Ah canım benim sende ne süreçlerden geçtin çok sabrettin Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsinAl araştır cidden sana artık sil baştan yine normal gebelik planlayan değil önce arka arkaya neden kimyasal dış gebelik oluyor ona bakan biri lazım şu ana kadar kaç oldu baksana, yavaş hareket edildiğinde nasıl yıpranılıyor ben bilirim cidden şu aşılamaya ısrar ile gelene kadar çocuk isteğim bitiyordu hatırla
Dur bakalım ben bahtsıza bile Rabbim güldü ise sen deAh canım benim sende ne süreçlerden geçtin çok sabrettin Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin
Allah razı olsun canım benımDur bakalım ben bahtsıza bile Rabbim güldü ise sen deSohrab da şurada güzel haberler vereceksiniz emin olun kendim kadar burada olan hepinize hep dua ediyorum hep
Benim kızımın da ultrason resimlerinin hepsi duruyor bakıp bakıp öpüyorum meleğimiBenim kaybettiğim bebeğimin de duruyor şimdi bununda onun yanına koydumkaybettiğimin son ultrason resmini de nasipse küçük çerçeve ile hep saklayacağım
Bu normal bence benim için cinsiyeti belli değil ama sonuç olarak onlar bizden bir parça yavrumuzBenim kızımın da ultrason resimlerinin hepsi duruyor bakıp bakıp öpüyorum meleğimi
AmiiiinGün içinde salonda isem cidden salona getiriyorum bugün böyle bir gündü ama şu ana doğru biraz daha alıştım ve inandımben seni etiketlerim yine 7 gibi çıkacak şekilde vereceğim nasipse Rabbim inşallah bu zamanı uygun görmüştür benim de tek duam o
Kimdi acaba şuan nasılkiEvet bır arkadsımız vardı bir saglıklı bebegı var, 2 dusgu oldu, pıhtılasma cıktı onda dasonrasında
Dr Mfk diye birşey var denemeyi düşünüyorum bende.. Doğumum sezeryandi aynı zamanda miyomumu da aldılar acaba diyorum doğumda mı bir aksilik bi yapışıklık olduki damarlarda?Evet benim de bir oğlum var, 9 yıl sonra ilk gebelik düşük, ikincisi de dış gebelik oldu. Pıhtılaşma var, benim başka rahatsızlıklarım da var alakası var mı yok mu bilmiyorum. Ama sperm ya da yumurta sorunu yok, sebepsiz işte...
Aaaa yine neden yaaa
Üstünden çok zaman geçtiği için rahim filmi mutlaka çektirmelisin, kafan rahat eder.Dr Mfk diye birşey var denemeyi düşünüyorum bende.. Doğumum sezeryandi aynı zamanda miyomumu da aldılar acaba diyorum doğumda mı bir aksilik bi yapışıklık olduki damarlarda?
İnşallah kuzum umarım dış gebelik olmaz.sutlaacc ım, iyi bir profesöre gidip arsştıesınlar, bağışıklık vs bakıldı mı hiç sende? İnşallah yarın değerini yükselmiş görürüz aklım sende..
Dur bakalım dış gebelik nerden çıktı, önceki yaşadığında bir belirti varmıydı dış gebelik içinİnşallah kuzum umarım dış gebelik olmaz.
Üniversite hastanesinde var profesör gitmek istiyorum
Aşırı yavaş artıyordu beta sağ tarafım ağrıyor bide hafiften o geldi aklıma bilmemDur bakalım dış gebelik nerden çıktı, önceki yaşadığında bir belirti varmıydı dış gebelik için
Eğer sağlıksız ise inşallah bence de kimyasaldır yine de bünyeye en zararsızı o, tam bir belli olsaydı herşey de ona göre yol çizseydin yaaAşırı yavaş artıyordu beta sağ tarafım ağrıyor bide hafiften o geldi aklıma bilmemtest yaptım bide silik çıktı yine inşallah kimyasaldır diyorum şuan
Gerçekten ya Allah hayırlısını versin . Diyecek birşey yokEğer sağlıksız ise inşallah bence de kimyasaldır yine de bünyeye en zararsızı o, tam bir belli olsaydı herşey de ona göre yol çizseydin yaa
Dur bakalım hele bir belli olsun bak gör daha sağlam ilerleyeceğiz sen gönlünü ferah tut bu sitede Rabbim nasip edince ne olmazlar olmuş gördük biliyorsun. Evet bir aksilik olmazsa yine akşam altı buçuk gibi gidip vereceğiz aynı saatler olsun diyeGerçekten ya Allah hayırlısını versin . Diyecek birşey yoksen bugün kan veriyorsun demi akşam?
Sağol canım desteğinizi hissediyorumDur bakalım hele bir belli olsun bak gör daha sağlam ilerleyeceğiz sen gönlünü ferah tut bu sitede Rabbim nasip edince ne olmazlar olmuş gördük biliyorsun. Evet bir aksilik olmazsa yine akşam altı buçuk gibi gidip vereceğiz aynı saatler olsun diye
Merhaba canım şimdi gördüm haberiniSağol canım desteğinizi hissediyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah çok heyecanlı
Tabiki de destek olacağız bunca zaman burda ne yaşadıksa beraber yaşadık sen hele şu ikinci kanı ver bakalım durum ne ona göre birlikte yok çizeceğiz hiç merak etmeSağol canım desteğinizi hissediyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?