- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Aynen öle yapacağım aynı saatte dr progestoranada baktır dedi yarın onada baktıracağım. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum hayırlısylaİnşallah duyarım da haber vermek de nasip olur tabiki her aşamasını haber vereceğim bakalım cuma randevumkanı aynı yerde aynı zamanlarda vermeye çalış ki arada fark olup aklın karışmasın
Peki bi ilaç bişey kullanacak mısın doktorun bu kez farklı bir planı var mı yoksa gidince mi konuşacaksınızAynen öle yapacağım aynı saatte dr progestoranada baktır dedi yarın onada baktıracağım. Cuma günü güzel haberlerini bekliyorum hayırlısyla
Folik kullanıyorum bu drum yeni bakalım nasıl ilerleyecek kanları vereyim cumartesiye giderim diye düşünüyorum. Dr hemen gel dedi ama biraz bekleyeceğimPeki bi ilaç bişey kullanacak mısın doktorun bu kez farklı bir planı var mı yoksa gidince mi konuşacaksınız
Hadi bakalım bu kez herşey güzel olacak inşallahFolik kullanıyorum bu drum yeni bakalım nasıl ilerleyecek kanları vereyim cumartesiye giderim diye düşünüyorum. Dr hemen gel dedi ama biraz bekleyeceğim
Benim dr da 3 ay bekle dedi ama ileri hafta kayıptı benimki bence dra gidin rahim toparlanmış öı baksın ona göre denemelere başlayabilirsinizKızlar selamlar, Nisan ayında 5 haftalık gebeliğimde düşük olmuştu, kürtaja gerek kalmadan, ilaçla düştü. 1 senedir deniyoruz. İlk gebe kalmamdı. daha önceden de yazmıştım buraya. şimdi üstüne bir kere adet gördüm. ikinciyi görmeyi bekliyorum denemelere başlamak için. doktorum 3 ay bekle demişti ama inanın zaman geçmiyor. tek tek gün sayıyorum nedense.
iki kez adet gördükten sonra denemenin bir sorunu olur mu ki acaba? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. bir yanım olsun istiyor bir yanım aynı şeyler olacak diye ölesiye korkuyor.
Hakkınızı helal edin valla burada içimi döktüm ama çok bunalıyorum
Burası bu yüzden var sorup içinizi dökmeniz için lütfen rahat olun, sizin kürtaja gerek kalmamış kendi düşmüş bu daha iyi rahimin çabuk toplanması için eğer isterseniz doktora bir gözükür rahim ne durumda bakar çalışmalara başlarsınız. Siz bu ara güzel beslenin bol egzersiz yapın ki bünye tekrar hazır olsun. Emin ol yeterki nasip olacak olsun illa ilki gibi aynı şeyler olacak değil nasibinde varsa ne olursa olsun gelecek o minikKızlar selamlar, Nisan ayında 5 haftalık gebeliğimde düşük olmuştu, kürtaja gerek kalmadan, ilaçla düştü. 1 senedir deniyoruz. İlk gebe kalmamdı. daha önceden de yazmıştım buraya. şimdi üstüne bir kere adet gördüm. ikinciyi görmeyi bekliyorum denemelere başlamak için. doktorum 3 ay bekle demişti ama inanın zaman geçmiyor. tek tek gün sayıyorum nedense.
iki kez adet gördükten sonra denemenin bir sorunu olur mu ki acaba? tekrar aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki. bir yanım olsun istiyor bir yanım aynı şeyler olacak diye ölesiye korkuyor.
Bakalım olmadı öyle yapacağım sanırımBenim dr da 3 ay bekle dedi ama ileri hafta kayıptı benimki bence dra gidin rahim toparlanmış öı baksın ona göre denemelere başlayabilirsiniz
Öyle tabi arkadaşım nasipten öte yol yok ama işte sanırım psikolojik olarak çok etkilendim. hemen tekrar olsun istiyorumBurası bu yüzden var sorup içinizi dökmeniz için lütfen rahat olun, sizin kürtaja gerek kalmamış kendi düşmüş bu daha iyi rahimin çabuk toplanması için eğer isterseniz doktora bir gözükür rahim ne durumda bakar çalışmalara başlarsınız. Siz bu ara güzel beslenin bol egzersiz yapın ki bünye tekrar hazır olsun. Emin ol yeterki nasip olacak olsun illa ilki gibi aynı şeyler olacak değil nasibinde varsa ne olursa olsun gelecek o minik
Emin ol ilk başlarda hepimiz böyle hissettik ama zaman ilerledikçe şuan olduğu gibi sürekli yaşadıklarını düşünmeyeceksin, unutacaksın diyemem o mümkün değil ama biraz daha normale dönüyorsun sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsan işler biraz daha düzeliyor sadece senin için çok yeni kendine biraz zaman verÖyle tabi arkadaşım nasipten öte yol yok ama işte sanırım psikolojik olarak çok etkilendim. hemen tekrar olsun istiyorumkimseyle de konuşamıyorum, gebeliği eşim ve ailem dışında kimse bilmiyordu. onlarda iyileştim sanıyor ama işte aklım hep yaşadıklarımda
İnşallah arkadaşımEmin ol ilk başlarda hepimiz böyle hissettik ama zaman ilerledikçe şuan olduğu gibi sürekli yaşadıklarını düşünmeyeceksin, unutacaksın diyemem o mümkün değil ama biraz daha normale dönüyorsun sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsan işler biraz daha düzeliyor sadece senin için çok yeni kendine biraz zaman ver
Kızlar meraba nasılsınız Sohrab’ta yok. Dün idrar yaptım silik çizgi çıktı akşam kan verdim beta 54 hamileyim sanırım adetime 2 gün var inşaAllah sağlıkla ilerler kimseye bişey demiyorum grubumuza yazayım dedim güzel haberi hepinizdn dua bekliyorum hepimize sqğlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
Canım çok sevindim senin adına, maşallah
Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla evinize gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah
Gönlünü ferah tut, Rabbimiz neylerse güzel eyler.
Cevapla yapamamışım saol canım çok çok mutlu olalım hepimizCanım çok sevindim senin adına, maşallah
Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla evinize gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah
Gönlünü ferah tut, Rabbimiz neylerse güzel eyler.
Merhaba benim de Mart ayında bir kürtajım oldu bebeğin kalbi 8.haftada durduğundan dolayı doktorum sorun çıkmazsa ilk adetten sonra deneyebilirsin ama bünyenin toparlanması için 3-5 ay beklemeni tavsiye ederim demişti. Siz daha şanslısınız müdahaleye gerek kalmadığı için rahim daha çabuk toparlanacaktır. Nasibi olan herşeye rağmen tutunup geliyor Allah en hayırlı vakitte sağlıcakla nasip etsin.Kızlar selamlar, Nisan ayında 5 haftalık gebeliğimde düşük olmuştu, kürtaja gerek kalmadan, ilaçla düştü. 1 senedir deniyoruz. İlk gebe kalmamdı. daha önceden de yazmıştım buraya. şimdi üstüne bir kere adet gördüm. ikinciyi görmeyi bekliyorum denemelere başlamak için. doktorum 3 ay bekle demişti ama inanın zaman geçmiyor. tek tek gün sayıyorum nedense.
İnşallah arkadaşım, inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinMerhaba benim de Mart ayında bir kürtajım oldu bebeğin kalbi 8.haftada durduğundan dolayı doktorum sorun çıkmazsa ilk adetten sonra deneyebilirsin ama bünyenin toparlanması için 3-5 ay beklemeni tavsiye ederim demişti. Siz daha şanslısınız müdahaleye gerek kalmadığı için rahim daha çabuk toparlanacaktır. Nasibi olan herşeye rağmen tutunup geliyor Allah en hayırlı vakitte sağlıcakla nasip etsin.
Benim ilk gebeliğimdi. Kürtaja gerek olmadan kendiğiliğinden düştü. 5. Haftamda. Bana kan sulandırıcı vermediler. Sanırım pıhtılaşma sorunu yaşayarak bebeğini kaybeden kişilere veriyorlar kan sulandırıcı.arkadaşlar illa ilk bebek kaybından sonra kan sulandırıcı mı kullanmak gerekiyor. herkesten böyle bir şey duyuyorum.
Eğer düşük yoksa direkt kan sulandırıcı kullanmak çok sağlıklı olmuyor elbette. Asla yan etkisi olmayan çok iyi birşeymiş gibi bakmamak lazım olaya. Düşük yapılıyosa önlem amaçlı verilebiliyor ya da kan pıhtılaşma testlerinde mutasyon tespit edilirse vs. 2 düşük yaptığım için çok araştırdım ben dearkadaşlar illa ilk bebek kaybından sonra kan sulandırıcı mı kullanmak gerekiyor. herkesten böyle bir şey duyuyorum.
Hayır sadece ilk kayıptan sonra trombofoli testi yaptıran oluyor genetik yatkınlık varsa kullanıyor, şöyle bişey de var o kayıp illaki pıhtı ile ilişkili de olmayabilir sağlıksız olduğu için de kaybedilmiş olabilir ama geni görünce ne olur ne olmaz diyorlar misal benim gen olarak çıktı kullanıyorum ama tedbir bence garanti pıhtıdan kaybettim diyememarkadaşlar illa ilk bebek kaybından sonra kan sulandırıcı mı kullanmak gerekiyor. herkesten böyle bir şey duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?