- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
8 tane kalmıştı dursun son ay kullanırız dedi doktorDğierlerinı verecek mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 tane kalmıştı dursun son ay kullanırız dedi doktorDğierlerinı verecek mısın
Üyelik iptali mi nolduDğierlerinı verecek mısın
Üyelik iptali mi noldu
Anaa hiç haber de vermedi bu kez ceza değil yine gitmişSohrab nereye gitti??? Yine mi engel yedi bu o mu demek oluyor?
Ay şuan cidden aklım Sohrab a takıldı neden bir anda üyelik iptali istedi acaba tam da normal konuşuyordukHa-ri çok sevindim canım için rahatlamış pıhtılaşma konusu çok karışık gerçekten benim de pai ve bir tane daha heterozigot vardı ama genetikçi de kadın doğumcu da gerek yok dediler sadece ecopirin hap kullandım en düşük doz o da 12.haftadan sonra başlattı ve sonradan anladım ki aslında pıhtılaşma için değil de rahim damarlarımdaki direnç içinmiş. Perinatologa gitmiştim o da direnç var bunun için zaten ecopirin kullanıyorsun dedi o zaman jetonum düştü ben de ben ısrar ettim diye verdi sanmıştım
Sohrab nereye gitmiş yaaa kötü bişi mi oldu
ÜzdüAnaa hiç haber de vermedi bu kez ceza değil yine gitmiş
Anlamadım ki kuzum valla ben de şaşırdım bi baktım üyelik iptali yazıyorAy şuan cidden aklım Sohrab a takıldı neden bir anda üyelik iptali istedi acaba tam da normal konuşuyorduk
Aslında iyiydi burası ile de sorunu yoktu etkileme gibi cidden aklım onda kalır artıkÜzdü
Belki biraz yalnız kalmak istemiştir, güzel haberlerle döner inşallah. Burası her zaman hepimize iyi gelmeyebiliyor..
Arada uzaklaşmak da iyidir.
Bende bide illaki bana haber verirdi yaaAnlamadım ki kuzum valla ben de şaşırdım bi baktım üyelik iptali yazıyor
Evet daha önce sana söylemişti giderken, umarım her şey yolundadırBende bide illaki bana haber verirdi yaa
Bekleyelim bakalım artık başka çare yok inşallah uzakken doktor işleri iyi gider deEvet daha önce sana söylemişti giderken, umarım her şey yolundadır
Üyelik iptali yazıyoSohrab nereye gitti??? Yine mi engel yedi bu o mu demek oluyor?
Ben hamile kalmadan evvel günde 2 tane corasprin kullanıyordum canım sonra keseyi görünce bir aspirin bir iğneye döndük.
Kuzu biliyorum oradan yapıldığını ama sanki oralar kaslı ya daha çok acır gibime geliyorSelizay Ha-ri kızlar ben bugün perinatoloğa detaylıya gittim, karnımı açar açmaz baba sen iğne mi kullanıyorsun dedi. Karnım morardı çünkü iğneden
Evet deyince ben gebelerime karından vurmayı önermiyorum, görüntü olarak hoş durmuyor dedi. Hani orası güzel bir yer böyle mosmor görünce pek güzel olmuyor baabında söyledi:)
Bir zararı yokmuş da işte görsel olarak koldan ya da üst bacak arka kısım baldır tarafından yapabilirsin dedi.
Aklınızda bulunsun karından yapamayanlar üst arka bacak tarafından da yapabilir ben göbekten devam ediyorum bakalım gittiği yere kadar.
Ben sormuştum özeldeki doktoruma coraspine gerek var mı diye, yok bu yeterli dedi. Üniversitedeki doktoruma göre buna bile gerek yoktu ama istiyorsan verelim modunda takıldı. Ben de verin dedimBen hamile kalmadan evvel günde 2 tane corasprin kullanıyordum canım sonra keseyi görünce bir aspirin bir iğneye döndük.
Corasprinin bir zararı yok ama tabi yine doktoruna bi danışsana ne diyecek?
Valla ben de cesaret edemiyorum bak koluma yaptım hale bak, tişört giyiyorum kolum mosmor. Gören yanlış anlayacakKuzu biliyorum oradan yapıldığını ama sanki oralar kaslı ya daha çok acır gibime geliyor