Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbım ol derse olur
Adet gorduysenız sıfırlanmıstır, gebelık olusmustur sonra , hayırlı olsun

Rabbım ol derse olur
Adet gorduysenız sıfırlanmıstır, gebelık olusmustur sonra , hayırlı olsun
Kürtajdan 40 gün sonra lekenmem oldu adeti söksün diye soğan kürü yaptım ve birkaç gün sonra adet oldum hem de baya normal şekilde tek fark lekenmem uzun sürdü daha 2 gün önce bitti ve beta 105 çıktı yani kan tahlili yapılmasaydı muhtemelen haberim bile olmayacaktı.

Tek adet gectı yani deıl mı, bılemedım sımdı, 2 gun sonraki kan degerı netlestirir durumu,ama 105 de yuksek bir rakam, yarın de idrar testi yapın bakalım koyulasacak mı

Tek adet gectı yani deıl mı, bılemedım sımdı, 2 gun sonraki kan degerı netlestirir durumu,ama 105 de yuksek bir rakam, yarın de idrar testi yapın bakalım koyulasacak mı
Evet bir adet geçti yani ben ne ara gebe kaldım nasıl oldu allak bullak herşey ama nedense eski gebeliğin sıfırlanmadığını düşünüyorum fakat bir yandan bu kadar yüksek çıkması da karıştırıyor aklımı. Hayırlısı bakalım cuma belli olacak.

Kızlar bu oksapar için rapor çıkartan nasıl çıkarttınız Selizay sen rapor çıkarttın mı, valla devlete gittiğime gideceğime pişman oldum kesinlikle rapor zaten vermedi de kese var mı diye baktı bir açıklama da yapmadı kese zaten doğru dürüst oluşmamış 4 5 haftalık bişey dedi yani hem doğru dürüst oluşmadı ise 4 5 haftalık nasıl dedin beş saniye bakmamıştır inanın aklıma da şüphe soktu ya

Kuzu sen zaten keseyi görmedin mi?

Ben direk panel sonucumla gittim, rapor çıkardılar özel hastanede. Ama düşük tehdidi olarak çıkartmışlar. O şekilde çıkarınca sgk hepsini karşılamıyor, kutu başına 50 tl para ödüyorsun.

Üniversite hastanesinde doktoruma söyledim, venöz yetmezlik diye çıkardı raporumu. Onda hiç ücret ödemiyorum. Devlet hastanesi rezillik, ben üniversite hastanesine gidersem ücretli özel randevuya gidiyorum. Özel hastane de rapor çıkarabiliyor bu arada

Salak bunlar ya cidden sinir oluyorum bazılarına
Ben dedim hadi evimin dibi çıkarıversin gitmez olaydım cidden rahat aklıma kuşku düşürdü hem de beş saniye bile bakmadan öyle ilgisiz saçma baktı ki bunlara imkanı olmayan gelene cidden yazık

Özelde çıkarınca kutu başı 50 net mi cidden ben şimdilik sağlık ocağına 10 kutu yazdırmıştım fark 250 civarı çıktı mesela

Ben dedim hadi evimin dibi çıkarıversin gitmez olaydım cidden rahat aklıma kuşku düşürdü hem de beş saniye bile bakmadan öyle ilgisiz saçma baktı ki bunlara imkanı olmayan gelene cidden yazık
Onlar hem öyle, hem cihazları eski. Sen olumsuz düşünme canım, kendi doktoruna git her zaman boşver

Özelde çıkarınca kutu başı 50 net mi cidden ben şimdilik sağlık ocağına 10 kutu yazdırmıştım fark 250 civarı çıktı mesela
Özelde çıkarınca değil olay, rapora tanı olarak ne yazdığı önemli. Düşük tehdidi yazınca sgk hepsini karşılamıyor.. Aynı sağlık ocağına yazdırmış gbi yani, sadece dakika başı tek tek yazdırmak zorunda kalmıyorsun, raporun oluyor işte.

Ama tanıya venöz yetmezlik yazarlarsa 1 tl bile ödemiyorsun. 250 tl de az para değil

Hayırlısı olsun ınsallah gebelıkse de saglıcakla ilerlesin ınsallah
Haber ver mutlaka bıze

Şikayet et bunu ya

O zaman söylerim yazar o şekilde herhalde ay o da benim doktoruma gıcık araları bozuk şimdi onun hastası gibi gitme derdi var daha kırk takla yalan alt kat eczane 30 kutu ayarlamış orda ama alamıyorum resmen

Onlar hem öyle, hem cihazları eski. Sen olumsuz düşünme canım, kendi doktoruna git her zaman boşver
Eşime diyorum 4 5 haftalık dedi ama değil mi ben uyduruyorum diye ben zaten 5+1im bende biliyorum küçük daha çok yeni de değil mi kese zaten doğru dürüst oluşmamış ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…