Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 5 gun varken zaten belli olmaz ki kuzu

Eşim bugün bana bunu dedi biliyor musun, ben de çok ağladım “senin bu ümidin hatrına olsun” diye

Çok teşekkür ederim, sen de bana umut oldun

Önce kana geçer deniyor ya, ben de olsa çıkardı diye düşünmüştüm. Neyseki doktor gebelik olabilir ihtimalli ilaçlar yazdı.

Tedavi olmaktan bağımsız teşhis ve gözlem için Suat beyi öneririm jimerde, kendisi çok naif ve çok detaydı memnun kalacağınızı düşünüyorum
Teşekkür ederim, vardır bunda da bir hayır. Belki nasibimiz ondandır belli mi olur
En kısa zamanda randevu alacağım inşallah

Benım rahım fılmı cektırdıgım prof anlatmıstı bunu da bana, benden 21.gun progesteron testi ıstemıstı ben de hcg de baktırmıstım, tabıkı negatıf uzulmustum.. Olması gereken sonuc cıkmıs, 9.gun rahme gelır, kanda yukselmeye baslar demıstı.. Belkı gec geldi, bilemezsin ki, belkı 1 2 gun gec dollendı.. O yuzden en garantisi 11.gun 12.gunden sonra yapılan testler..

Belli oldu mu sonucu?
Hayırlısı olsun canım bende istiyorum histeroskopi bakarlar inşallah gidicem üniversite hastanesine ya da tüp bebek merkezine falan çekebilirler
Üstüne adet oldum hatta diğeri yaklaşıyor
Ama aşılamalardan sonra hormonlarım dengesiz oldu sanırım yumurtlama yok bu ay

Ben sanırım Bursa’da 14 doktor gezdim
İnşallah memnun kalırsınız siz de

Suat Hazer değil mi? Başka bir meşhur dr Suat vardı onunla karıştırmayayım

Jimer’de Bilge Çetinkaya’ya gitmiştim ben de. perinatolog, sonra kısmet olmadı. Başkasına gitsem kendisine ayıp olmaz inşallah

Kızlar bir arkadaşımda benim gibi gebelik dünüşüyordu iki günden beri ara ara kahverengi gibi açık pembe gibi hafif leke varmış ümitle test yaptırıp 17 çıkınca doktor kimyasal olabilir diye söylemiş . Benim de başıma hiç gelmedi böyle bir olay bişeu diyemedim . Regle iki üç günü daha varmış . Ben yine umutlandırdım gibi sanki takip et dedim ama acaba regle az kalmış çok az çıkmış gibi sonuç ama umarım geç döllenmedir . Çevremde de artık bu sorundan muzdarip insanları görmek beni üzüyor herkes hamile kalsın istiyorum umut doğuyoriçime hamile haberi olunca

Bence gec dollenme 2 3 gun varken boyle cıkması.. Tabı onemlı olan 2 gun sonrakı degerı.. Yerlesme kanaması gecırmıs olabılır

Bence gec dollenme 2 3 gun varken boyle cıkması.. Tabı onemlı olan 2 gun sonrakı degerı.. Yerlesme kanaması gecırmıs olabılır
Ah amin Testleri silik çizgi daha belirginken sonra siliklik kaybolmuş öyle olunca kan vermeye gitmişler idrar testi koyu siliklik daha da azalmış ondan bende ilk yerleşmeyse demiştim

Hitereskopi sana şifa olsun iyi gelsin inşallah. Ha-ri de ondan sonra hamile kaldı, vesile oldu belki.
Kahveye biz de varız
Ben kesinlikle vesile olduğunu düşünüyorum çünkü önce de doğal hamile kaldım devam etmedi sonra şartların çok iyi olduğu zamanlar oldu 20 mm civarı iki yumurta 8.5mm rahim ama tutmadı hiç ne zaman histeroskopi oldu sonra oldu şükür

Kahve içmeye mi
Daha da pek doktor istemiyorum canım
Burda doktor cok kuzum, ama benn de tek doktor, bırıne bı kere guvendım mı Baska drhsıtıremıyorum, asırı baglılık mı oluyor bu
Kahve ıcmeye gel doktor istemiyorsan, basımın ustunde yerin var

Ah amin Testleri silik çizgi daha belirginken sonra siliklik kaybolmuş öyle olunca kan vermeye gitmişler idrar testi koyu siliklik daha da azalmış ondan bende ilk yerleşmeyse demiştim
Bı kac tane mı yapmıs testi.. Kan testı bır kere verdı ama deıl mı

Burda doktor cok kuzum, ama benn de tek doktor, bırıne bı kere guvendım mı Baska drhsıtıremıyorum, asırı baglılık mı oluyor bu

Ben de sadece tek doktora gidiyorum, ara ara başkalarından fikir alsam da tek doktorum var diyorum. Yaşadığım kaybı da bu doktorla yaşadım ama yine de devam ediyorum. Doktorun elinde ne var, o da aciz bir kuldur sonuçta diye düşünüyorum. Farklı farklı gidince hepsine ayrı ayrı hikayemi anlatıyorum o daha yıpratıcı oluyor. En azından bütün sürecimi bilen birinin yanında daha güvende hissediyorum.

Bir doktor bağımlısı da benim Allahım onca olay oldu yok kendimi başka doktor ile düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…