Evet bu durumda öyle görünüyor SGK desteği ilaçların indirimli alınması ve merkeze ödenen miktar ücretin devlet tarafından karşılanması oluyor.O zaman kaldı 1 haksgk destegı ne oluyor tam olarak, ilacları indirimli aldım
Bak şuraya kabaca cevaplar bulabileceğin link bırakıyorumKeske gerek kalmasa, ona vereceğimiz parayla, bebegın butun masrafları karsılanır fazlasıyla
Evet oyle yapmısım, bız bu sureclerle Hıc ilgilenmedik, raporla ilgilenen bir hemsıre vardı, sadece bazı evrakları istedi, gerisini kendısı halletti, rapor cıktı mı cıkmadı mı dıye sormak bile aklıma gelmemıstı o zaman, hatta eczaneye giderken, ilacları raporlu olcagını soyleyın yeter dedı.. 3 opu hakkı varsa ben 2 sını kullandım.. Sgk odedıgı ıcın de devlette 1 hakkım var yani..Evet bu durumda öyle görünüyor SGK desteği ilaçların indirimli alınması ve merkeze ödenen miktar ücretin devlet tarafından karşılanması oluyor.
Anladığım kadarı ile sen devlet destekli yapmışsın sürecini
Çok sevindim kuzu hadi gözün aydın. Kaç haftalıksın şimdi ultrasonda kaç gözüktü?Sağlıklarını ilerlesin de hepsi kabulumiçime kız gibi doğuyor bakalım
6+5 kuzumÇok sevindim kuzu hadi gözün aydın. Kaç haftalıksın şimdi ultrasonda kaç gözüktü?
Bana da kız gibi doğdu ama kızıma arkadaş aradığımdan mı bilmiyorum
Ben erkek hissettim sanki6+5 kuzumsağlıklı olsun da, benim de içime kız doğuyor bakalım ne olacak
İlaç ve yaptığın araştırma hastanesinin belirlediği ücretler olacaktır diye düşünüyorum canım.Evet oyle yapmısım, bız bu sureclerle Hıc ilgilenmedik, raporla ilgilenen bir hemsıre vardı, sadece bazı evrakları istedi, gerisini kendısı halletti, rapor cıktı mı cıkmadı mı dıye sormak bile aklıma gelmemıstı o zaman, hatta eczaneye giderken, ilacları raporlu olcagını soyleyın yeter dedı.. 3 opu hakkı varsa ben 2 sını kullandım.. Sgk odedıgı ıcın de devlette 1 hakkım var yani..
Peki devlette yaptırınca ücret nasıl Olcak, ilacların mı ucreti o denecek sadece?
2 hafta sonra canım benim kontrolüm var o zaman netleşir, yazarım mutlaka
Nasılsın canım2 hafta sonra canım benim kontrolüm var o zaman netleşir, yazarım mutlaka
Aynenİlaç ve yaptığın araştırma hastanesinin belirlediği ücretler olacaktır diye düşünüyorum canım.
Hastane fiyatları lokasyona göre değişebilir ama 1.071 TL idi opu transfer vs, bu belirttiğim sıralı klasik devletin işlem için aldığı ücret.
Burdan gördüğüm kadarı ile raporlu yapıp işlem ücretleri 8k ya dayanan var antalya örneğin onları bilmiyorum hiç.. en iyisi o hastanede yapandan öğrenmek olur
Kac hafta oldu canım2 hafta sonra canım benim kontrolüm var o zaman netleşir, yazarım mutlaka
Raporlar da ücret yazmaz evet, beni de bilgilendir hatta sen biraz ileri tarihli düşünüyordun belki bu süreçte devlette yol alırsın hem dinlenmiş olursun maddi manevi, ben devlette yapılmasını öneriyorum herkese eğer şartlar sağlanıyorsa ve vakit kaybettirmeyecekseAynennediyimkidaha dan rica edicem hastaneye gıdınce tüp bebek ücretlendirmesini sormasını
Ben raporlara baktım da sadece doz miktarı yazıyor ucret yazmıyor
Kuzum 21. Gun yine randevum var. Hsg cektirmeye gittigim gun soracak birini bulabilirsem sorayim yine.Aynennediyimkidaha dan rica edicem hastaneye gıdınce tüp bebek ücretlendirmesini sormasını
Biz en son özele sorduğumuzda bir ay önce 18 bin sadece ilaçlar vs olmadan verilecek olan paraydıAynennediyimkidaha dan rica edicem hastaneye gıdınce tüp bebek ücretlendirmesini sormasını
Evet özel kurumlar da ortalama güncel fiyatlar böyle,Biz en son özele sorduğumuzda bir ay önce 18 bin sadece ilaçlar vs olmadan verilecek olan paraydı
İyiyim canım çok şükür, okuyorum sizleri tedavilerine dua ediyorum, bu grupta herkes sağlıkla hayırla bebeğine kavuşurNasılsın canım
Umarım her şey yolundadır
Tam 15 haftalık oldukKac hafta oldu canım
Maddi olarak ozele gıtmeye hazır deiliz maalesef, son 1 bucuk yıl ıcıne 2 asılama 2 tup bebek sıgdırdık, ustune hastane sureci, elde avucta ne varsa bıttı.. Diğer yaza kadar birikim yapıp baslamak istiyorum, dedıgım gıbı belkı bu surecte asılama deneyebilirim..Raporlar da ücret yazmaz evet, beni de bilgilendir hatta sen biraz ileri tarihli düşünüyordun belki bu süreçte devlette yol alırsın hem dinlenmiş olursun maddi manevi, ben devlette yapılmasını öneriyorum herkese eğer şartlar sağlanıyorsa ve vakit kaybettirmeyecekse
Cok tesekkur ederım cnmKuzum 21. Gun yine randevum var. Hsg cektirmeye gittigim gun soracak birini bulabilirsem sorayim yine.
Kuzum ben tek tüp bebek ıcın 30bını gemıstır cok rahat, ılaclar takvıyerker, ayriyeten yapılan ıslemler, dondurma ucreti vs. 50bınım olmadan girmek istemiyorum bu islere, sonra nasıl odeme yapacaz diye stres oluyorum..benım doktorun muayane ucreti ocakta en son 600dü.. Sımdı ne olmustur kımbılır.Biz en son özele sorduğumuzda bir ay önce 18 bin sadece ilaçlar vs olmadan verilecek olan paraydı
Oyy canım bebıs dürtüyor demek, vallahı seni o kadar ıyı anlıyorum ki hamılelık bambaska bı alem, kimine kolay kimine bana da oldugu gıbı cok zor.. Bir günü atlatınca cok sukur bugun de bıttı dıye seviniyordum.. Rabbım saglıcakla kucagına almayı da nasıp etsin ınsallahhİyiyim canım çok şükür, okuyorum sizleri tedavilerine dua ediyorum, bu grupta herkes sağlıkla hayırla bebeğine kavuşurilk 3 ay ciddi anlamda zorlu geçti, diğerlerinden çok farklı bakalım sağlıkla kucağımıza gelsinde tek dileğimiz bu
Tam 15 haftalık olduk
Size çabucak bana zorlu bazen geçmek bilmez geçti, sağlık olsun da hepsi geçiyor çok şükür, en hayırlı vakitte darısı sizlere canım duamdasınızKadir gecesi çok dua ettim bu gruba
Aynen öyle canım, Rabbim kolaylıkla sağlıkla çok çok güzel gebelikler nasip etsin sizlere deOyy canım bebıs dürtüyor demek, vallahı seni o kadar ıyı anlıyorum ki hamılelık bambaska bı alem, kimine kolay kimine bana da oldugu gıbı cok zor.. Bir günü atlatınca cok sukur bugun de bıttı dıye seviniyordum.. Rabbım saglıcakla kucagına almayı da nasıp etsin ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?