Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah duyarım da haber vermek de nasip olur tabiki her aşamasını haber vereceğim bakalım cuma randevum kanı aynı yerde aynı zamanlarda vermeye çalış ki arada fark olup aklın karışmasın
Aynen öle yapacağım aynı saatte dr progestoranada baktır dedi yarın onada baktıracağım. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum hayırlısyla

Aynen öle yapacağım aynı saatte dr progestoranada baktır dedi yarın onada baktıracağım. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum hayırlısyla
Peki bi ilaç bişey kullanacak mısın doktorun bu kez farklı bir planı var mı yoksa gidince mi konuşacaksınız

Peki bi ilaç bişey kullanacak mısın doktorun bu kez farklı bir planı var mı yoksa gidince mi konuşacaksınız
Folik kullanıyorum bu drum yeni bakalım nasıl ilerleyecek kanları vereyim cumartesiye giderim diye düşünüyorum. Dr hemen gel dedi ama biraz bekleyeceğim

Kızlar selamlar, Nisan ayında 5 haftalık gebeliğimde düşük olmuştu, kürtaja gerek kalmadan, ilaçla düştü. 1 senedir deniyoruz. İlk gebe kalmamdı. daha önceden de yazmıştım buraya. şimdi üstüne bir kere adet gördüm. ikinciyi görmeyi bekliyorum denemelere başlamak için. doktorum 3 ay bekle demişti ama inanın zaman geçmiyor. tek tek gün sayıyorum nedense.
iki kez adet gördükten sonra denemenin bir sorunu olur mu ki acaba? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. bir yanım olsun istiyor bir yanım aynı şeyler olacak diye ölesiye korkuyor.
Hakkınızı helal edin valla burada içimi döktüm ama çok bunalıyorum

Benim dr da 3 ay bekle dedi ama ileri hafta kayıptı benimki bence dra gidin rahim toparlanmış öı baksın ona göre denemelere başlayabilirsiniz

Burası bu yüzden var sorup içinizi dökmeniz için lütfen rahat olun, sizin kürtaja gerek kalmamış kendi düşmüş bu daha iyi rahimin çabuk toplanması için eğer isterseniz doktora bir gözükür rahim ne durumda bakar çalışmalara başlarsınız. Siz bu ara güzel beslenin bol egzersiz yapın ki bünye tekrar hazır olsun. Emin ol yeterki nasip olacak olsun illa ilki gibi aynı şeyler olacak değil nasibinde varsa ne olursa olsun gelecek o minik

Öyle tabi arkadaşım nasipten öte yol yok ama işte sanırım psikolojik olarak çok etkilendim. hemen tekrar olsun istiyorum kimseyle de konuşamıyorum, gebeliği eşim ve ailem dışında kimse bilmiyordu. onlarda iyileştim sanıyor ama işte aklım hep yaşadıklarımda

Emin ol ilk başlarda hepimiz böyle hissettik ama zaman ilerledikçe şuan olduğu gibi sürekli yaşadıklarını düşünmeyeceksin, unutacaksın diyemem o mümkün değil ama biraz daha normale dönüyorsun sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsan işler biraz daha düzeliyor sadece senin için çok yeni kendine biraz zaman ver

İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederim

Canım çok sevindim senin adına, maşallah

Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla evinize gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah

Gönlünü ferah tut, Rabbimiz neylerse güzel eyler.

Cevapla yapamamışım saol canım çok çok mutlu olalım hepimiz

Merhaba benim de Mart ayında bir kürtajım oldu bebeğin kalbi 8.haftada durduğundan dolayı doktorum sorun çıkmazsa ilk adetten sonra deneyebilirsin ama bünyenin toparlanması için 3-5 ay beklemeni tavsiye ederim demişti. Siz daha şanslısınız müdahaleye gerek kalmadığı için rahim daha çabuk toparlanacaktır. Nasibi olan herşeye rağmen tutunup geliyor Allah en hayırlı vakitte sağlıcakla nasip etsin.

İnşallah arkadaşım, inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

arkadaşlar illa ilk bebek kaybından sonra kan sulandırıcı mı kullanmak gerekiyor. herkesten böyle bir şey duyuyorum.
Benim ilk gebeliğimdi. Kürtaja gerek olmadan kendiğiliğinden düştü. 5. Haftamda. Bana kan sulandırıcı vermediler. Sanırım pıhtılaşma sorunu yaşayarak bebeğini kaybeden kişilere veriyorlar kan sulandırıcı.

arkadaşlar illa ilk bebek kaybından sonra kan sulandırıcı mı kullanmak gerekiyor. herkesten böyle bir şey duyuyorum.
Eğer düşük yoksa direkt kan sulandırıcı kullanmak çok sağlıklı olmuyor elbette. Asla yan etkisi olmayan çok iyi birşeymiş gibi bakmamak lazım olaya. Düşük yapılıyosa önlem amaçlı verilebiliyor ya da kan pıhtılaşma testlerinde mutasyon tespit edilirse vs. 2 düşük yaptığım için çok araştırdım ben de

Hayır sadece ilk kayıptan sonra trombofoli testi yaptıran oluyor genetik yatkınlık varsa kullanıyor, şöyle bişey de var o kayıp illaki pıhtı ile ilişkili de olmayabilir sağlıksız olduğu için de kaybedilmiş olabilir ama geni görünce ne olur ne olmaz diyorlar misal benim gen olarak çıktı kullanıyorum ama tedbir bence garanti pıhtıdan kaybettim diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…