Ben de artimed test ile öğrenmiştim, en hassas test bu bence. İnşallah tez vakitte senin testini de göreceğizSohrab cım
Ha-ri kuzum Allah düşürmesin böyle doktorlara, hadi biz ordan burdan kısıp bir şekilde özel hastaneye gidiyoruz, şartlarımız müsait de gidemeyen ne yapsın.
Ben de bugün sağlık ocağına gittim bi ilaç yazdırmak İçin, gitmişken de kan vermek istediğimi beni kimsenin tetanoz İçin bile aramadığını kendi takibimi kendimin yaptığını söyledim. Doktor bana bizim kan takibi yapma görevimiz yok dedi. Sizin göreviniz ne peki bu süreçte deyince kilo boy tansiyon takibi dedi. Resmen bunu dedi bana Güler misin ağlar mısın?
Şaka gibi
Ben kan verme zamanınız geldi diye arayan bir çok merkez biliyorum dedim biz yapmıyoruz dedi gerekçesi bile yok çok tuhaf.
Yok 15:45 e aldım eşim de gelmek istedi rapor yazmazsa artık takmayacağım nede olsa eczane iğne ayarlıyor ya ne yapayım sağlık ocağı yazdıkça alırımGittin mi cnm doktora
Rapor olursa fark ödememiş olacaksınız deıl mıYok 15:45 e aldım eşim de gelmek istedi rapor yazmazsa artık takmayacağım nede olsa eczane iğne ayarlıyor ya ne yapayım sağlık ocağı yazdıkça alırım
Öyle sanıyorum ama 6 binlikte yine de fark çıkıyormuşRapor olursa fark ödememiş olacaksınız deıl mı
Hadi bakalım ınsallah raporu verirlerÖyle sanıyorum ama 6 binlikte yine de fark çıkıyormuş
İnşallah ondan önce haftası ile uyumlu kese desin olumsuz yorum yapmasın da en büyük duam o çünkü illa bakacakHadi bakalım ınsallah raporu verirler
Canım raporu neden vermiyorlar onu anlamadım benİnşallah ondan önce haftası ile uyumlu kese desin olumsuz yorum yapmasın da en büyük duam o çünkü illa bakacak
Takibinde değilsin diye yada dur bakalım 3 düşük olsun öyle belli olur diyen de oluyorCanım raporu neden vermiyorlar onu anlamadım ben
Yok artıkTakibinde değilsin diye yada dur bakalım 3 düşük olsun öyle belli olur diyen de oluyor
Kendi doktorumun özeli var mecbur o yazamıyorYok artıkKendi doktoruna mı gideceksin bugün o verir herhalde
Yazdı mı canımKendi doktorumun özeli var mecbur o yazamıyor
Senın doktorun direk 0.6lık demıstı deıl mı genetik demedi bunu, herkes farklı bısey soyluyor bu nasıl is ya 0.4 ıcın rapor cıkarırım mı dedı sımdı, kendı doktorunla tekrar konus mademSohrab doktordan çıktım adamın ilk hastası gibi önce keseye baktı 5+3 bir gün de iler takvim ile sonra kaybımı genetik sonucu gösterdim benim doktor 6 binlik demişti ama bu doktor ben bu dozu göze alamam senin kilon fazla değil kanama geçirebilirsin dedi ama 4 binlik yazarım plt değeri takibi yaparım ilerde yetiyor mu diye dedi ben şimdi ne yapacağım boy 151 kilo 51 buçuk şuan, genetik raporunda yazan da şu bakın kızlar
Benimki de ilk sonuç çıkınca 6lık dedi sonra hamile olunca tamam şimdi 4lük oksapar yazalım dedi dedim önce 6lık yazdınız dosyaya bu kez öylemiydi tamam dedi bence o da net bildiğinden yapmadı sankiSenın doktorun direk 0.6lık demıstı deıl mı genetik demedi bunu, herkes farklı bısey soyluyor bu nasıl is ya 0.4 ıcın rapor cıkarırım mı dedı sımdı, kendı doktorunla tekrar konus madem
Adam da haklı, rıske atamaz seni
Bak benım de hafif pıhtılasma egılımı cıktı ama benım doktor gerek yok demıstı, bu her insanda olan bır durum demıstı hatta benımkıler homozıgot normal cıktı.. Hani derler ya homozıgottan korkacaksın, hatta Baska bir doktora da sordum folik asit yeterli demıstı.. 0.4 ve Coraspın yeter dıye dusunuyorumGenetik doktoru küçük de olsa yatkınlığın var ama tek başına sebep diyemeyiz iğne isterse doktorun dozunu belirler dedi
İşte benim bi Paı homozigot bilmiyorum cidden insan az gelecek diye de korkuyor çok gelecek diye de kendi doktoruma yazdım bir dönsün ona göre yarın raporu yazdırırımBak benım de hafif pıhtılasma egılımı cıktı ama benım doktor gerek yok demıstı, bu her insanda olan bır durum demıstı hatta benımkıler homozıgot normal cıktı.. Hani derler ya homozıgottan korkacaksın, hatta Baska bir doktora da sordum folik asit yeterli demıstı.. 0.4 ve Coraspın yeter dıye dusunuyorum
Bu durumu hematoli ile görüşsen onlar bakıyor mu acaba ya da doz ayarını ayarlayan kim cidden ne yapacağını şaşırıyor insan yaİşte benim bi Paı homozigot bilmiyorum cidden insan az gelecek diye de korkuyor çok gelecek diye de kendi doktoruma yazdım bir dönsün ona göre yarın raporu yazdırırım
Sohrab doktordan çıktım adamın ilk hastası gibi önce keseye baktı 5+3 bir gün de iler takvim ile sonra kaybımı genetik sonucu gösterdim benim doktor 6 binlik demişti ama bu doktor ben bu dozu göze alamam senin kilon fazla değil kanama geçirebilirsin dedi ama 4 binlik yazarım plt değeri takibi yaparım ilerde yetiyor mu diye dedi ben şimdi ne yapacağım boy 151 kilo 51 buçuk şuan, genetik raporunda yazan da şu bakın kızlar
Bu oksapar gerçekten muamma ya. 6binlik kullanıyorum ben de. Kullanmaya başladığımdan beri rapor çıkarmak için belki 10 dan fazla kadın doğumcuya gitmişimdir. Bütün doktorlar bu iğnenin neden verildiğine anlam veremedi hepsinin ortak tanısı; iğneyi veren doktorun işi garantiye almak istemesi ve verecek ilaç olmayınca iğneye başlatmış olmasıydı. İhtiyacım yok aslında ee peki bırakabilir miyim işine gelince kimse cesaret edemedi bırak demeye. 2 de perinatoloji uzmanıyla görüştüğümde iğneyi bırakabilirsin ihtiyacın yok altına imzamı atarım diyecek kadar özgüvenliydiler. Bırakmaya da ben cesaret edemedimSenın doktorun direk 0.6lık demıstı deıl mı genetik demedi bunu, herkes farklı bısey soyluyor bu nasıl is ya 0.4 ıcın rapor cıkarırım mı dedı sımdı, kendı doktorunla tekrar konus madem
Adam da haklı, rıske atamaz seni
Ama doktorun dedıgı gıbı boy ve kiloya da dikkat edilmeli, doz hep oyle ayarlanıyor,dur bakalım ne dıyecekİşte benim bi Paı homozigot bilmiyorum cidden insan az gelecek diye de korkuyor çok gelecek diye de kendi doktoruma yazdım bir dönsün ona göre yarın raporu yazdırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?