Geçmiş olsun canımMerhaba benim de 5 senedir çocuğum olmuyor tek sorun benim tüpümün biri tıkalı olmayısı .o yüzden 5 aralıkta tüp bebek transferi oldum kese göründü iyi gidiyor derken bebeğim oluşmuş ama gelişimi durmuş cuma günü 7+6 iken kürtaj olmak zorunda kaldım . Tüp bebek doktorum ilk gebeliğim ve düşüğüm olmasına rağmen her ihtimale karşı genetik teste yollayalım sebebini öğreniriz dedi özel laborutuvara gönderdim iki ay sonra tekrardan dondurulmuş embriyolarımla denemeyi düşünüyorm. umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Siz bu dönemde neler kullandınız takviye vs gibi.
Anladım, umarım gerek kalmazCanım ben özelde muayene oluyordum fakat kürtaj olmam gerektiğini duyunca şehir hastanesine gidip ücretsiz oldum. Anestezi verildi hiç anlamadım acı. Özelde de yazın 1000 civarı denmişti.
sizede nasip olur inş bir an önce çok zor bir süreçGeçmiş olsun canımAllah yeniden nasip etsin inşallah. Folik asite devam ediyorum şuan keçiboynuzu pekmezi içiyoruz eşimle birde C,D ve B12 vitamini alıyorum
Bende biri homozigot diğeri heterozigot o yüzden hafif pozitif çıktı galiba..Yapıldı pıhtılaşma testi canım iki gende heterozigot var mthfr olanlarda
Onlara da bakıldı problem yokmuş canım. Zaten pıhtılaşma için tek bir test yeterli değilmiş. Benim eksik kalan lupus antikoagülan ve anti kardiyolipin bakıldı kuzum..Anladım canım benim sadece protein s ve c değerlerime bakıldı
Kuzum belki bana 2 kez düşük olduğu için yaptı. Çünkü bu testi araştırdım biraz da birden fazla dusukte ve damar tıkanıklığı oykusune sahip hastalara yapiliyormus.Tedavi olarak neye karar verdiniz simdi canm
Hımm çok karmaşık ya benim bunlar normal çıktı ama inşallah yoktur sorunOnlara da bakıldı problem yokmuş canım. Zaten pıhtılaşma için tek bir test yeterli değilmiş. Benim eksik kalan lupus antikoagülan ve anti kardiyolipin bakıldı kuzum..
Trombofili paneli yapılmış miydi canım? Onda sorun yoksa pihtilasmayla ilgili sorun yoktur..Hımm çok karmaşık ya benim bunlar normal çıktı ama inşallah yoktur sorun
Cok sevındım memnun kalmana, hoca cok ıyı, en dogru kararı verecektir senın ıcınKuzum belki bana 2 kez düşük olduğu için yaptı. Çünkü bu testi araştırdım biraz da birden fazla dusukte ve damar tıkanıklığı oykusune sahip hastalara yapiliyormus.
Memnun kaldım inşallah böyle devam eder yaşimdi testlerimizi yapalım sonra yolumuzu çizelim dedi. Bakalım inşallah sağlıkla hayırla konuşup başlarız Çarşamba günü
Rica ederim, tekrardan cok gecmıs olsunAnladım tekrar geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsınız. Dediğiniz gibi elden bişey gelmiyor, dua ve sabretmekten başka. Yanıtınız için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun ben kürtaj olduğum için ilaç ile ilgili bir fikrim yok. İnşallah en sağlıklı şekilde sen de atlatırsın bu süreci. Bu ara ayağını sıcak tutmaya çalış ve sabah yenen yumurta, avakado ve bir bardak pekmez şerbeti içersen rahim toparlanmasına çok yardımcıymış bu süreçte. Kürtaj sonrası ben bu şekilde dikkat etmiştim. Sıcak su torbanın ayağından eksik etme inşallah kolayca atlatmak nasip olsunMerhabalar, öncelikle düşük yaşayan herkese başta çok geçmiş olsun. Bende üzücü haberi dün aldım.. Gelişimin durduğunu ve sağlıksız gebelik olduğunu söyledi doktorum. Metiler ve Monodoks ilaç yazdı, dün başladım. Bu ilaçları kullanan oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? Dün beta 4295ti ne zamana sıfırlanır? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Kürtaj lafını duyunca ben bir gece uyuyamadım sabaha kadar öyle korkmuştum. Ama anestezi ile hiç bir şey hissetmeden yarım saate bitmişti. Uyandım bir saat kadar adet ağrısı gibi hafif bir ağrı vardı ve o da geçince sadece yorgunluk kalmıştı geriye. Yani boşuna korkmuştum. Ama ruhen ne olursa olsun kürtaj da olsa normal düşük de yıpratıcı..Duanıza kalpten hepimiz için amiin diyorumBildiğiniz yerden sorayım size de; kürtaj acı verici bir işlem midir? Ve fiyatları nasıl acaba? Yanıt verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.
Bu testlerden benimde hiç haberim yoktu canım. Ama işte 2 kayıp olunca bakiliyormus demekki. Hayırlı temiz sonuçlar ve tam sağlıklı bir bunyeyle başlayalım inşallahCok sevındım memnun kalmana, hoca cok ıyı, en dogru kararı verecektir senın ıcın
Bana hıcbırtest yaptırmıcaktı, ben bıraz basının etini yedım yapalım yapalım dıye, ilk düşük önemsenmiyor maalesef..
Belki birgün karsılasırız hastanede 15 gun sonra ben de gıdecegim adet olursam, belkı aynı zamanda hamıle kalırız ıkımız de
Evet doktor o konuda hıc acele etmıyor, saglıklı olsun diye bekliyor, bakalım ben de beklıyorum, İnsallahh guzel haberler verebıklırz yakın zamandaBu testlerden benimde hiç haberim yoktu canım. Ama işte 2 kayıp olunca bakiliyormus demekki. Hayırlı temiz sonuçlar ve tam sağlıklı bir bunyeyle başlayalım inşallah
Belkide karşılaşırız hatta gebelik haberlerimizi paylaşırız aynı zamanda hastanede
Yok o yapılmadı canımTrombofili paneli yapılmış miydi canım? Onda sorun yoksa pihtilasmayla ilgili sorun yoktur..
Haklısınız gerçekten korkutucu ve her ikisi de yıpratıcı. Acı hissedilmemesine sevindim. Geçmiş olsun tekrar ve yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederimKürtaj lafını duyunca ben bir gece uyuyamadım sabaha kadar öyle korkmuştum. Ama anestezi ile hiç bir şey hissetmeden yarım saate bitmişti. Uyandım bir saat kadar adet ağrısı gibi hafif bir ağrı vardı ve o da geçince sadece yorgunluk kalmıştı geriye. Yani boşuna korkmuştum. Ama ruhen ne olursa olsun kürtaj da olsa normal düşük de yıpratıcı..
Fiyat konusu benim baya pahalıydı doktorun kendi özelinde 2300 e olmuştu
Amiin inşallah, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım sağ olunÇok geçmiş olsun ben kürtaj olduğum için ilaç ile ilgili bir fikrim yok. İnşallah en sağlıklı şekilde sen de atlatırsın bu süreci. Bu ara ayağını sıcak tutmaya çalış ve sabah yenen yumurta, avakado ve bir bardak pekmez şerbeti içersen rahim toparlanmasına çok yardımcıymış bu süreçte. Kürtaj sonrası ben bu şekilde dikkat etmiştim. Sıcak su torbanın ayağından eksik etme inşallah kolayca atlatmak nasip olsun
Merhaba canım bende düşük yaptım 2 gun önce ama doktorum ilk düşük oldgu için araştrmak istemıyo, ben kendım gidip yaptırıcam hangi testleri yaptrdın Lupus anti fosfolipid falan mı?Bu testlerden benimde hiç haberim yoktu canım. Ama işte 2 kayıp olunca bakiliyormus demekki. Hayırlı temiz sonuçlar ve tam sağlıklı bir bunyeyle başlayalım inşallah
Belkide karşılaşırız hatta gebelik haberlerimizi paylaşırız aynı zamanda hastanede
merhaba bende cuma günü kürtaj oldum kese 7+6 bebek oluşmuş fakat gelimişi durduğu için kürtaja alındım. Kendi düşmesini bekleyemeyilm kese büyük dedi sedasyon anestezi ile 30 dk lık işlemdi operasyondan 15-20 dk sonra uyandım biraz kanamam oldu ama bugün işe başladım bir ik i damla kanamam var hiç acı duymadımDuanıza kalpten hepimiz için amiin diyorumBildiğiniz yerden sorayım size de; kürtaj acı verici bir işlem midir? Ve fiyatları nasıl acaba? Yanıt verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun canım Rabbim tekrar böyle acılar yaşatmasın. Bende 13 kasımda aynı sebepten kürtaj oldum. Aynı şekilde kanamam ve ağrım olmadı ama kendine çok dikkat et hem ayaklarını sıcak tut hem de temizlik bakımından daha fazla özen göster. Ben evde olmama rağmen enfekesiyon kaptım ve kürtaj sonrası antibiyotik kullanmama rağmen bir ay içinde tekrar antibiyotik ve fitil kullandım. Bu ay yine hafif yanma var fitil başladım tekrarmerhaba bende cuma günü kürtaj oldum kese 7+6 bebek oluşmuş fakat gelimişi durduğu için kürtaja alındım. Kendi düşmesini bekleyemeyilm kese büyük dedi sedasyon anestezi ile 30 dk lık işlemdi operasyondan 15-20 dk sonra uyandım biraz kanamam oldu ama bugün işe başladım bir ik i damla kanamam var hiç acı duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?