Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan sulandırıcı aşırı kanama yaptı hatta parçalar düşmüştü bebek düştü diye muayeneye giitiğimde bebeğim iyiydi kalbide atıyordu belki sadece iğne yeterli olabilirdi Rabbim nasip ederse hamile kalırsam iyi bir perinatolog bulup giderim. Evet protein c ve s de pıhtılaşma ile ilgili

Özü daha konsantre oluyor galiba ama pekmez de özü de faydalı doğallığından eminsen bizde ikisi de var biz daha çok pekmezi kullanıyoruz mesela ev sahibimiz eli ile gözümün önünde kaynattı
Tamam canım sağol ben özünü daha çok seviyordum fark etmemişim aldıktan sonra gördüm Oh sizin ne güzelmiş

Ben de daha dün başladım keçiboynuzu özüne. Eşimle birer kaşık yiyoruz. Niyetimde vardı da şimdiye nasipmiş. Inşallah iyi gelir hepimize

Pekmez farklıdır bence ama onun da faydası çok.
İnşallah iyi gelir canım Ben bi yinede araştırayım bakalım

Anladım canım

Tamam canım sağol ben özünü daha çok seviyordum fark etmemişim aldıktan sonra gördüm Oh sizin ne güzelmiş
Evet özünün tadı da pekmezden daha hoş, inşallah faydası olur, ben kahvaltıdan önce mutlaka alıyorum uyanır uyanmazda bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı çörek otu yağı onu içiyorum bağışıklık için

Canım şu protein c ve s homosistein mi oluyo? Ve Ben bunu hemotolojiye gittiğimde isticemde bunun sonucunun çıkması da 1 ayı buluyor mu?

Aynen bende ılık su muhakkak ve pekmezi yiyorum akşam yemiyoruz kilo yapmasın ay zaten kahvaltı sonrası benim bi glifor var insülin direnci için sonra folik asit var b12 d vit falan alıyorum hatta bugün c vit de aldım eczaneden bişi olmaz inş bana fazla vitaminden

Canım şu protein c ve s homosistein mi oluyo? Ve Ben bunu hemotolojiye gittiğimde isticemde bunun sonucunun çıkması da 1 ayı buluyor mu?
Canım yanlış hatırlamışım sonra çıkmıştı bu testler aynı gün değildi yani 15 gün sonra falandı sanırım

Allahım ne hallere geldik ben bu hamilelik ve düşükten önce ne pekmezi ne sabah ılık suyu meyve bile yemeyi sevmez biriydim ey gidi

Canım daha sımdı kendı doktorumla konustum .Yolk hakkında.Ben de 5 haftalıgım.13 mm de falan gorunmesını beklıyoruz genellıkle dedı ve 20 mm ye kadar gorunmemesi sıkıntı dedı.Senın daha 10 mm.Benım de 8.Benımki de boştu.Bana kalp atısı ıcın ıkı hafta sure verdı mesela

Kızlar selam ben de 6 haftalık düşük yaptım bugün kanama başlayalı 1 hafta oldu sizlerin kanama kaç gün sürmüştü bir de kanama bittikten sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor adet olmak için yoksa kanamanın başladığı günden mi sayıyoruz

Selam canim, ben bugun regl oldum maalesef sen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??

Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu 11 subat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…