Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda hepsi ayrı ayrı düşünüyor ya cidden bi sabit fikir yok

Ben henüz diğer bölgelere daha cesaret edemiyorum ama dün fark ettim 6 binlik çok daha yakıyormuş dün ilk kez 4 binliğe geçtim ya oh be dedim, nasıl geçti peki detaylı bebek iyidir inşallah

Ahh Sohrab gelince tek tek okursun inşallah gittin diye haberlerden eksik bırakmak yok seni hoş bence dönüşün de güzel bir şeyler ile olacak umudum var

Kızlar bugün karından kese gözüktü takvimle birebir aynı 5+3 yolk veya bebek yoktu ama haftaya cuma tekrar gel o zaman kalp duyulabilir dedi, kese kenarı damarlar vs iyi dedi bakalım gerisi nasip

Çok sevindim canım, darısı gümbür gümbür kalp atışını duymaya artık

Oy oy maşallah, darısı bebeğe ve kalp atışına kuzum çok mutluyum adına

Çok sevindim canım, darısı gümbür gümbür kalp atışını duymaya artık
Oy oy maşallah, darısı bebeğe ve kalp atışına kuzum çok mutluyum adına
İnşallah kızlar önce olsa beni bir pimpirik sarardı eee yolk neden yok bu hafta gözükmedimiydi diye ama hiç üstünde durmuyorum çünkü cidden bu bebek nasibimse bir şekilde ilerleyecek kendime sürekli dert çıkarmak istemiyorum bu kez bakalım Rabbim ne nasip ederse onu yaşayacağız

Benim de ilk gebeliğimde 5+1 de bebek gözükmemişti. Bildiğim kadarıyla karaca3443 ve @Selizayın da öyleydi canım benim. Aynen öylr sen mutluluğunun tadını çıkar hakettin

Benim de ilk gebeliğimde 5+1 de bebek gözükmemişti. Bildiğim kadarıyla karaca3443 ve @Selizayın da öyleydi canım benim. Aynen öylr sen mutluluğunun tadını çıkar hakettin
Yok yok hiç üstünde durmuyorum gerçekten zaten sıkışmadan gittim kese gözüktü ya karından boyutu da olmadı gerektiği gibi doktor ama şimdi kesin yolk gözükmeliydi de demedi öyle olsa derdi kesin o yüzden sakin sakin cumayı bekleyeceğim

İnşallah haftaya kalp atışını da duyacaksın kuzum çok heyecanlıyım senin için hep güzel şeyler olsun sağlıkla gelsin bebişin Bu arada daha çok minik annesi haftaya daha net görürsün senin için baktım notlarıma ben de 5+2 ve 5+3 iki kese görünmüş sadece yolk falan yazmamışım olsa yazardım. 6+6 ve 7de de kalp atışı görmüşüz ama 9’dan önce dinletmemişti bizimki

Oyy kuzum maşallah
Haftayada kalp atışlarını duyarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…