Allah razı olsun canım arkadaşımİnşallah haftaya kalp atışını da duyacaksın kuzum çok heyecanlıyım senin için hep güzel şeyler olsun sağlıkla gelsin bebişinBu arada daha çok minik annesi haftaya daha net görürsün senin için baktım notlarıma ben de 5+2 ve 5+3 iki kese görünmüş sadece yolk falan yazmamışım olsa yazardım. 6+6 ve 7de de kalp atışı görmüşüz ama 9’dan önce dinletmemişti bizimki
Ahh inşallah bunu hepimiz duyacağız inan tüm duam hepimiz için günlüp Meryem suresi okuyorum hep sizin için de dua ediyorum inanOyy kuzum maşallah
Haftayada kalp atışlarını duyarsınız inşallah
Canım ben kürtaj olalı dokuz ay oldu ama hâlâ gebelik yok. Tedavi derken neyden bahsediyorsun?Canım benim Rabbim yardımcı olsun hepimize..
Kürtaj zor bir süreç özellikle benim son kürtajm ağrılı geçti o yüzden ben tekrar bu tedaviyi başlamadan gebe Kalmayı düşünmüyorum yani nasıl korunulabilirse en etkili yol neyse o şekilde Hatta Doktor mfk'nın dediği gibi en etkili korunma aile ilişkisinden uzak durmak
Kanama başladı canım rahim içinde de kanama olunca bebegin kalbi durduKan sulandırıcı fazla geldiğinden bebeğin kalbi durabiliyormuymuş
Aynen canım arkadaşımin doğum kontrol ilacı sonrası klomenle ikizleri oldu. Ama ben bu şekilde de denedim kist olmuştu. Bu ay umitliyim benim oğlum da dostinex sonrası olmuştu inşallah yine öyle olur ve sağlıkla devam eder. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıylaÖncelikle yaşında bi problem yok, amh problemin de yoktu, ama ıste sen de yasadıgın kayıplardan dolayı yıprandın, olsun istiyorsun artık haklı olarak..dostıneks arkasına hamıle kalan oluyormus, ben de 2 kutu dogum kontrol ılacı kullandım adet oldum sımdı, bu ilacın arkasına da sans artıyor dedı doktor..
Düşmesi iyi birşey kimyasal olabilir az az yükseldiğinde dış gebelik olmuştu benim . Kimyasalsa da çok sorun yok diğer ay korunmadan devam edebilirsinizKızlar tekrardan merhaba. Kürtaj üzerinden iki ay geçti korunduğumuz için asla yeni bir gebeliğin oluşumu aklıma bile gelmedi adetim bile geldi bitti fakat kontrolde iki gün önce doktor beta 110 deyince şok olduk bugün 108 e düştü yani iki gün arayla. Açıkçası çok endişeliyim eski gebelikten kalma mı yoksa korunmaya rağmen kazara olmuş ama kimyasal veya dış gebeliğe mi dönüşecek. Doktorum ikisi de olabilir dedi pazartesi tekrar çağırdı alttan da ilaç verdi bide ağızdan antibiyotik. Başıma ilk defa geliyor çok can sıkıcı bir durum eski gebelikten kalma bir değer diyeceğim ama doktor değildir deyip durdu. Dış gebelik ihtimali beni çok korkutuyor. Bu arada evde idrar testi de yaptım dün ve bugün çizgiler gittikçe açılıyor. Belirsizlik ne kötüymüş.
Umarım kimyasaldır gerçekten. İki gün arayla 110dan 108e düşmesi iyi bir işaret mi bilmiyorum ama çok stres oldum. Doktorum da adetten sonra deneyebilirsin dedi ama kürtajdan sonra içimde korku oluştu şimdi de bu olay tek isteğim şu değerin sıfırlanması.Düşmesi iyi birşey kimyasal olabilir az az yükseldiğinde dış gebelik olmuştu benim . Kimyasalsa da çok sorun yok diğer ay korunmadan devam edebilirsiniz
İnşallah düşer takipte kalın . Ben de şuan benzer birşey yaşıyorum 20 den bi düşememişti betam takipteyimUmarım kimyasaldır gerçekten. İki gün arayla 110dan 108e düşmesi iyi bir işaret mi bilmiyorum ama çok stres oldum. Doktorum da adetten sonra deneyebilirsin dedi ama kürtajdan sonra içimde korku oluştu şimdi de bu olay tek isteğim şu değerin sıfırlanması.
Pazartesi tekrar bakılacak. Sizin dış gebelik olduğu nasıl anlaşıldı peki?İnşallah düşer takipte kalın . Ben de şuan benzer birşey yaşıyorum 20 den bi düşememişti betam takipteyim
Benim bu kimyasal diye düşünüyoruz canım. Dış gebeliği geçen yıl yaşadım yavaş yavaş artıyordu beta kürtaj olmama rağmen de düşmedi artmaya devam etti öyle anlaşıldı.Pazartesi tekrar bakılacak. Sizin dış gebelik olduğu nasıl anlaşıldı peki?
Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun ama bunlar ne zor süreçlermiş şimdi daha iyi anladım. Araştırdığım kadarıyla beta düşmesi bazen 1.5-2 ayı bile buluyormuş bekleyip sıkı takip yapmaktan başka şansımız kalmıyor sanırım.Benim bu kimyasal diye düşünüyoruz canım. Dış gebeliği geçen yıl yaşadım yavaş yavaş artıyordu beta kürtaj olmama rağmen de düşmedi artmaya devam etti öyle anlaşıldı.
Aynen canım. Allah korusunÇok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun ama bunlar ne zor süreçlermiş şimdi daha iyi anladım. Araştırdığım kadarıyla beta düşmesi bazen 1.5-2 ayı bile buluyormuş bekleyip sıkı takip yapmaktan başka şansımız kalmıyor sanırım.
Amin inşallah çabalayan isteyen herkese nasip olsunAynen canım. Allah korusunUmarım bir daha yaşamazsın bir an önce toparlarsın yeniden sağlıkla hamile kalırsın
günün güzel haberiKızlar meraba nasılsınız Sohrab’ta yok. Dün idrar yaptım silik çizgi çıktı akşam kan verdim beta 54 hamileyim sanırım adetime 2 gün var inşaAllah sağlıkla ilerler kimseye bişey demiyorum grubumuza yazayım dedim güzel haberi hepinizdn dua bekliyorum hepimize sqğlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
Senin adına çok sevindimKızlar meraba nasılsınız Sohrab’ta yok. Dün idrar yaptım silik çizgi çıktı akşam kan verdim beta 54 hamileyim sanırım adetime 2 gün var inşaAllah sağlıkla ilerler kimseye bişey demiyorum grubumuza yazayım dedim güzel haberi hepinizdn dua bekliyorum hepimize sqğlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
Saol canım Dr yazdım aslında bugün öğrenir öğrenmez gel demişti ama ikinci artışı göreyim öle gideyim daha çok erkengünün güzel haberi
Sağlıkla ilerlesin canım inşallah, dayanabilirsen bi hafta bekleyip doktora gidersin. Ben bu gebeliğimde beta takibi yapmamıştım, bekleyip kese görüleceği zaman gitmiştim.
İnşallah duyarım da haber vermek de nasip olur tabiki her aşamasını haber vereceğim bakalım cuma randevumTeşekkür ederim kızlar iki kimyasal bi ileri hafta kaybım var ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Çarşamba akşam vereceğim kan yine haber ederim hepinize Ha-ri sende kalp atışını duyunca haber et hayırlısıyla ilerlesin herkes için güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?