Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu nasıl keskin bi geçiş böyle çalışmalar mode on dün yaptığımdan sonra o kadar silik çıkınca daha 3-4 gün var heralde dedim. Birden tavan yapmış şaşırdım

Eklentiler

• IMG-20210117-WA0003.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu nasıl keskin bi geçiş böyle çalışmalar mode on dün yaptığımdan sonra o kadar silik çıkınca daha 3-4 gün var heralde dedim. Birden tavan yapmış şaşırdım
Benımde böyle oldu bu ay, Bı anda koyulastı, hadı bakalım rast gelsin ınsallah

Bu arada dusukten sonrakı kacıncı gunun? Degerlndırecceksınız deıl mı?

Yasak da neymıs, marketleri de kapatmaları gerek, gecen hafta acıl bısye ıcın markete cıktık, anababa günüydü
Ay hastalığı kim takıyor zaten de ben hastaneye gittiğimde insanların çenede maske geziyorlardı, arkadaşlarımız desen sürekli özledik görüşelim valla alınacaklar demiyorum hiç her seferinde reddediyorum ben o riski alamam diye bu kez de abartıyor oluyorum

Bu arada dusukten sonrakı kacıncı gunun? Degerlndırecceksınız deıl mı?
Düşükten sonra 14.gün canım. Evet değerlendirmek istiyoruz doktorum da korunma dedi. Zaten yaş 35 hiçbi fırsatı kaçıramam ama ilaç kullandım, mantarla uğraştım falan olacağını da düşünmüyorum zaten ama biz şansımızı değerlendirelim. Kısmet...

O zaman hayırlısı olsun, oyle dusunme olabılır

Maalesef, oyle dusunuyorlar.. Ama bız normal olanı yapıyoruz

Bence uzunca bırsure tamamen bitmicek, zaten yavas yavas alısıyoruz bu virüsle yasamaya
Bitmez evet ama bi süre sonra eski hayata geri doneriz bence açarlar her yeri

Kızlar bu mixovul denen vajinal fitil kanama yaparmı. Sabah kanama gördüm ama adet gibi değil burnumda kanadı. Acaba yan etki mi yaptı. Kürtaj sonrası ilk adet desem adete benzemiyor çok az lavaboya gidince geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…