- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 30
Sağol canım.En iyi anlayan sizlersiniz,sağolun varolun inşAllahYaşanılan şeyler kolay değil canim. Yalniz değilsin kuzum
Doktorun istediği normal testler vardı canım onlarda çıktı. Bi tek eşimle ikimizden alacakları genetik test kaldi o da yarın gidip vercez. Çıkanların hepsinide perşembe göstericem doktora. Bi an önce yaptır canım. Ona gore önüne bakarsın.Ne güzel çıkmış kuzum, inş güzel haberler alirsinbaşka testlerin var mıydı baktıkları?
Bende daha gidecem sozde surekli erteliyorum..
Yolda bile karşılaşsam ilk soru o oluyo?O kadar normal ki canım. Bi kadının en hassas olduğu yer eden sınandık hepimiz.. sağlıcakla doğup kucagimiza alana dek kalacak o korku içimizde. Bende öyle ne bebek videosu, resmî hiç bişey görmek istemiyorum.
Bize genetik test yapılmadı? Acaba çok mu gerekli?Doktorun istediği normal testler vardı canım onlarda çıktı. Bi tek eşimle ikimizden alacakları genetik test kaldi o da yarın gidip vercez. Çıkanların hepsinide perşembe göstericem doktora. Bi an önce yaptır canım. Ona gore önüne bakarsın.
Bende çok erteledim tam 9 ay filanNe güzel çıkmış kuzum, inş güzel haberler alirsinbaşka testlerin var mıydı baktıkları?
Bende daha gidecem sozde surekli erteliyorum..
Evet araştırılıyor denilince bi problem var sanki sanıyolar canım. Bende o hatayı yaptim. Araştırılıyor dedim. Şimdi problem olduğu için tedavi oluyorum sanıyolar.Yolda bile karşılaşsam ilk soru o oluyo?Benimle birlikte düşük yapan kuzenim hamile şu an onu örnek verende oldu.Tabi ben onun adına sevindim ve sağ salim kucağına alması için dua ettim.Benim durum daha hassas testler filan yapılıyor diyorum da bu defa da daha tuhaf moral bozucu örnekler veriyorlar
Bilmiyorum ki canım. Eşle birlikte sağlıklı bi hücre olusturabililiniyor mu Ona bakılıyor galiba. Yanı ikimizin birleşiminde sağlıklı bebek oluşmasında bi engel var mi diye. Benim doktorum henüz bunlar için erken ama yapalim dedi. Bizde yarin kan vercez canım. Inşallah yoktur. Akraba evliliği değil, kan uyuşmazlığı yok ona rağmen çıkıyor mu bi problem bilmiyorum .Bize genetik test yapılmadı? Acaba çok mu gerekli?
Yok yaptırmadı.Bebiş 5 aylık oldu bile maşallah.Evet araştırılıyor denilince bi problem var sanki sanıyolar canım. Bende o hatayı yaptim. Araştırılıyor dedim. Şimdi problem olduğu için tedavi oluyorum sanıyolar.En çokta millete laf anlatmak yoruyor canım. Zaten psikolojik olarak darbe yemişiz. Kuzenin gibi darısı başımıza inşallah canım. O da sonrasında test falan yaptirmismiydi pıhtılaşma vs.
Yoktur inşAllah.Annene hiç sordun mu mesela düşük yapmış mı? Ben çoğu şeyin genetik olduğunu düşünürüm.Bilmiyorum ki canım. Eşle birlikte sağlıklı bi hücre olusturabililiniyor mu Ona bakılıyor galiba. Yanı ikimizin birleşiminde sağlıklı bebek oluşmasında bi engel var mi diye. Benim doktorum henüz bunlar için erken ama yapalim dedi. Bizde yarin kan vercez canım. Inşallah yoktur. Akraba evliliği değil, kan uyuşmazlığı yok ona rağmen çıkıyor mu bi problem bilmiyorum .
Malesef unutulmayacak bi acı bu.Kızlar merhaba çok bakamıyorum buralara . İlk adetimi tam zamanında oldum ben de ; herşey yolunda ama içimiz buruk işte. Etrafımızda yeni hamile haberleri alınca yüzümüz yere düşüyor maalesef bu hissi unutmak zor ne yazık ki..
Ama işte insanız, Umut beslemek hep var ..
bakalım nasıl olacak süreç.
sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Yaaa iste olacağı varsa oluyor canım. Kader birazda. Bende geçen doktor kontrolumde bi bayanla karşılaştım 40 lı yaşlarda spiral varken hamile kalmış. Aldırmak istiyordu. Doktor yasal değil dedi. Yanı olacaksa ne yaparsan yap olmuyor. Bi tanıdığınma kondom ile hamile kaldi.Yok yaptırmadı.Bebiş 5 aylık oldu bile maşallah.Bi de çevremde istemeden hamile kalan bayanlarda oldu.Çoluk çoçuk sahibi yaşça baya büyük ablalar hamile.(yanlış anlaşılmasın 3,4 çocuğu olup, çocuk defterini kapatmış kimselerdi )
Yok canım ailede hiç düşük hikayesi olan. Malesef bi tek benim. Şanssızlık mi diyelim imtihan mı.Yoktur inşAllah.Annene hiç sordun mu mesela düşük yapmış mı? Ben çoğu şeyin genetik olduğunu düşünürüm.
Ben niyeyse testleri formalite görüyorum.Bilime inancım sonsuz.Araştırcaz tabi ama Rabbim in izni olmadan bi yaprak dahi kıpırdamaz.Ona olan tefekkürüm sonsuz.Evet araştırılıyor denilince bi problem var sanki sanıyolar canım. Bende o hatayı yaptim. Araştırılıyor dedim. Şimdi problem olduğu için tedavi oluyorum sanıyolar.En çokta millete laf anlatmak yoruyor canım. Zaten psikolojik olarak darbe yemişiz. Kuzenin gibi darısı başımıza inşallah canım. O da sonrasında test falan yaptirmismiydi pıhtılaşma vs.
Birbirimizle karşılaşınca yalnız olmadığımızı gördük canım. Aynı açıyı paylaşanlar aynı dili konuşabilir yanlızca. Birbirimizin desteği ile baaaricaz inşallah..Malesef unutulmayacak bi acı bu.
Annemin hikayesi bana hep umut olmuştur. En büyük destekçim. Kendisi de 3 bebeğini kaybetmiş. Sonra üçümüz olduk. Benden önce de bi kaybı oldu hatta.
Üst üste hamilelik haberleri alıyorum ben de. Nasil denk geldi bu kadar hamile aklım almıyor :) onlar adına seviniyorum ama bi burukluk oluyor işte. Bizler de o listeye dahil olalım burda miniklerimizin sağlıkla büyümesine şahit olalım inşallah
Iyi ki varsınız kızlar. Bana en yakınlarımdan bile çok desteğiniz oldu. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık belki aradığımız desteği yakınlarımızdan yeterince bulamadık. Keşke biraz daha erken bulussaydik ama böylesi nasipmiş.
Burda olduğumdan beri inatçı,ısrarcı,sabırsız tavrım tamamen değişti. Sükunetle bebeğimi bekliyorum sizler gibi.
Öyle canım. Yaptiriyoz ki içimizde bi şüphe kalmasın. Bunu da yapmadım da olmadi olmasin diye canım. Yoksa dediğin gibi. Olacağı varsa olan oluyor. Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi.Ben niyeyse testleri formalite görüyorum.Bilime inancım sonsuz.Araştırcaz tabi ama Rabbim in izni olmadan bi yaprak dahi kıpırdamaz.Ona olan tefekkürüm sonsuz.
Tlc de bi program vardı, hamıle oldugumu bılmıyordum dıye, youtubedan izleyin kızlar denk gelirseniz, aklınız hayaliniz sasar, ne degısık durumlar varYaaa iste olacağı varsa oluyor canım. Kader birazda. Bende geçen doktor kontrolumde bi bayanla karşılaştım 40 lı yaşlarda spiral varken hamile kalmış. Aldırmak istiyordu. Doktor yasal değil dedi. Yanı olacaksa ne yaparsan yap olmuyor. Bi tanıdığınma kondom ile hamile kaldi.
Test yaptın mı, ne zMan yapcnSelam kizlar, benim bat yarin dualarinizi bekliyorum insallah olmam, amin
Normal herhalde acaba pıhtılaşma mı var bende diye düşündürüyorBen de sormuştum bunu burda, normalmiş öyle dediler bana
Izlemistim ben onu canım. Ama çok tuhaf bi insan hamile olduğunu nasıl anlamaz.Tlc de bi program vardı, hamıle oldugumu bılmıyordum dıye, youtubedan izleyin kızlar denk gelirseniz, aklınız hayaliniz sasar, ne degısık durumlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?