Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Boy kilo mu fasulye sırığı gibi uzamaya devam mı ediyoruz gebelik döneminde

Ben aile hekiminden dolayı çok şanslıyım. Çok ilgili. Kendisinin de gebelik kaybıı olmuş, çok ilgilendi benimle. Tsh değerlerimi, şeker değerlerimi özellikle takip ediyor. Yolda karşılaştık ismimle hitap etti, o kadar mutlu oldum ki

Yok 15:45 e aldım eşim de gelmek istedi rapor yazmazsa artık takmayacağım nede olsa eczane iğne ayarlıyor ya ne yapayım sağlık ocağı yazdıkça alırım
Rapor olursa fark ödememiş olacaksınız deıl mı

Sohrab doktordan çıktım adamın ilk hastası gibi önce keseye baktı 5+3 bir gün de iler takvim ile sonra kaybımı genetik sonucu gösterdim benim doktor 6 binlik demişti ama bu doktor ben bu dozu göze alamam senin kilon fazla değil kanama geçirebilirsin dedi ama 4 binlik yazarım plt değeri takibi yaparım ilerde yetiyor mu diye dedi ben şimdi ne yapacağım boy 151 kilo 51 buçuk şuan, genetik raporunda yazan da şu bakın kızlar

Eklentiler

• IMG_20220526_163326.jpg
    184,4 KB · Görüntüleme: 45
Senın doktorun direk 0.6lık demıstı deıl mı genetik demedi bunu, herkes farklı bısey soyluyor bu nasıl is ya 0.4 ıcın rapor cıkarırım mı dedı sımdı, kendı doktorunla tekrar konus madem
Adam da haklı, rıske atamaz seni

Benimki de ilk sonuç çıkınca 6lık dedi sonra hamile olunca tamam şimdi 4lük oksapar yazalım dedi dedim önce 6lık yazdınız dosyaya bu kez öylemiydi tamam dedi bence o da net bildiğinden yapmadı sanki

Genetik doktoru küçük de olsa yatkınlığın var ama tek başına sebep diyemeyiz iğne isterse doktorun dozunu belirler dedi

Genetik doktoru küçük de olsa yatkınlığın var ama tek başına sebep diyemeyiz iğne isterse doktorun dozunu belirler dedi
Bak benım de hafif pıhtılasma egılımı cıktı ama benım doktor gerek yok demıstı, bu her insanda olan bır durum demıstı hatta benımkıler homozıgot normal cıktı.. Hani derler ya homozıgottan korkacaksın, hatta Baska bir doktora da sordum folik asit yeterli demıstı.. 0.4 ve Coraspın yeter dıye dusunuyorum

İşte benim bi Paı homozigot bilmiyorum cidden insan az gelecek diye de korkuyor çok gelecek diye de kendi doktoruma yazdım bir dönsün ona göre yarın raporu yazdırırım

İşte benim bi Paı homozigot bilmiyorum cidden insan az gelecek diye de korkuyor çok gelecek diye de kendi doktoruma yazdım bir dönsün ona göre yarın raporu yazdırırım
Bu durumu hematoli ile görüşsen onlar bakıyor mu acaba ya da doz ayarını ayarlayan kim cidden ne yapacağını şaşırıyor insan ya

Bu oksapar gerçekten muamma ya. 6binlik kullanıyorum ben de. Kullanmaya başladığımdan beri rapor çıkarmak için belki 10 dan fazla kadın doğumcuya gitmişimdir. Bütün doktorlar bu iğnenin neden verildiğine anlam veremedi hepsinin ortak tanısı; iğneyi veren doktorun işi garantiye almak istemesi ve verecek ilaç olmayınca iğneye başlatmış olmasıydı. İhtiyacım yok aslında ee peki bırakabilir miyim işine gelince kimse cesaret edemedi bırak demeye. 2 de perinatoloji uzmanıyla görüştüğümde iğneyi bırakabilirsin ihtiyacın yok altına imzamı atarım diyecek kadar özgüvenliydiler. Bırakmaya da ben cesaret edemedim Kime güvenelim biz ya

Ama doktorun dedıgı gıbı boy ve kiloya da dikkat edilmeli, doz hep oyle ayarlanıyor,dur bakalım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…