Ben kendim de yaparım aslında ama iğne girdikten sonra diğer elim ile üstten basmam lazım öyle olunca içerde oynatıyorum kazara onun yerine dedim gel sen üstten bas sadece ona bile eli tir tir geliyorÇok yakıyor cidden ama alışıyorsun zamanlaEşim işten geç dönünce ilk iğneyi 5.günde kendim yaptım sonra gerisi geldi.Benim dr.eğer doz eksik yada fazla gelseydi ilk 4 gün içerisinde kanama olup düşük yapardın demişti.
Cnm cok stres yapma ya şuan kac kullaniyosun kan sulandırici? Benim plt değerinden dolayı biraz da onlem amacli başlatmıştı doktorum 6binlik, doğumdan sonra dedi ki baya pıhtılaşma varmış sende, günde 2 kere. 04 kullaniriz bidaha,Ben kendim de yaparım aslında ama iğne girdikten sonra diğer elim ile üstten basmam lazım öyle olunca içerde oynatıyorum kazara onun yerine dedim gel sen üstten bas sadece ona bile eli tir tir geliyorbende takipteyim özelde eğer doz tetsi varsa 14 gün sonra yaptırsam mı diye soracağım bi
Şuan benim de 0,6 lık bir de coraspirin işteCnm cok stres yapma ya şuan kac kullaniyosun kan sulandırici? Benim plt değerinden dolayı biraz da onlem amacli başlatmıştı doktorum 6binlik, doğumdan sonra dedi ki baya pıhtılaşma varmış sende, günde 2 kere. 04 kullaniriz bidaha,
Bende onları kullaniyodum, istersen doktoruna sor doz testini o daha iyi bilir cnmŞuan benim de 0,6 lık bir de coraspirin işteaslında bunları sorarken cidden stresli değilim ilkinde hep aklımda bir olumsuzluk kötü his vardı bunda bilmiyorum yok kötü bişey olacak gibi hissetmiyorum sadece yine de doz testi yaptırsam mı aklımın bir köşesinde
Bi 14 gün geçsin soracağım gerisi de Rabbim ne uygun görürse o olsun artıkBende onları kullaniyodum, istersen doktoruna sor doz testini o daha iyi bilir cnm
Aslında cagrı gulumser şöyle bşr acıklama yapmıstı, pıhtılasma sı var dedıgımız insanların bıle aslında pıhtılasma sı yoktur, zaten oyle olsa hayatta kalamaz,,tek bir degıskene gore ölcüm yapılıyor demıstı annelerin ıcı rahat etsin dşye veriyoruz biraz da demıstı.. Bence bunlarla kafanı kurcalama, cunku hatırladığım kadarıyla 12.haftada Düşüğün olmustu, cok cok ciddi duzeyde olsa o haftaya gelemezdin bıle.. Kaldı ki dusugun sebebi pıhtılasma mı kesın o da muammaBi 14 gün geçsin soracağım gerisi de Rabbim ne uygun görürse o olsun artık
Ben de 4 binlik iğne corasprin kullanıyorum canım, ben corasprini sabah iğneyi akşam vuruyorum arasa hemen hemen 12 saat oluyor gibi o şekilde ayarlayabilirsin sende.Şuan benim de 0,6 lık bir de coraspirin işteaslında bunları sorarken cidden stresli değilim ilkinde hep aklımda bir olumsuzluk kötü his vardı bunda bilmiyorum yok kötü bişey olacak gibi hissetmiyorum sadece yine de doz testi yaptırsam mı aklımın bir köşesinde
Canım tekrar hayırlı olsun çok mutlu olduk Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar oksaparın ilkini vurdum aynı diğer iğneler gibi dik yaptım bir tık zor girdi sanki birde vurunca baya baya yandı bu olacak mı ki hep
9. Haftada kalmıştıAslında cagrı gulumser şöyle bşr acıklama yapmıstı, pıhtılasma sı var dedıgımız insanların bıle aslında pıhtılasma sı yoktur, zaten oyle olsa hayatta kalamaz,,tek bir degıskene gore ölcüm yapılıyor demıstı annelerin ıcı rahat etsin dşye veriyoruz biraz da demıstı.. Bence bunlarla kafanı kurcalama, cunku hatırladığım kadarıyla 12.haftada Düşüğün olmustu, cok cok ciddi duzeyde olsa o haftaya gelemezdin bıle.. Kaldı ki dusugun sebebi pıhtılasma mı kesın o da muamma
Allah iyiliğini artırsın canım benim.Hakkınızda hayırlısı benimde eşim öyle düşük olunca istememişti yıpranıyor insan tâbi.Sağol canım benim Allah razı olsun dün kontrolüm vardı, şükür iyiyim ağrım sızım da olmadı çok şükür, vücüdum toparladı çabucakyumurta rezervim falan iyiymiş, doktor çabuk hamile kalırsın diyor ama ben şimdi değil çok yeni daha uzun bir sürem var, bilmiyorum ben istesem eşim istemez gibi geliyor, hayırlısı olsun hepimiz için
Bende sabah 9a progestan fitil ile coraspirin yaptım aynı saat çalsın diye akşam sekiz buçuk da oksapar ve decavit 9 da da yine fitilBen de 4 binlik iğne corasprin kullanıyorum canım, ben corasprini sabah iğneyi akşam vuruyorum arasa hemen hemen 12 saat oluyor gibi o şekilde ayarlayabilirsin sende.
Çok teşekkür ederimCanım tekrar hayırlı olsun çok mutlu olduk Allah kucağına almayı nasip etsin
Oksapar maalesef evet biraz can yakıcı ama alışılıyor. Yani açıkçası 7 aydır kullanıyorum artık dik olmuş yan olmuş bakmıyorumama mümkünse etini biraz sıkıp yağlarına denk getirebilirsen bi nebze az yakıyor
İlk 3 ayın çok çok önemli olabildiğince dinlen doktor ne kadar riskin yok dese de ilk 3 ay çok hassas
Ben de kalp atısında oyle olmustum, birinci de alamayınca.. İkizleri duymadan once kalbim yerinden cıkıcaktı, hemsıre iyi misin demıstı hatta9. Haftada kalmıştıo yüzden galiba 9. Hafta en sancılı haftam olacak gibi nasip olup o günlere gelirsem, tamam rahatım verilenleri kullanıp yola devam
Ben de doz testi istemiştim benim dr.öyle demişti o şekilde devam ettik enox 4 binlik.Bana göre enox ocsapar dan daha rahat giriyo ucu daha mı ince bana mı öyle gelirdi bilemiyorum.Ben kendim de yaparım aslında ama iğne girdikten sonra diğer elim ile üstten basmam lazım öyle olunca içerde oynatıyorum kazara onun yerine dedim gel sen üstten bas sadece ona bile eli tir tir geliyorbende takipteyim özelde eğer doz tetsi varsa 14 gün sonra yaptırsam mı diye soracağım bi
Allah razı olsun canım, tabii büyün sürecimde yanımdaydı, 15 saat sancı çekerken elinden birşey gelememe hissi fazlasıyla yıprattı onu, zaman gerek bize sonrası hangisi hayırlıysa o şekilde olsunAllah iyiliğini artırsın canım benim.Hakkınızda hayırlısı benimde eşim öyle düşük olunca istememişti yıpranıyor insan tâbi.
Tam tersi bişey istemiyor öyle illa şunu yemeliyim gibi ama eşim pazarda sürekli kiraz, çilek diye sırayla bunu istedi mi canın diye soruyor istemese de zorla istedecekBen de kalp atısında oyle olmustum, birinci de alamayınca.. İkizleri duymadan once kalbim yerinden cıkıcaktı, hemsıre iyi misin demıstı hatta
Doktoruna guven, bak zaten sık sık cagıracak, 0.6lık baslamıs, Coraspın de var, Rabbimin izni ile bısey olmıcaksen sultanlıgın keyfini sür simdi, canın bıseyler istesin
Peki özelde normal hastahane yapıyor mu çünkü akşam 8 buçukta yapıyorum galiba vurduktan 4 5 saat sonra bakılması lazımmışBen de doz testi istemiştim benim dr.öyle demişti o şekilde devam ettik enox 4 binlik.Bana göre enox ocsapar dan daha rahat giriyo ucu daha mı ince bana mı öyle gelirdi bilemiyorum.Koldan yapamazdım kız kardeşim annemlere gidince yapardı eli çok hafifti hissettirmezdi bazen.
Regl değil kanama olmasın doktora bir sor hemen inşallah değildir yaaRegl de olmama rağmen 21 e yükselmiş değer dış gebelik mi acaba ya bu ne şimdi
Benimki de deli gibi midem bulanırken restoranların önünden geçirip bak bakalım canın ne istiyor diyorduTam tersi bişey istemiyor öyle illa şunu yemeliyim gibi ama eşim pazarda sürekli kiraz, çilek diye sırayla bunu istedi mi canın diye soruyor istemese de zorla istedecekvalla bilerek naz yapsan bu adam iyi kullanılır ya cidden bi saflık çöktü üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?