Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetm de çok pıhtı oluyor benim normal mi acaba?
Benim kürtajdan önce de öyle olurdu o yüzden sanki bana normal gibi geliyor tek fark ilk kürtaj sonrası adette bir iki defa ciddi parçalar geldi, sonrasında doktora gittim içi tam temizlenmiş dedi

Benim kürtajdan önce de öyle olurdu o yüzden sanki bana normal gibi geliyor tek fark ilk kürtaj sonrası adette bir iki defa ciddi parçalar geldi, sonrasında doktora gittim içi tam temizlenmiş dedi
Hımm gecikme yaşadım ya biriken kan pıhtılaşto belkide sağol canım

Reactions: H M
Hımm gecikme yaşadım ya biriken kan pıhtılaşto belkide sağol canım
Ne demek inşallah bir daha bir sorun yaşamayız her şeyden şüphe eder olduk resmen benim resmen iştahım kesildi smear verdim vereli sanki oradan da bi gol yiyeceğim korkusunu atamıyorum

Ben de listeye katılabilir miyim acaba? Bat 2 Şubat. Sohrab Bugün Adana'daki doktora gittim. Diğer doktor hiçbişey yapmadan rahmin temizlenmesini bekliyordu. Çok şükür sonunda bu doktor rahim kasıcı bi ilaç verdi kalanların dışarı atılması için. Baya sancı yapabilir korkma dedi. 2-3 ay doğal akışına bırak zaten femaranın etkisi devam eder dedi. 3 ay daha gebelik olmazsa yine yumurta takibine başlayacağız. Mucizeleri biz de yaşarız inşallah
Bu arada cinsel ilişkiyle alakalı sıkıntı olmayacağını söyledi. Kanaman olmazsa normal hayatına devam edebilirsin dedi

Sevındım cnm, sorun olmamasına sen yine de 10 gun bekle, enfeksiyon olmasın

Kizlar diger genleri normal olup bunlar heterozigot olan var mi?

MTHFR C677T Heterozigot
PAI-1 4G/5G Heterozigot

İgne kullandiniz mi gebeliginiz boyunca?

Herkese iyi akşamlar kızlarr nasılsınız? Yoğun bi gün geçirdim hastane randevularım vardı.Dönüşte bişeyler bakıyoduk, bebek elbiseleri battaniyelerini görünce içim bi tuhaf oldu.Kendime bile itiraf edemiyorum isteğimi.Sanki istersem, dokunursam bişeyler yarım kalıcak hissi hiç geçmiyor gibi.Çok bakamıyorum.Hayata hep pozitif bakan ben ne ara bu kadar karamsar oldum diyorum.Travma kaldı bende.

O kadar normal ki canım. Bi kadının en hassas olduğu yer eden sınandık hepimiz.. sağlıcakla doğup kucagimiza alana dek kalacak o korku içimizde. Bende öyle ne bebek videosu, resmî hiç bişey görmek istemiyorum.

Yaşanılan şeyler kolay değil canim. Yalniz değilsin kuzum

Kızlar pıhtılaşma sonucun çıkmış yarın gidip alcam. Inşallah herşey normaldir. Çok heyecanliyim
Ne güzel çıkmış kuzum, inş güzel haberler alirsin başka testlerin var mıydı baktıkları?
Bende daha gidecem sozde surekli erteliyorum..

Cok üzüldüm..hepimizin bu şekilde yarim kalmisliklari var. Bizi en iyi biz anlarız..inşallah daha güzel günler bi an önce gelir sizin için ve bizler icin

Kızlar merhaba çok bakamıyorum buralara . İlk adetimi tam zamanında oldum ben de ; herşey yolunda ama içimiz buruk işte. Etrafımızda yeni hamile haberleri alınca yüzümüz yere düşüyor maalesef bu hissi unutmak zor ne yazık ki..
Ama işte insanız, Umut beslemek hep var ..
bakalım nasıl olacak süreç.
sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…