bat 16 haziranınsallah gelmez
Sen ne yaptın rahım fılmı cekılcektın?
Nasip cnm benm, tedavisiz Hıc hamıle kalamadım biliyosunO zamaaaaan sana doğum günü sürprizi mi geliyor yoksaaa 15’inde test yaparsın belkiiiiiben doğum günümde ikiz olduklarını öğrenmiştim sen de inşallah çift çizgiyi görürsün kuzum bundan güzel sürpriz olamaz amiiiin
Olsun olsun herşeyin bir ilki vardırNasip cnm benm, tedavisiz Hıc hamıle kalamadım biliyosun
BakalımOlsun olsun herşeyin bir ilki vardır
Kaç haftalık olmuşsun şimdiKızlar merabalar dr dan geldim şükür keseyide yolk kesesinide gördük hatta bebiş bile biraz göründü dedi dr kalp atımı için haftaya gidecez herşey güzel dedi darısı isteyen hepimizin başına Amin. Sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağıma alabilirim hayırlısıyla
Ohh ohh maşallah böyle de devam etsin çok şükür valla başta az korku yaşamadın5+2 canım haftayla herşey uyumlu dedi hayırlısıyla güzel ilerler
Çok şükürKızlar merabalar dr dan geldim şükür keseyide yolk kesesinide gördük hatta bebiş bile biraz göründü dedi dr kalp atımı için haftaya gidecez herşey güzel dedi darısı isteyen hepimizin başına Amin. Sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağıma alabilirim hayırlısıyla
Çok şükürgözünaydın, hep güzel haberlere
Aynen kızlar saolun sağlıkla gelsinler kucaklarımızaÇok şükürgözünaydın, hep güzel haberlere
Amin canım çok teşekkür ederimCanııım yeni gördümgözün aydın hayırlısı olsun allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bebişine Çok çok amiiiin
MaşallahKızlar merabalar dr dan geldim şükür keseyide yolk kesesinide gördük hatta bebiş bile biraz göründü dedi dr kalp atımı için haftaya gidecez herşey güzel dedi darısı isteyen hepimizin başına Amin. Sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağıma alabilirim hayırlısıyla
İnşallah gelmezde güzel bir süpriz olurHoşbuldum canım, bat 16 haziranınsallah gelmez
Sen ne yaptın rahım fılmı cekılcektın?
Saol canım hayırlısıyla hepimize ..Maşallahsağlıcakla ilerlesin inşallah sonuna kadar
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnmKızlar merabalar dr dan geldim şükür keseyide yolk kesesinide gördük hatta bebiş bile biraz göründü dedi dr kalp atımı için haftaya gidecez herşey güzel dedi darısı isteyen hepimizin başına Amin. Sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağıma alabilirim hayırlısıyla
Oyy yerım şeniKızlar merabalar dr dan geldim şükür keseyide yolk kesesinide gördük hatta bebiş bile biraz göründü dedi dr kalp atımı için haftaya gidecez herşey güzel dedi darısı isteyen hepimizin başına Amin. Sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağıma alabilirim hayırlısıyla
Büyüdüler teyzesi 5 aylıklar ama tabi erken doğum olduğu için dün düzeltilmiş 3 aylık oldular daha çok şükürAmin canım çok teşekkür ederim
Senin bebişler napıyor baya büyümüşlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?