Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmmm ben düşük yaşamadım. karnımda ölmüştü. testlerden sonra belli olup veriyolar demek
ah kıyamam inşallah 3. ü sağlıkla gelir
ay çok teşekkür ederim valla. çokta anlamıyorum bu konulardan sanki herkesten öyle bişi duyuyorum. doktor çünkü bana bir şey vermedi kullanmam için. inşallah bir daha bu durumla karşılaşmayız da gerek kalmaz

Merhaba hanımlar. Bir sürü sayfa mesajlarınızı tek tek okudum saatlerce. Herkes gönlünden geçen tüm güzelliklere en kısa zamanda kavuşur inşallah
Ben son adet tarihine göre 9 hafta ama keseye göre 6 haftalık hamileydim. 2 gün önce karın ağrım ve kanamam başladı. Zaten en baştan beri kese gelişmedi dediler bebek yok dediler en son yolk kesesi oluşmaya başlamıştı ki kesenin şekli bozuldu küçüldü ve atılmaya başladı. 2 gün önce doktora gittiğimde düşük yapıyorsun korkma aşırı kanaman ya da ağrın olursa acile gel yoksa cuma görüşelim dedi. Açıkçası kürtajdan çok korkuyorum. 2 gündür de 4-5 kere büyük parçalar düşüyor. Kendi kendime düşük yapma tamamen atma ihtimali var mıdır ? İlla kürtaj mı gerekiyor ? Ne tavsiye edersiniz

Çok çok geçmiş olsun bir daha yaşamayın inşallah doktor takip edecektir ilaç ile düşük yapıp hiç parça kalmadan temizlenen var sizin ilaca bile gerek kalmadan kanama başlamış belki de hiç gerek olmadan temizlenir ama mutlaka doktora kontrole gidin

Yarın kontrolüm var inşallah gerek kalmadan temizlenir. Zaten sonrasında nasıl bi süreç beni bekliyor ne yapacağım hiç bilmiyorum karmakarışık bi haldeyim üzüntü bile yaşamıyorum şoktayım hala

Şuan çok normal bak bu topiğin birinci sayfasına orada herkes ya düşük yada kürtaj oldu kimyasal dış gebelik yaşayanlar da, hepimiz ilk panik olduk çok üzüldük sanki hep böyle olacak gibi karamsar olduk ama öyle olmuyor. Hele sen bir toparlan şu süreci atlat bak gör herşey sıra ile olup olup gidiyor inan bana ama şuan zamanın var öncelik senin sağlığın.

İnşallah yarın temizleniyor dersin ama kendi düşse de kürtaj da olsan beslenmene dikkat et, ayağını sıcak tut, pekmez şerbeti iç biraz bide bol bol su iç enfeksiyon olmamak için aklına ne takılırsa burada sor olur mu

Ne kadar tatlısınız ne güzel yüreklisiniz çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun.Sizi en iyi biz anlarız. Şuan çok taze acınız,inşallah gerek kalmaz kürtaja ben 2 kere kürtaj yaşamış bir dış gebelik yaşamış bir olarak söylüyorum ki düzeliyor geçiyor ve her zaman umut devam ediyor Allah güç versin sabır versin.

Çok teşekkür ederim güç oluyor burdaki herkes bana Her şey gönlünüzce olsun

Canım ne zaman gidiyordun yarın mı? Saat kaçta kontrolün kalbim seninle Haberdar et.
Bugün 11 de elim ayağım buz gibi erkenden kalktım bekliyorum resmen, kontrol gününe kadar daha sakinim ama son gün bir ürperti ile bekliyorum bu kadarı da normal bence, tabiki haber vereceğim buraya haber vermeden geçmem asla

Mutlu mutlu git gel tatlım, her şey çok güzel olacak

Her şey çok güzel olacak inşallah dualarımız seninle canım pıt pıt duy sesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…