• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L Lalalala1 Ha-ri Ha-ri kızlar siz yazınca şey oldum, ben sadece 400 oksapar kullanıyorum. Coraspin falan vermedi bana. Hatta doktor şey dedi, bunu bebek için değil daha çok anne için yazarız, bebek büyüdükçe bacağa baskı yapar, anneye kan akışını yavaşlatır anneye zarar verir dedi
Bu konuda hepsi ayrı ayrı düşünüyor ya cidden bi sabit fikir yok

Selizay Selizay Ha-ri Ha-ri kızlar ben bugün perinatoloğa detaylıya gittim, karnımı açar açmaz baba sen iğne mi kullanıyorsun dedi. Karnım morardı çünkü iğneden🤷🏻‍♀️

Evet deyince ben gebelerime karından vurmayı önermiyorum, görüntü olarak hoş durmuyor dedi. Hani orası güzel bir yer böyle mosmor görünce pek güzel olmuyor baabında söyledi:)
Bir zararı yokmuş da işte görsel olarak koldan ya da üst bacak arka kısım baldır tarafından yapabilirsin dedi.

Aklınızda bulunsun karından yapamayanlar üst arka bacak tarafından da yapabilir ben göbekten devam ediyorum bakalım gittiği yere kadar.
Ben henüz diğer bölgelere daha cesaret edemiyorum ama dün fark ettim 6 binlik çok daha yakıyormuş dün ilk kez 4 binliğe geçtim ya oh be dedim, nasıl geçti peki detaylı bebek iyidir inşallah

Bak değerlerimi ekledim. Bana iğneyi veren doktor ne kiloma baktı ne doz testi yaptı bildiğin lambur lumbur kullandım iğneyi. Muayene için ilk gittiğim doktordu çok korkutmuştu beni kanama alanı var, düşük riskin var vs. güvenmekten başka çarem yoktu. 2 hafta sonra başka doktora gittim ben olsam iğne vermezdim ama bıraktıramam dediği için kullanmaya devam etmek zorunda kaldım. Senin dediğin gibi bıraksam kanama olsa suçlu hissederdim.

Tekrar hamile kalsam asla iğneyi veren doktora gitmem. İşin tuhaf tarafı kadına şuan dua mı edeyim beddua mı onu bile bilmiyorum 😄 biraz da Allah ne derse o oluyora çıkıyoruz istediğimiz kadar ilaç kullansak olmayınca olmuyor yaCanım benimde o 128 li değer homozigot çıktı dpktor önemli değil diğerleri normal demişti tabi kayıplardan sonra genetik test yaptırdım ben hamilelik durumunda nasıl ilerleriz bilmiyorum

Ahh Sohrab Sohrab gelince tek tek okursun inşallah gittin diye haberlerden eksik bırakmak yok seni hoş bence dönüşün de güzel bir şeyler ile olacak umudum var 🥰

Kızlar bugün karından kese gözüktü takvimle birebir aynı 5+3 yolk veya bebek yoktu ama haftaya cuma tekrar gel o zaman kalp duyulabilir dedi, kese kenarı damarlar vs iyi dedi bakalım gerisi nasip 🤗

Ahh Sohrab Sohrab gelince tek tek okursun inşallah gittin diye haberlerden eksik bırakmak yok seni hoş bence dönüşün de güzel bir şeyler ile olacak umudum var 🥰

Kızlar bugün karından kese gözüktü takvimle birebir aynı 5+3 yolk veya bebek yoktu ama haftaya cuma tekrar gel o zaman kalp duyulabilir dedi, kese kenarı damarlar vs iyi dedi bakalım gerisi nasip 🤗
Çok sevindim canım, darısı gümbür gümbür kalp atışını duymaya artık ❤️

Oy oy maşallah, darısı bebeğe ve kalp atışına kuzum çok mutluyum adına❤️

Çok sevindim canım, darısı gümbür gümbür kalp atışını duymaya artık ❤️
Oy oy maşallah, darısı bebeğe ve kalp atışına kuzum çok mutluyum adına❤️
İnşallah kızlar önce olsa beni bir pimpirik sarardı eee yolk neden yok bu hafta gözükmedimiydi diye ama hiç üstünde durmuyorum çünkü cidden bu bebek nasibimse bir şekilde ilerleyecek kendime sürekli dert çıkarmak istemiyorum bu kez bakalım Rabbim ne nasip ederse onu yaşayacağız 🥰

İnşallah kızlar önce olsa beni bir pimpirik sarardı eee yolk neden yok bu hafta gözükmedimiydi diye ama hiç üstünde durmuyorum çünkü cidden bu bebek nasibimse bir şekilde ilerleyecek kendime sürekli dert çıkarmak istemiyorum bu kez bakalım Rabbim ne nasip ederse onu yaşayacağız 🥰
Benim de ilk gebeliğimde 5+1 de bebek gözükmemişti. Bildiğim kadarıyla karaca3443 karaca3443 ve @Selizayın da öyleydi canım benim. Aynen öylr sen mutluluğunun tadını çıkar hakettin🥹

Benim de ilk gebeliğimde 5+1 de bebek gözükmemişti. Bildiğim kadarıyla karaca3443 karaca3443 ve @Selizayın da öyleydi canım benim. Aynen öylr sen mutluluğunun tadını çıkar hakettin🥹
Yok yok hiç üstünde durmuyorum gerçekten zaten sıkışmadan gittim kese gözüktü ya karından boyutu da olmadı gerektiği gibi doktor ama şimdi kesin yolk gözükmeliydi de demedi öyle olsa derdi kesin o yüzden sakin sakin cumayı bekleyeceğim 😇

İnşallah haftaya kalp atışını da duyacaksın kuzum çok heyecanlıyım senin için hep güzel şeyler olsun sağlıkla gelsin bebişin 🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Bu arada daha çok minik annesi haftaya daha net görürsün senin için baktım notlarıma ben de 5+2 ve 5+3 iki kese görünmüş sadece yolk falan yazmamışım olsa yazardım. 6+6 ve 7de de kalp atışı görmüşüz ama 9’dan önce dinletmemişti bizimki ☺️

Oyy kuzum maşallah 🧿
Haftayada kalp atışlarını duyarsınız inşallah 🥰♥️🙏🏻

Back