Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bı kac tane mı yapmıs testi.. Kan testı bır kere verdı ama deıl mı
Evet evet idrar testi yapmış hep ilk silik sonra yapmış o eskisinden silik çıkınca korkup gitmiş ben de ondan umutsuzluk oldum ama ona denedim doktorda diyince belki testte sorun vardır dedim ben de değer düşük gibi gelince korktum sadece doktorda kimyasal diyince benimde başıma gelen bişey düşük sonuç kimyasal gebelik vs ama hiç bende ara lekelenmeli bir şey olmadı o umutlandırdı bi nevi hayırlısı artık hamile kalsın da bize de dua etsin hamilelerin duası kabul olur derler ua

Kesınlıkle oyle, ben de aynı senin gibi dusunuyorum, elimden geleni yaptı doktorum, fikir alıyor muyum alıyorum.. Benım tup bebek doktorum adetım gecikince (corekotu yagını abartmıstım) senin adetın gecikmezdi neden gecıkti kı Allah alla deyince anladım, adam benım vucudu benden iyi tanıyor.. Bir de tedavı yontemlerınde hep farklı ynntem kullandı.. Dozunu biliyor kacıncı gunde kac mm olabileceğini bılıyor.. Dogal yoldan planlamayı da gebelık takıbımı yapan doktor yapıcak, ona da guvenıyorum ınsallah umutlarımız bosa gitmez

En onemlı sı kan testı, o testten sonrakı testı dusuk cıkarsa kımyasal, idrar testlerinin hassasiyetleri farklı olabiliyor.. Insallah gebeliktir

Düşün benim ki sende bir şey çıkmıyor diyecek kadar özgüven sahibi
Ben tabi her şeyin başında, iki normal doğum yapmış ve normal ilerleyen bir gebe olarak kendisine gittiğim için, tek derdimiz kilo almamak ve kolay doğum yapmaktı.( Bilenler bilir, beslenmeye takıktır )
Gene de zamanında müdahale etti, başarılı bir operasyon yaptı. Şimdi haklı olarak perinatolog ile beraber gitmek istiyor.

En son düşükte de kürtaj yapmadı, ilaçla düşük olsun dedi. O masadayken inşallah ellerinizden bir bebeğim olur demiştim. İnşallah bize emek veren insanların da mutlu olmasını nasip etsin Rabbimiz sağlıklı bebeklerle

İlacla dusuk en saglıklısı, ben de mevburi kurtaj oldum ilk gebelıgım İlacla dusukle bitti.. Benım doktor da yasadıkalrımı bıldıgı ıcın, ben gebe kalamıyorum dıye agladıgımı duyunca galıba o yuzden ayrı bir ilgisi var bana karsı, tupe gerek kalmayacak diyor.. Insallah rabbim yuzumuz guldursun

Kimdi senin doktorun acaba?

Selam kizlar degerlerim bayagi dusmus onumuzdeki hafta sifirlanicaktir diye dusunuyorum , en azindan igneye gerek kalmayacak ve sadece bir adet donemi yeterli olacak. Sonrasinda da rahim gilmi cektiricem. Tek kafami karistiran acaba normal denesem mi yeniden yoksa hic vakit kaybetmeden tup bebek olayina mi girsem yeniden. O igne ilaclar da asiri gozumde buyuyor

Biraz kendını toparla ondan sonra doktorunla gorusup karar ver canım.. Zaten rahım fılmınden sonra şansın artacağı ıcın 3 adet donemi bekle derim ben, tüpe gerek kalmadan olur ınsallah

Önce bir adet gelsin kendini topla dinlen rahim filmini çektir doktorun ona göre yön verir ha yok ben daraldım çok beklemek istemiyorum dersen de Sohrab da demiş bari rahim filmi arkası 3 adet dene şansın açık olacak çünkü olmadı mı öyle geçersin tüp bebek işine ama inşallah ona kalmadan olur

Sagolun kizlar , dediginiz gibi doktoruma da bir sorucam en azindan eylule kadar beklerim gibi geliyor , biraz kafami da bosaltmam lazim sanirim

Kızlar merhaba bende 4 gün önce bebeğim sağlıksız olduğu için 3,5 aylık düşük yaptım ardından içimi temizlediler doktora sormadım nekadar süre korunmam gerektiğini ama hiçte korunmak istemiyorum düşükten sonra korunmayan arkadaşlar var mı aranızda ?

Gecmıs olsun, Rabbım sabır versin..
10.gün kontrole cagırmıstır mutlaka, rahmın durumuna göre korun veya korunma der, genelde erken hafta düşüklerde 1 adet gectıkten sonra denemeye baslanıyor.. Sizin ileri hafta, doktorunuz rahmın durumuna gore soyler size..

Rabbim aynı şeyi bir kez daha yaşatmasın, bende kürtajdan bir hafta sonra çağırıp tekrar bakmıştı rahim ne durumda diye o araya kadar da antibiyotik vermişti enfeksiyon riskine karşı sizde kullanıyorsunuz değil mi, haftanız biraz ileri en iyisini doktor bilir benim tavsiyem duygusal davranıp acele etmeyin asla çok bekleyemem diyorsanız bari iki adet korunun çünkü bünyenizin de toparlanmaya ihtiyacı var

Kızlar genetik test hangi durumlarda isteniyor. Ben tüp bebek tedavisi oluyorum hiç böyle bir şey söylemediler bana

Kızlar herkese merhaba benim de 1 düşüğüm oldu aralık ayında. Tekrar deniyoruz ama olmadı. Adetlerim düzensiz yumurta tembelliği pko olduğu söylendi. 1 hafta sonra randevum var hormonlarıma baktırmak istiyorum. Hangilerine bakılması gerekiyor doktor yönlendirir illaki ama özellikle şu değerler incelensin dedikleriniz var mı? Bir de kasığımda ele gelen bastırınca ağrı yapan bir şişlik var acile gittim fıtık olabilir dediler. Tomografide çıkmadı kist olsa çıkardı değil mi? Kist olması çok korkutuyor beni

Adetın 2.veya 3.gunu hormon testlerine bakılacak, onlar rutin olarak istenir, gebelık dusundugunuz ıcın d vitamininıze de baktırın üreme saglıgınde cok onemlı..
Pkoda yumurta çatlamayınca kiste dönüşüyor, o da adetle bırlıkte atılıyor, myom polip vs varsa da ultrasonda gorulur merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…