Süperrr
Bugun tatil yapaydınOldu bitti, iy ki anestezi almamisim, ise gidiyorum simdi
Velilerle daha çok iletişim halindeyim. Çocuklarla da görüşme yaptığım oluyor. Kardeş kıskançlığı, uyum sorunları oluyor genelde minnaklarınKımbılır neler neler anlatıyorlardır, onların dertlerini sevsinler
Bizim arkadsın kızı 4 yasında sınıf arkadsıyla evlenecektı, aynı lolıpopu yerlermıs, bır gun bı kızmıs baskasının lolıpopu yaladı dıye, bı anlatıyor gülmekten öldük. Evlenmekten vazgectı bu yuzdenVelilerle daha çok iletişim halindeyim. Çocuklarla da görüşme yaptığım oluyor. Kardeş kıskançlığı, uyum sorunları oluyor genelde minnakların
Kuzu ben serbest meslek erbabiyim, calismayinca para yokBugun tatil yapaydınben de avm gezmıstım tum gun
Çok tatlılar bu yaşlarda. İsteyen herkese nasip olsun inşallahBizim arkadsın kızı 4 yasında sınıf arkadsıyla evlenecektı, aynı lolıpopu yerlermıs, bır gun bı kızmıs baskasının lolıpopu yaladı dıye, bı anlatıyor gülmekten öldük. Evlenmekten vazgectı bu yuzden
Aminn cümlemizeÇok tatlılar bu yaşlarda. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
O zaman hayırlı bol kazanclarKuzu ben serbest meslek erbabiyim, calismayinca para yok
O zaman hayırlı bol kazanclar
Kuş gibi olmuşsunduroh ya, bitti rahatladim. Yine cekmicekler, tupler kapali, enfeksiyon vardi ilerledi, sivi birikti vs diye dusunmekten helak olmustum
verdi kuzum, 3 günlük bi antibiyotik verdi, onu bitiririm, haftaya yumurtlama, allah ne verdiyse artık. korunmana gerek yok dedi.Kuş gibi olmuşsundurantıiniyotok verdı mı, onu ihmal etme
İlk 3 ay şans cok yuksek oluyor, bak su mfk nın ılıskı takvimini uygula, yumurtlamayı kacırma sansın yokverdi kuzum, 3 günlük bi antibiyotik verdi, onu bitiririm, haftaya yumurtlama, allah ne verdiyse artık. korunmana gerek yok dedi.
kuzu benim adetim düzenli takvimde yaan günde yumurtluyorum, ne olur ne olmaz ovulasyon da yapıyorum. ama robot gibi sistem oturtmaya çalışlırken eşim hırpalanıyor, hadi deyince her zaman ne vaktimiz ne de enerjimiz oluyor. biraz akışa bırakmak istiyorum.İlk 3 ay şans cok yuksek oluyor, bak su mfk nın ılıskı takvimini uygula, yumurtlamayı kacırma sansın yok
Ama o yumurtlama ısı Hıc bellı olmuyor, mfk ovulasyon testlerine guvenmeyın dıyor, ılıskı takvimi gercekten cok mantıklı geldi bana, bı incele istersen.. Hem adet sonrası basladıgınız ıcın gorev gıbı de olmaz ıstedıgınız ıcın yapıyormus gıbı olur, hafta da 3 ılıskı oluyor, bence esinin de hosuna gider bu durumkuzu benim adetim düzenli takvimde yaan günde yumurtluyorum, ne olur ne olmaz ovulasyon da yapıyorum. ama robot gibi sistem oturtmaya çalışlırken eşim hırpalanıyor, hadi deyince her zaman ne vaktimiz ne de enerjimiz oluyor. biraz akışa bırakmak istiyorum.
adetin 21. günü dokjtora randevu aldım kan vereceğim, belki bu ay yetişirse aşılama olur. bayrama denk gelirse ve yaptıramazsak da kendimiz deneriz.
bilmiyorum valla, adam yğksek lisans yapıyor, 2 işte çalışıyor, gelir gelmez bayılıyor. hayırlısı olsun hakkımızda.Ama o yumurtlama ısı Hıc bellı olmuyor, mfk ovulasyon testlerine guvenmeyın dıyor, ılıskı takvimi gercekten cok mantıklı geldi bana, bı incele istersen.. Hem adet sonrası basladıgınız ıcın gorev gıbı de olmaz ıstedıgınız ıcın yapıyormus gıbı olur, hafta da 3 ılıskı oluyor, bence esinin de hosuna gider bu durum
Koy önüne fındık fıstık, ne diyimki dahabilmiyorum valla, adam yğksek lisans yapıyor, 2 işte çalışıyor, gelir gelmez bayılıyor. hayırlısı olsun hakkımızda.
hahahahahKoy önüne fındık fıstık, ne diyimki daha
Olabilir canım benim, kusuruma bakma pöffYok canım, benım oyle bır durum yok, baskasıyla mı karıstırdın acaba
Estagfurullah cnm, sen nasılsın, neler yapıyosunOlabilir canım benim, kusuruma bakma pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?