Sor bakalım doktoruna, inşallah kolaylıkla atlatırsın ne iseRegl de olmama rağmen 21 e yükselmiş değer dış gebelik mi acaba ya bu ne şimdi
Deildir ya degerler kucuk seyrediyor, belkı kanama ile atılacaktır. Bılemedım kiRegl de olmama rağmen 21 e yükselmiş değer dış gebelik mi acaba ya bu ne şimdi
Bu adamlar çok iyi yaBenimki de deli gibi midem bulanırken restoranların önünden geçirip bak bakalım canın ne istiyor diyordu
Çok kolay sahip olunan şeylerin kıymeti mi olmuyor nedir artık bilemedimAaahh kuzum, gecenlerde esimin arkasına gittik esı 8 aylık hamile, viski içiyordu kadın, şok oldum, bebekte ögrenme guclugu, konusma bozuklukları, gelısımsel sıkıntılar olabiliyormuş, bunları hatırlatmama ragmen ikinci bardagı doldurdu, bız gitmeden kımbılır kac tane ıctı, bana demesin mı cok kasmamak gerek.. Hani şey demek istyor herhalde, sen kastın da kendını noldu.. Esıme de dedım ben bidaha gorusmek ıstemıyorum dıye.. Kimsenin ne ıctiğine karısmam, herkese saygım var. Ama masum bir canın sorumluluğu var yaa, bu ne bicim iş dedim
Evet 4.cocugu,ve korunurken hamıle kaldı, aldırmayı bıle dusunmus.. Ama o cocugun ne sucu varÇok kolay sahip olunan şeylerin kıymeti mi olmuyor nedir artık bilemedimbildiğim ve öğrendiğim tek bir şey var Allah her kadına annelik duygusunu vermiyor
Allah'ım isyan etmek istemiyorum ama böylelerine yağdırıyor vallaEvet 4.cocugu,ve korunurken hamıle kaldı, aldırmayı bıle dusunmus.. Ama o cocugun ne sucu var
Gercekten ben de uzuluyorum, zaten ordan cıktık tan sonra epey aglamıstım.. Diyorum ya agzıma kahve bile sürmedimAllah'ım isyan etmek istemiyorum ama böylelerine yağdırıyor vallaböyle çocuklara seçme şansı olmadığı için çok üzülüyorum zaten
Allah yine nasip edecek güzelleştirerek.. ve o bebeler o kadar şanslı olacak ki böyle anneleri olduğu için, başkalarının hayatına adla gıpta ile bakmayacaklar. Allah herkesin kalbine göre versinGercekten ben de uzuluyorum, zaten ordan cıktık tan sonra epey aglamıstım.. Diyorum ya agzıma kahve bile sürmedim
Regl değil kanama olmasın doktora bir sor hemen inşallah değildir yaa
Sor bakalım doktoruna, inşallah kolaylıkla atlatırsın ne ise
Kanaman başlamış ya düşer değer kimyasaldır dedi. Pazartesi tekrar bakçaz inşallah düşer ya çıksın diye dua ederdim şimdi de düşsün diyeDeildir ya degerler kucuk seyrediyor, belkı kanama ile atılacaktır. Bılemedım ki
İnşallah düşer bir an önceKanaman başlamış ya düşer değer kimyasaldır dedi. Pazartesi tekrar bakçaz inşallah düşer ya çıksın diye dua ederdim şimdi de düşsün diye
Allah razı olsun, Aminn canım benımAllah yine nasip edecek güzelleştirerek.. ve o bebeler o kadar şanslı olacak ki böyle anneleri olduğu için, başkalarının hayatına adla gıpta ile bakmayacaklar. Allah herkesin kalbine göre versin
Düşer inşallah canım kolaylıkla atlatırsınKanaman başlamış ya düşer değer kimyasaldır dedi. Pazartesi tekrar bakçaz inşallah düşer ya çıksın diye dua ederdim şimdi de düşsün diye
Sen ne zaman 23. Haftaya gelsin maşallahÇok şükür keseyi görmüşsün
Sağlıkla ilerlesin canım benim, pozitifliğin ordan buraya hissediliyor sürecin hep böyle güzelce devam etsin inşallah
Oksaparda da göbek deliğinin iki parmak sağ ve solundan bir gün sağa bir gün sola şeklinde yapabilirsin, iğneyi vurmadan önce parmağında etini sıkıştırırsan daha az acıyor, bir de mutlaka soğuk press yapmaya da kolonya sür o da acıyı bi tık hafifletiyor.
Benim karnımdan acımaya kanamaya başladı zaten mosmor da, dün kolumdan yaptım hemen morardı.
Yaz geliyor elbise tişört bacak ve kol sıkıntım olacak gittiği yere kadar göbekten devam artık
İnşallah düşer bir an önce
İnşallah ya sağolunDüşer inşallah canım kolaylıkla atlatırsınbir dahakine sağlıklı bir gebelik olur inşallah,
Yaa çok sevindim canım sağlıcakla devam etsin inşallah herşey çok güzel olsunYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldımbide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam
Sen nasılsın lalacım herşey yolunda mı bebişin nasılCanım
Vakit geçmez gibi geliyor ama geçiyormuş.
Sen nasılsın?
Canım çok şükür bildiğimiz kadarıyla yolunda, detaylı ultrasona girdim geçen hafta bir problem yoktu.Sen nasılsın lalacım herşey yolunda mı bebişin nasıl
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım burda hepimize nasip olsun annelikYaa çok sevindim canım sağlıcakla devam etsin inşallah herşey çok güzel olsunhayırlı olsun
Ben iyiyim bir sonraki adet ile hşsterekopi olacağım umarım sonrası güzel olurCanım
Vakit geçmez gibi geliyor ama geçiyormuş.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?