Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşın

Olsun içine sığmayan konuşmak istediğin an mı oldu burda üzmek mi istemedin özelden yaz hiç sorun değil inan bana çünkü bazen öyle bir an oluyor ki süreci yaşamayan bilmeyen insanlar seni boş dinliyor gibi hissediyorsun. Ama dediğin gibi bol bol sarıl kuzucuklarına emin ol onlar sana ilaç gibi gelecek acını unutturmayacak ama en azından bir nebze rahatlatacaklar

Allah razı olsun canım benim, desteğini hiç bir zaman unutmam,bana iyi geliyorsunuz

Ben de zaten ikizden çok sadece güzel artmış olarak düşünüyorum sağlıkla sonunu görebileyim yeter bana senin pıtırcıklar nasıl
Pıtırcıklarla uğraşıp duruyoruz kuzum büyüyorlar her hafta yeni bir şeyler öğreniyorlar değişiyorlar aşıları doktorları da bitmiyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz

Allah razı olsun canım benim, desteğini hiç bir zaman unutmam,bana iyi geliyorsunuz
Senin desteklerin bize az mıydı sanki hatırlasana ben buralarda nelere nelere üzüldüm de hep güzel güzel dua ettin bana

Senin desteklerin bize az mıydı sanki hatırlasana ben buralarda nelere nelere üzüldüm de hep güzel güzel dua ettin bana
Her zaman şimdi miniğin le beraber
Kavuştuğun günleri de görelim

Allah sabırlar versin.
Buradaki herkes yaşadığın duyguya çok aşina canım. Seni ayakta tutacak şey evlatların.
Ne mutlu sana ki 2 sağlıklı gebelikle gelen 2 mucizen var.
Vakti geldiğinde tekrar düşünmeye başladığında umarım en Kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur yeniden. Bu süreç zor ama her şeye rağmen umut hiç bitmiyor.

sutlaacc sonucun çıktı mı??

Ceza neden alınıyor ki ya yorumdan dolayı falan mı?
Sohrab da öyle sakıncalı yorum yapmaz ama
Birisi yine kafasını bozmuştur oda sinirli cevap verdiyse şikayet ediyorlar galiba yani tam sistem ne bilmiyorum tahminim bu yönde

16 çıktı kızlar dış değildir kimyasaldır yani değil mi Ha-ri L Lalalala1 Selizay
Geri düşmeye başlamış şu ana kadar 2 kere mi kan vermiş oldun eğer 3.kez kan verip 16 dan biraz yükselse o zaman dış gebelikten şüphe edebilirsin ama bu şekilde düşüp sıfırlanırsa adet gelir gibi duruyor bence

Cumartesi anca tekrar vericem ozamana kadar da adet gelir inşallah

yaaaa tebrik ederimmm geçen gün konuşmuştuk şöyle bi bakayım dedimmm ahhh çok mutlu oldummmm sağlıkla ilerlesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…