Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende artık çok üzülüyorum psikolojik olarak yıpranıyor insan kesinlikle gidicem perinatolojiye gidilir mi gebe kalmadan acaba?

Amin canım inşallah

Galiba canım çoğu kese diyor ama
Gidilir tabıkı, benım doktor perınatolog, yumurta takıbımı o yapıcak, eger gebelık kaybının sebebı bılınmeseydı onu da arastırıcaktı.. Muayane ucreti dıger doktorlara gore bıraz fazla ama detaylarla ilerliyor, o acıdan İcim rahat.. Hatta sordum asılama yapıyor musunuz diye yaparım dedi, ama once bı kac ay bakalım duzenlı ılsıkı onereyım dedı..

Yaaa valla bugün artık 14 cidden nasıl geçti ama bana sor yaaa kız veya erkek yeterki sağlıklı olsun ama şimdilik ben sadece vereceğim 2. Kana odaklı olunca bir tahmin yapamıyorum

Yani eğer bu da olamazsa tüp bebek merkezleri ,üniversite hastanesi ve ya perinatolog düşünüyorum. Araştıracak birileri olsun bana .

Bu arada sen 2 aşılama 2 tüp diyorsun ya ilk aşılaman ve ilk tüp bebeğin tutmamışmıydı diğerleri ne zaman yaptırmıştın Sohrab

Yani eğer bu da olamazsa tüp bebek merkezleri ,üniversite hastanesi ve ya perinatolog düşünüyorum. Araştıracak birileri olsun bana .
Mutlaka buna dikkat et
Bu arada sen 2 aşılama 2 tüp diyorsun ya ilk aşılaman ve ilk tüp bebeğin tutmamışmıydı diğerleri ne zaman yaptırmıştın Sohrab
Evet 1. Asılama ve 2.tüp tuttu benim..
2.asılama ve 1.tüp negatıftı
Hepsını aynı doktor yaptı

Yaaa valla bugün artık 14 cidden nasıl geçti ama bana sor yaaa kız veya erkek yeterki sağlıklı olsun ama şimdilik ben sadece vereceğim 2. Kana odaklı olunca bir tahmin yapamıyorum
Günlere, zamana takılma bi bakmışsın 280 gün geçmiş, üstüne de 28 gün inan geçmiyor gibi geliyor bakmışsın hepsi geçmiş yanında bi tane bebe güzel olacak inşallah hiç aklına kötüyü getirme. 2. değer de 3. de çok güzel olacak Allah'ın izniyle

Bu kez hiç yine aynı şeyler olacak gibi vesvese vermiyorum kendime sakinleştim biraz sadece 2 yıl sonra olmuş olabilmesine şok ile oturuyoruz işte eşimle bakışıp bakışıp gözümüz doluyor

Ha-ri seni yicem çok tatlısın uyanıp uyanıp teste bakmana kalbimi bıraktım seni çok iyi anlıyorum C celiklady nin de dediği gibi en hayırlı zamanda sağlıkla olsun dedik hep inşallah dualarımız kabul olmuştur yarın kaçta kan vereceksin girip bakayım hep kaçırıyorum

Mutlaka buna dikkat et

Evet 1. Asılama ve 2.tüp tuttu benim..
2.asılama ve 1.tüp negatıftı
Hepsını aynı doktor yaptı
Aa ben kaçırmışım ozaman söylediysen
Hayırlısı olsun canım hepimiz şu çektiğimiz şeyleri unutalım inşallah
Hemen karalar bağlamayalım canım yaa 2 gün geçsin bakalım, inşallah geç döllenmedir
Belki de kuzum bakalım

Gün içinde salonda isem cidden salona getiriyorum bugün böyle bir gündü ama şu ana doğru biraz daha alıştım ve inandım ben seni etiketlerim yine 7 gibi çıkacak şekilde vereceğim nasipse Rabbim inşallah bu zamanı uygun görmüştür benim de tek duam o

Ben hala atamadım biliyor musun?
Böyle duruyor.
Tabi telefonun arkasında taşımıyorum yanlış anlaşılma olmasın
Atıl bir kabın içine koydum.

Eklentiler

• image.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 39
sutlaacc cidden baktın bu da olmadı cidden bu kez çok detaylı bakan birini bul Sohrab çok haklı bak şükürler olsun aşırı zaman geçmeden hamile kalabiliyorsun ama hep bir sıkıntı oluyor ben burada 2 yıl araştırırken şunlara denk geldim biri rahimde ufacık bir şekil bozukluğu yada rahim filminde görülmeyen bir polip vs olursa kimyasal sebebi olabiliyormuş biri de bazılarına kan sulandırıcı iğne önceden başlanıyor öyle kimyasaldan kurtulmuş

Ben hala atamadım biliyor musun?
Böyle duruyor.
Tabi telefonun arkasında taşımıyorum yanlış anlaşılma olmasın
Atıl bir kabın içine koydum.
Benim kaybettiğim bebeğimin de duruyor şimdi bununda onun yanına koydum kaybettiğimin son ultrason resmini de nasipse küçük çerçeve ile hep saklayacağım

Aynen canım artık gidicem araştırıcam bi şekilde böyle yıpranıyor insan ya çok iyi bir perinatalog varmış şehir hastanesinde ona randevu almaya çalışçam

Aynen canım artık gidicem araştırıcam bi şekilde böyle yıpranıyor insan ya çok iyi bir perinatalog varmış şehir hastanesinde ona randevu almaya çalışçam
Al araştır cidden sana artık sil baştan yine normal gebelik planlayan değil önce arka arkaya neden kimyasal dış gebelik oluyor ona bakan biri lazım şu ana kadar kaç oldu baksana, yavaş hareket edildiğinde nasıl yıpranılıyor ben bilirim cidden şu aşılamaya ısrar ile gelene kadar çocuk isteğim bitiyordu hatırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…