Rabbim hayırlısını etsin artık10-12. haftadan küçük kayıplarda genelde pıhtılaşmadan çok şüphelenmiyorlar.Keşke genetik inceleme de isteseydiniz
İki defa olmuş olmasınGecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Kan sulandırıcı aşırı kanama yaptı hatta parçalar düşmüştü bebek düştü diye muayeneye giitiğimde bebeğim iyiydi kalbide atıyordu belki sadece iğne yeterli olabilirdi Rabbim nasip ederse hamile kalırsam iyi bir perinatolog bulup giderim. Evet protein c ve s de pıhtılaşma ile ilgiliBak seninki de ilaç kullanmana rağmen durmuş ben de anlamıyorum ciddenben o yüzden çok takmak istememiştm naisp yani. Pıhtılaşmaya değşlde protein c ve s ye bakmıştı doktorum onlarda pıhtılaşma ile ilgili galiba demi?
Tamam canım sağol ben özünü daha çok seviyordum fark etmemişim aldıktan sonra gördümÖzü daha konsantre oluyor galiba ama pekmez de özü de faydalı doğallığından eminsen bizde ikisi de var biz daha çok pekmezi kullanıyoruz mesela ev sahibimiz eli ile gözümün önünde kaynattı
İnşallah iyi gelir canımBen de daha dün başladım keçiboynuzu özüne. Eşimle birer kaşık yiyoruz. Niyetimde vardı da şimdiye nasipmiş. Inşallah iyi gelir hepimize
Pekmez farklıdır bence ama onun da faydası çok.
Anladım canımKan sulandırıcı aşırı kanama yaptı hatta parçalar düşmüştü bebek düştü diye muayeneye giitiğimde bebeğim iyiydi kalbide atıyordu belki sadece iğne yeterli olabilirdi Rabbim nasip ederse hamile kalırsam iyi bir perinatolog bulup giderim. Evet protein c ve s de pıhtılaşma ile ilgili
Evet özünün tadı da pekmezden daha hoş, inşallah faydası olur, ben kahvaltıdan önce mutlaka alıyorum uyanır uyanmazda bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı çörek otu yağı onu içiyorum bağışıklık içinTamam canım sağol ben özünü daha çok seviyordum fark etmemişim aldıktan sonra gördümOh sizin ne güzelmiş
Canım şu protein c ve s homosistein mi oluyo? Ve Ben bunu hemotolojiye gittiğimde isticemde bunun sonucunun çıkması da 1 ayı buluyor mu?Kan sulandırıcı aşırı kanama yaptı hatta parçalar düşmüştü bebek düştü diye muayeneye giitiğimde bebeğim iyiydi kalbide atıyordu belki sadece iğne yeterli olabilirdi Rabbim nasip ederse hamile kalırsam iyi bir perinatolog bulup giderim. Evet protein c ve s de pıhtılaşma ile ilgili
Aynen bende ılık su muhakkak ve pekmezi yiyorum akşam yemiyoruz kilo yapmasınEvet özünün tadı da pekmezden daha hoş, inşallah faydası olur, ben kahvaltıdan önce mutlaka alıyorum uyanır uyanmazda bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı çörek otu yağı onu içiyorum bağışıklık için
Canım benim aynı gün çıktı protein s ve cCanım şu protein c ve s homosistein mi oluyo? Ve Ben bunu hemotolojiye gittiğimde isticemde bunun sonucunun çıkması da 1 ayı buluyor mu?
Bütün bilimsel bilgileri, verileri bi kenara bırakıp içimden bu ay iki kere yumurtladigin geçiyor. Böyle de hislerle hareket ederim
O konuda cok umutlanıp kendımı kaptırmak ıstemıyorumBelki hamile kalmışsındırhamile kalınca ovulasyon testleride koyulaşıyormuş
İnsallahh guzelce tutar, asılamaya gerek kalmazİki defa olmuş olmasın
Canım yanlış hatırlamışım sonra çıkmıştı bu testler aynı gün değildi yani 15 gün sonra falandı sanırımCanım şu protein c ve s homosistein mi oluyo? Ve Ben bunu hemotolojiye gittiğimde isticemde bunun sonucunun çıkması da 1 ayı buluyor mu?
Hmm tamam teşekkür ederim canım.Canım yanlış hatırlamışım sonra çıkmıştı bu testler aynı gün değildi yani 15 gün sonra falandı sanırım
Allahım ne hallere geldik ben bu hamilelik ve düşükten önce ne pekmezi ne sabah ılık suyu meyve bile yemeyi sevmez biriydim ey gidiAynen bende ılık su muhakkak ve pekmezi yiyorum akşam yemiyoruz kilo yapmasınay zaten kahvaltı sonrası benim bi glifor var insülin direnci için sonra folik asit var b12 d vit falan alıyorum hatta bugün c vit de aldım eczaneden bişi olmaz inş bana fazla vitaminden
Ay inşallah en sağlıklı şekilde tutar yaO konuda cok umutlanıp kendımı kaptırmak ıstemıyorum
İnsallahh guzelce tutar, asılamaya gerek kalmaz
Canım daha sımdı kendı doktorumla konustum .Yolk hakkında.Ben de 5 haftalıgım.13 mm de falan gorunmesını beklıyoruz genellıkle dedı ve 20 mm ye kadar gorunmemesi sıkıntı dedı.Senın daha 10 mm.Benım de 8.Benımki de boştu.Bana kalp atısı ıcın ıkı hafta sure verdı meselaBugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum
Selam canim, ben bugun regl oldum maalesefNeden olmasın olmaz diye düşünme bencebenim bi arkadaşım var iki gün önce bebeğini paylaşmış durumda bayadır konuşmamıştık düşük yapmıştı o da ilk gebelik 10 ay sonra bebek fotosu görünce şaşırdım,neyse konuştuk falan nasıl öğrendin gebeliği dedim adet 9 gün gecikmiş ama hiç ümitlenmedim diyo testi 9 gün gecikince yapmış silik çizgi ertesi gün kan vermiş beta 28 düşün yani 3gün önce verse adet geçeli 3 gün olsa onda bile gözükmücek değer meğer geç yumutlamaymış onu duyunca banada bi Ümit geldi adet hiç sapmazdı ama testte negatif olunca bide kan vereyim belli mi olur dedim nasip yani olmaz diye bişey yok ama olmayınca ümitsizlenmemin anlamı da yok Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?